Çukur - 15. Bölüm Fragmanı

kenan ve kıvançtan sonra çağatay sana bakacak yani hmm demek kendine güveniyorsun ilginçmiş egoda @Harunnn60 ı geçtin şu an:A neyse @Çiğdem- dedik de hogathanın edho su da çukura özenmiş gibi:A
Hareketli türkü bulamamişlar mı? :A

@Forumdash ta da bir ego var gibi sanki ama beni geçmesine daha çok var :A
Başka bişeye çağirsam gelmezsin :F Ego mego diyince damlıyor adam :F @xemrexxx

kız kendimden korktum şu an harun için yarattığım egoist algısına harun bile inanmış 😱
Sana taaaa 2014 yılında KARADAYı ile ilgili algı çalişmaların sırasında mürütlerin var dediğimde inanmamiştin :F Sen ki algılarınla saf kitleleri peşinden koşturursun :F:F

9999 kez diyince :T: En son itiraf bile geldi valla senin maatbağından korkulur :F

Thakns canım :A
Recalar bizden size efendim :A

Ani sinirlenmelerin de olmasa iyi olacak şakaya gelmeiyorsun sende böyle bir şey var :A :A
Yooo şakalara geliyorum da damarıma basılmasın :X Kırmızı çizgilerim var diyelim:A Handeme laf söyletmem de niye konuyu araya sıkıştırdın:A Alınmana gerek yok o gunde aynı acıklamayı yapmiştim alınmayasın diye:X Sende de alınganlık var:A Titrek bir yaprak gibi yağmur altında kalmiş ıslak kedi kadar masumu oynama bana :F

belediye başkanlığına falan mı aday olsam:A
Gidebileceğin en ust mertebe muhtarlık :A

Yooo şakalara geliyorum da damarıma basılmasın :X Kırmızı çizgilerim var diyelim:A Handeme laf söyletmem de niye konuyu araya sıkıştırdın:A Alınmana gerek yok o gunde aynı acıklamayı yapmiştim alınmayasın diye:X Sende de alınganlık var:A Titrek bir yaprak gibi yağmur altında kalmiş ıslak kedi kadar masumu oynama bana :F

ayol seçim vaadim hazır @Çiğdem- gibi evde kalmış her cadoloza birer parlak ithal edicem yurtdışından en az %40 oy alırım gibi:A

Ani sinirlenmelerin de olmasa iyi olacak şakaya gelmeiyorsun sende böyle bir şey var :A :A

ayol seçim vaadim hazır @Çiğdem- gibi evde kalmış her cadoloza birer parlak ithal edicem yurtdışından en az %40 oy alırım gibi:A
Benim oyum bile sana gider :A :A :A

neyse sana da kalite kontrol yaptırırım ee o ka ithal parlak gelecek birisi test etmeli :A çi nin 8. bölümü gelmiş ben kaçtım :X
Ben gerçek mi değil mi bilmem ki:/ Sen pompalı filan diyorsun. Neyse yanında staj görürüm bi ara:F Ustam napıyor bakayım, iyi seyirciyimdir:F

kaç sezonluk CW dizisi izledin bence bu konuda uzman sensin:A hayde @Çiğdem- şettirin siz oyalama beni :D
Laa Sam'e şişme diyorsun nasıl şişmem bilmiyorum.Neresinden şirimiş filan. Yok senden eğitim almalıyım. Biliyorsun ben bir yapımın ceo'yum, profesyonel biriyim işimde:X amatörlere saygım var ama profesyonel yaklaşiyorum bu işe de:F

Laa Sam'e şişme diyorsun nasıl şişmem bilmiyorum.Neresinden şirimiş filan. Yok senden eğitim almalıyım. Biliyorsun ben bir yapımın ceo'yum, profesyonel biriyim işimde:X amatörlere saygım var ama profesyonel yaklaşiyorum bu işe de:F
kaç sezonluk CW dizisi izledin bence bu konuda uzman sensin:A hayde @Çiğdem- şettirin siz oyalama beni :D
Çukurdan yine bizim Cw oğlanlarına konu nerden geldi :F :F :F