TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Lütfiye :D

https://o-ses-turkiye.acunn.com/lutfiye-ozipek-her-seyi-yak-yari-final-performansi-1113646-video

Bu kadın. Birazdan yine çıkacak son performanslarını sergiliyorlar finalistler belli oluyor :D O genç kız dediğin Selenay ise az önce elendi.
Ama bizde şimdi o performans 😱 Hani canlıydı? (b)
oooooll hakikatten yardırıyor

Olmuyor, kadınlara düşmanlığımız var milletçe :A
Acun'un yarışmalarında geçerli bu :A

Ama bizde şimdi o performans 😱 Hani canlıydı? (b)
oooooll hakikatten yardırıyor

Acun'un yarışmalarında geçerli bu :A
Tamam bizde de şimdi çıktı :A Aynı gidiyor demek ki, ben birazdan derken tam olarak ne zaman çıkacağını bilmediğimden birazdan dedim tam lafımın üstüne geldi sahneye :A

Yok ya sadece Acun'un yarışmaları değil her yarışmada erkekler kazanıyor :A

Tamam bizde de şimdi çıktı :A Aynı gidiyor demek ki, ben birazdan derken tam olarak ne zaman çıkacağını bilmediğimden birazdan dedim tam lafımın üstüne geldi sahneye :A

Yok ya sadece Acun'un yarışmaları değil her yarışmada erkekler kazanıyor :A
Popstar Alaturka ve Tgrt de bir ses yarışmasında erkek kazanmamıştı.
Acun daha bir tane bile kadın şampiyon etmedi :S

Survivor mu bu olmuyor,olması lazım diyorum ama Survivorda kadın şampiyon olmuştu dimi :A :A
Evet Merve Oflaz şampiyon olmuştu ama o zaman sistem farklıydı :A All star'da dökülmüştü zaten kadın :A

Popstar Alaturka ve Tgrt de bir ses yarışmasında erkek kazanmamıştı.
Acun daha bir tane bile kadın şampiyon etmedi :S
Popstar'da ilkinden sonrası yok bende :A Orada Abidin şampiyon olmuştu, gerisini bilmiyorum :D Tgrt yarışmasını da bilmiyorum izlememişimdir muhtemelen onu da :A

Evet Merve Oflaz şampiyon olmuştu ama o zaman sistem farklıydı :A All star'da dökülmüştü zaten kadın :A

Popstar'da ilkinden sonrası yok bende :A Orada Abidin şampiyon olmuştu, gerisini bilmiyorum :D Tgrt yarışmasını da bilmiyorum izlememişimdir muhtemelen onu da :A
Aynen o biraz boşa oldu gibi :A peki şu an yarışmada durum ne kaç kız kaç erkek kaldı kadın şampiyon çıkar mı sence bu sene :A

Lütfiye finalde :D
Bu arada bende Merve Oflazı kabul etmiyorum :A
Yalnız Galatasaray Fenerbahçe survivorunda Taner varya hani şu dökülen ikinci şampiyon :F oda elenen arkadaşların oylarıyla olmuştu. Acun son anda sistem değiştirmişti yoksa Ayşin ismindeki kız şampiyon olacaktı.
Demekki Acunda düşmanlık var :A

Benjamin :Z
bu adamın enerjisi harika.
@eskici bu hayatını anlatıp ağlamıştı. Tarık bey okulunda ona iş verdi :D

Lütfiye finalde :D
Bu arada bende Merve Oflazı kabul etmiyorum :A
Yalnız Galatasaray Fenerbahçe survivorunda Taner varya hani şu dökülen ikinci şampiyon :F oda elenen arkadaşların oylarıyla olmuştu. Acun son anda sistem değiştirmişti yoksa Ayşin ismindeki kız şampiyon olacaktı.
Demekki Acunda düşmanlık var :A
Evet çıktı ya finale iyi oldu :D

O survivor'u izlememiştim, ama eski survivordakiler çok tırt ya hepsi all starda döküldü :A

Çakma Bob Marley sahnede, elenmesini bekliyorum. :A
Çılgın ya o adam :A

Evet çıktı ya finale iyi oldu :D

O survivor'u izlememiştim, ama eski survivordakiler çok tırt ya hepsi all starda döküldü :A

Çılgın ya o adam :A
Ben ilk sezon hariç hepsini izledim.
En güzeli süphesiz Türkiye ve Yunanistandı.
Bu sezon takip edermiyim bilmiyorum ama sonlarda yine olurum :D