Milyonların Aklındaki Soru

konu neydi :)
@xemrexxx ile senin etiketlerine bakınca kendimi bir an yabancı bir ortamda kaybolmuş hissediyorum:) konuyu çözmek için şimdi baş sayfaya geçmem lazım onu yapmakta içimden gelmiyor :))
pelin kim babası kim kim şişmiş :)
@Çiğdem- nerdesin hogatha? lady gaga ne diyor burda ? :)

son olarak evlenmek şişmanlatmaz zayıflatır bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre sırf halvet gecesi eşler arasında yakılan kalori muazzammış
inanmıyorsan bak :)
http://www.milliyet.com.tr/yatakta-kac-kalori-yakilir--pembenar-detay-egzersizler-2004774/
Türkiye de evlenen erkekler göbeği salıyor hemen :F Fark etmedin mi :F
Ama sen incecik olduğun için dokunsak bile uçarsın sen :A @Çiğdem-

Tmm inandım :A Baya yağmur yağdı bugün dikkat et şimdi bir rüzgar uçurur seni :A

Kendimi eve zor attım :A
ben bir saat önce sahildeydim güzel bir rüzgar var ama dediğin gibi biraz bel kıran cinsten :) zaten yağmur getirmese lodosun dineceğide yoktu bu aslında neye benziyor biliyormusun bu lodosun yağmur getirmesi ?? :) tüh gerisini anlatamam forum kurallarına çarpıyor :))

ben bir saat önce sahildeydim güzel bir rüzgar var ama dediğin gibi biraz bel kıran cinsten :) zaten yağmur getirmese lodosun dineceğide yoktu bu aslında neye benziyor biliyormusun bu lodosun yağmur getirmesi ?? :) tüh gerisini anlatamam forum kurallarına çarpıyor :))
Bir an eve sohbete çağıracaksın zannettim :A