Bu kısım senin olsun ben zıt olan duruma odaklandımBöyle bir hamle yapmam lazımdı artık![]()
Bu kısım senin olsun ben zıt olan duruma odaklandımBöyle bir hamle yapmam lazımdı artık![]()
Gayet başarılıSen ne anlarsın espriden be@eskici esprim muhteşem değil mi ya bir baksana şuna
https://fav10.net/forum/threads/milyonların-aklındaki-soru.275916/#post-3258760
kaknem bile dalga geçiyor seninle @MasacRE- yazık![]()
Bunu kim paylaşacak diye bekliyordum zaten Aserat paylaştı![]()
Az bile yaptım da ayarı kaçırmamak lazım.kaknem bile dalga geçiyor seninle @MasacRE- yazık![]()
Bacım o gizli rakibe
Gizli rakibe olmamış, biri itiraflarda gizli prens demişti. O daha güzel.Valla Pelo kendi kilolarını da Taylana mı verdi ne resmen Allah’ın lütfundan Allah’ın belasına ışık hızında geçiş@xemrexxx @Forumdash
Bacım o gizli rakibe@yatutarsa
Adam zaten zengindi.
Pelinin babasının parasını yiyor beeAdam zaten zengindi.Dizinin ilk sahnelerini hiç kimse dikkatli izlememiş gibi.
![]()
Halim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.Pelinin babasının parasını yiyor beeAdamın şirketinde çalışıyor zaten
Taylan, Pelinile evlenerek sınıf atladı asıl
Azalt şunu biraz![]()
Halim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.Pelinin babasının parasını yiyor beeAdamın şirketinde çalışıyor zaten
Taylan, Pelinile evlenerek sınıf atladı asıl
Azalt şunu biraz![]()
Ayoll Merve'in evini bile Pelinin babası aldıHalim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.
Halim yok. Yoksa sana o sahneyi bulurdum.![]()
Ev dediğin saray yavrusu.Ayoll Merve'in evini bile Pelinin babası aldıTay tay anca yuvarlansın dursun
![]()