Oha bu yarışmada da mı kadın yarışmacı şampiyon olmadıGökhan'ın Reisi yine şampiyon yapacağız, hem de kadın yarışmacıyla olacak bu sefer o ses'de bir ilk olarak
Oha bu yarışmada da mı kadın yarışmacı şampiyon olmadıGökhan'ın Reisi yine şampiyon yapacağız, hem de kadın yarışmacıyla olacak bu sefer o ses'de bir ilk olarak
Yazık oldu kıza.Aaa bizde canlıymış.
Bende açtım.
Hangi kadın o ? Gökhan'ın takiminda iyi bir genç kızda vardı
Aaaa ben onu diyordum işte 😱
Olmuyor, kadınlara düşmanlığımız var milletçeOha bu yarışmada da mı kadın yarışmacı şampiyon olmadı
Ama bizde şimdi o performans 😱 Hani canlıydı?Lütfiye
https://o-ses-turkiye.acunn.com/lutfiye-ozipek-her-seyi-yak-yari-final-performansi-1113646-video
Bu kadın. Birazdan yine çıkacak son performanslarını sergiliyorlar finalistler belli oluyor O genç kız dediğin Selenay ise az önce elendi.
Acun'un yarışmalarında geçerli buOlmuyor, kadınlara düşmanlığımız var milletçe
Survivor'da da bir kadın şampiyon olmalı artık.Olmuyor, kadınlara düşmanlığımız var milletçe
Tamam bizde de şimdi çıktı Aynı gidiyor demek ki, ben birazdan derken tam olarak ne zaman çıkacağını bilmediğimden birazdan dedim tam lafımın üstüne geldi sahneyeAma bizde şimdi o performans 😱 Hani canlıydı?
oooooll hakikatten yardırıyor
Acun'un yarışmalarında geçerli bu
Survivor mu bu olmuyor,olması lazım diyorum ama Survivorda kadın şampiyon olmuştu dimiOlmuyor, kadınlara düşmanlığımız var milletçe
Bu sene Damla'yı isterim ama o şampiyon olamaz Olsa olsa Merve olurSurvivor'da da bir kadın şampiyon olmalı artık.
Popstar Alaturka ve Tgrt de bir ses yarışmasında erkek kazanmamıştı.Tamam bizde de şimdi çıktı Aynı gidiyor demek ki, ben birazdan derken tam olarak ne zaman çıkacağını bilmediğimden birazdan dedim tam lafımın üstüne geldi sahneye
Yok ya sadece Acun'un yarışmaları değil her yarışmada erkekler kazanıyor
Evet Merve Oflaz şampiyon olmuştu ama o zaman sistem farklıydı All star'da dökülmüştü zaten kadınSurvivor mu bu olmuyor,olması lazım diyorum ama Survivorda kadın şampiyon olmuştu dimi
Popstar'da ilkinden sonrası yok bende Orada Abidin şampiyon olmuştu, gerisini bilmiyorum Tgrt yarışmasını da bilmiyorum izlememişimdir muhtemelen onu daPopstar Alaturka ve Tgrt de bir ses yarışmasında erkek kazanmamıştı.
Acun daha bir tane bile kadın şampiyon etmedi :S
Damla Can'dır.Bu sene Damla'yı isterim ama o şampiyon olamaz Olsa olsa Merve olur
Aynen o biraz boşa oldu gibi peki şu an yarışmada durum ne kaç kız kaç erkek kaldı kadın şampiyon çıkar mı sence bu seneEvet Merve Oflaz şampiyon olmuştu ama o zaman sistem farklıydı All star'da dökülmüştü zaten kadın
Popstar'da ilkinden sonrası yok bende Orada Abidin şampiyon olmuştu, gerisini bilmiyorum Tgrt yarışmasını da bilmiyorum izlememişimdir muhtemelen onu da
İyi film buldum, onu izliyorum. Finali buradan yorumlayarak izleriz.@eskici @S.G.A.T. izliyor musunuz?
SGAT'ın söylediği kadın buydu galiba, baya iyi cidden bugün de iyiydi
https://o-ses-turkiye.acunn.com/lutfiye-ozipek-her-seyi-yak-yari-final-performansi-1113646-video
Şu an Lütfiye çıktı 3 kadın 1 erkek oldu 2 yarışmacı daha belli olacak birazdanAynen o biraz boşa oldu gibi peki şu an yarışmada durum ne kaç kız kaç erkek kaldı kadın şampiyon çıkar mı sence bu sene
Lütfiye finale çıktı şu an, yarın destekleyelim kadınıİyi film buldum, onu izliyorum. Finali buradan yorumlayarak izleriz.
Lütfiye finaldeEvet Merve Oflaz şampiyon olmuştu ama o zaman sistem farklıydı All star'da dökülmüştü zaten kadın
Popstar'da ilkinden sonrası yok bende Orada Abidin şampiyon olmuştu, gerisini bilmiyorum Tgrt yarışmasını da bilmiyorum izlememişimdir muhtemelen onu da
Çakma Bob Marley sahnede, elenmesini bekliyorum.Şu an Lütfiye çıktı 3 kadın 1 erkek oldu 2 yarışmacı daha belli olacak birazdan
Lütfiye finale çıktı şu an, yarın destekleyelim kadını
Evet çıktı ya finale iyi olduLütfiye finalde
Bu arada bende Merve Oflazı kabul etmiyorum
Yalnız Galatasaray Fenerbahçe survivorunda Taner varya hani şu dökülen ikinci şampiyon oda elenen arkadaşların oylarıyla olmuştu. Acun son anda sistem değiştirmişti yoksa Ayşin ismindeki kız şampiyon olacaktı.
Demekki Acunda düşmanlık var
Çılgın ya o adamÇakma Bob Marley sahnede, elenmesini bekliyorum.
İyi o zaman kadın yarışmacı şampiyon olabilir bu seneŞu an Lütfiye çıktı 3 kadın 1 erkek oldu 2 yarışmacı daha belli olacak birazdan
Lütfiye finale çıktı şu an, yarın destekleyelim kadını
O zaman şampiyon olur mu diyelim yaniBenjamin
bu adamın enerjisi harika.
@eskici bu hayatını anlatıp ağlamıştı. Tarık bey okulunda ona iş verdi
Ben ilk sezon hariç hepsini izledim.Evet çıktı ya finale iyi oldu
O survivor'u izlememiştim, ama eski survivordakiler çok tırt ya hepsi all starda döküldü
Çılgın ya o adam