Hayır Çağatay hep bir nömerödur benim içinayol bence senin de gözün arasta, çağatay diyerek hedef saptırıyon sen de çiğdemden korkuyon![]()
Hayır Çağatay hep bir nömerödur benim içinayol bence senin de gözün arasta, çağatay diyerek hedef saptırıyon sen de çiğdemden korkuyon![]()
kenan ve kıvançtan sonra çağatay sana bakacak yani hmm demek kendine güveniyorsun ilginçmiş egoda @Harunnn60 ı geçtin şu anHayır Çağatay hep bir nömerödur benim içinAras kim ancak böğürüp böğürüp ev yaksın
Tam @Çiğdem- ve senlik
![]()
@Forumdash ta da bir ego var gibi sanki ama beni geçmesine daha çok varkenan ve kıvançtan sonra çağatay sana bakacak yani hmm demek kendine güveniyorsun ilginçmiş egoda @Harunnn60 ı geçtin şu anneyse @Çiğdem- dedik de hogathanın edho su da çukura özenmiş gibi
Hareketli türkü bulamamişlar mı?kenan ve kıvançtan sonra çağatay sana bakacak yani hmm demek kendine güveniyorsun ilginçmiş egoda @Harunnn60 ı geçtin şu anneyse @Çiğdem- dedik de hogathanın edho su da çukura özenmiş gibi
Başka bişeye çağirsam gelmezsin@Forumdash ta da bir ego var gibi sanki ama beni geçmesine daha çok var![]()
Yetişmeye çalışıyoruz diyelim yogun ilgiyeHareketli türkü bulamamişlar mı?
Başka bişeye çağirsam gelmezsinEgo mego diyince damlıyor adam
@xemrexxx
@Forumdash ta da bir ego var gibi sanki ama beni geçmesine daha çok var![]()
kız kendimden korktum şu an harun için yarattığım egoist algısına harun bile inanmış 😱Hareketli türkü bulamamişlar mı?
Başka bişeye çağirsam gelmezsinEgo mego diyince damlıyor adam
@xemrexxx
Neyse ki senin bu yoğunluğa az dahil ediyorumYetişmeye çalışıyoruz diyelim yogun ilgiye![]()
![]()
9999 kez diyincekız kendimden korktum şu an harun için yarattığım egoist algısına harun bile inanmış 😱
Thakns canımNeyse ki senin bu yoğunluğa az dahil ediyorumbir teşekkürünü alırım artık
![]()
Sana taaaa 2014 yılında KARADAYı ile ilgili algı çalişmaların sırasında mürütlerin var dediğimde inanmamiştinkız kendimden korktum şu an harun için yarattığım egoist algısına harun bile inanmış 😱
Recalar bizden size efendim9999 kez diyinceEn son itiraf bile geldi valla senin maatbağından korkulur
Thakns canım![]()
Ani sinirlenmelerin de olmasa iyi olacak şakaya gelmeiyorsun sende böyle bir şey varSana taaaa 2014 yılında KARADAYı ile ilgili algı çalişmaların sırasında mürütlerin var dediğimde inanmamiştinSen ki algılarınla saf kitleleri peşinden koşturursun
Recalar bizden size efendim![]()
belediye başkanlığına falan mı aday olsamSana taaaa 2014 yılında KARADAYı ile ilgili algı çalişmaların sırasında mürütlerin var dediğimde inanmamiştinSen ki algılarınla saf kitleleri peşinden koşturursun
Recalar bizden size efendim![]()
Yooo şakalara geliyorum da damarıma basılmasınAni sinirlenmelerin de olmasa iyi olacak şakaya gelmeiyorsun sende böyle bir şey var![]()
![]()
Gidebileceğin en ust mertebe muhtarlıkbelediye başkanlığına falan mı aday olsam![]()
ayol seçim vaadim hazır @Çiğdem- gibi evde kalmış her cadoloza birer parlak ithal edicem yurtdışından en az %40 oy alırım gibiYooo şakalara geliyorum da damarıma basılmasınKırmızı çizgilerim var diyelim
Handeme laf söyletmem de niye konuyu araya sıkıştırdın
Alınmana gerek yok o gunde aynı acıklamayı yapmiştim alınmayasın diye
Sende de alınganlık var
Titrek bir yaprak gibi yağmur altında kalmiş ıslak kedi kadar masumu oynama bana
Gidebileceğin en ust mertebe muhtarlık![]()
neyse sana da kalite kontrol yaptırırım ee o ka ithal parlak gelecek birisi test etmeli
Ani sinirlenmelerin de olmasa iyi olacak şakaya gelmeiyorsun sende böyle bir şey var![]()
![]()
Yooo şakalara geliyorum da damarıma basılmasınKırmızı çizgilerim var diyelim
Handeme laf söyletmem de niye konuyu araya sıkıştırdın
Alınmana gerek yok o gunde aynı acıklamayı yapmiştim alınmayasın diye
Sende de alınganlık var
Titrek bir yaprak gibi yağmur altında kalmiş ıslak kedi kadar masumu oynama bana
Gidebileceğin en ust mertebe muhtarlık![]()
Benim oyum bile sana giderayol seçim vaadim hazır @Çiğdem- gibi evde kalmış her cadoloza birer parlak ithal edicem yurtdışından en az %40 oy alırım gibi![]()
Ben gerçek mi değil mi bilmem ki:/ Sen pompalı filan diyorsun. Neyse yanında staj görürüm bi araneyse sana da kalite kontrol yaptırırım ee o ka ithal parlak gelecek birisi test etmeliçi nin 8. bölümü gelmiş ben kaçtım
![]()
kaç sezonluk CW dizisi izledin bence bu konuda uzman sensinBen gerçek mi değil mi bilmem ki:/ Sen pompalı filan diyorsun. Neyse yanında staj görürüm bi araUstam napıyor bakayım, iyi seyirciyimdir
![]()
Laa Sam'e şişme diyorsun nasıl şişmem bilmiyorum.Neresinden şirimiş filan. Yok senden eğitim almalıyım. Biliyorsun ben bir yapımın ceo'yum, profesyonel biriyim işimdekaç sezonluk CW dizisi izledin bence bu konuda uzman sensinhayde @Çiğdem- şettirin siz oyalama beni
![]()
Laa Sam'e şişme diyorsun nasıl şişmem bilmiyorum.Neresinden şirimiş filan. Yok senden eğitim almalıyım. Biliyorsun ben bir yapımın ceo'yum, profesyonel biriyim işimdeamatörlere saygım var ama profesyonel yaklaşiyorum bu işe de
![]()
Çukurdan yine bizim Cw oğlanlarına konu nerden geldikaç sezonluk CW dizisi izledin bence bu konuda uzman sensinhayde @Çiğdem- şettirin siz oyalama beni
![]()