Maşallah LGBTQ üyelerimiz kadın üyelerimizin 3 katı
Maşallah LGBTQ üyelerimiz kadın üyelerimizin 3 katı
la konuyu okuyunca içime kurt düştü foruma gelen dişi üyeler kısa sürede ortadan kayboluyor ya bizim evde kalmış-cadoloz-çikinellalar üçlüsü @Dosi @Çiğdem- ve @vadikızı da foruma gelen genç kızlara aynısını yapıyorsa 😱 @MasacRE- @Harunnn60 @eskici @XanTier @S.G.A.T. @Sherlock @Yiğitt @Thequeer @Ahmed @xBUGRAx @Aserat @Forumdash @serhatt @ozmoturk
@Çiğdem- reyiz yapıyor olabilir
bizim forumdaki şirretler yeni üye olan kızları hangi mahzene atıyorlar acaba ? benide mahzene atsalar bari kızları orda teselli ederdim, şimdi karanlık mahzende ürkek ürkek bakışıyorlardır çevrelerine bir teselli şartBak sen şimdi dedin de yeni aklıma geldi. Bu forumun sadece 3 kadın üyesi mi var... Fav10 erkek kaynıyor haberim yok 😕
bizim forumdaki şirretler yeni üye olan kızları hangi mahzene atıyorlar acaba ? benide mahzene atsalar bari kızları orda teselli ederdim, şimdi karanlık mahzende ürkek ürkek bakışıyorlardır çevrelerine bir teselli şart
Lgbt uyeyiyiz evet ama yine erkek kız ayrımı bar. 3. cins denilen saçma şeye sinir oluyorum.
amaç teselli ve mutlu etmek, yöntem o kadar önemli değil@Çiğdem- bunu bildiği için senin ekstra bilmediğin bir yere atmıştır. Kızları nasıl teselli edeceğini merak ediyorum.
Lgbt uyeyiyiz evet ama yine erkek kız ayrımı bar. 3. cins denilen saçma şeye sinir oluyorum.
Lgbt liler neseli matrak insanlardir bunlar hep kavga- entrika pesinde.ss@xemrexxx seni gizli LGBT düşmanı seni
@xemrexxx seni gizli LGBT düşmanı seni
Lgbt liler neseki matrak insanlardir bunlar hep kavga- entrika pesinde.ss
Kiz o kulübu Ben kurdum tepem atarsa kapatirim neticede Ben ve arsivim olmadan lgbtq de kalmaz forumdayim dimi @Çiğdem- @Forumdash
bak çeşitli teselli yöntemleri varmış
böyleside var
vee böyleside var
yani talebe göre bişeyler buluruz sanırım
Zaten desterenin alt takimlar calismiyormus mecbur o gifteki gibi teselli edecekÜsttekini seçeneğinden eminim
Ben olayı şöyle biliyordum, evet kraliçe güzelliğine düşkündü kimse ona yaşlanıyorsun diyemezdi sonu olurdu diyenin, ancak bir gün hizmetçisi saçını tararken beyaz tel bulur ve eline alır bunu da kraliçeye gösterir o da sen nasıl olurda benim güzelliğime laf edersin ben halen alımlı ve güzelim demek kusurlarımı arıyorsun diyerek öldürtür ancak daha sonra bu ölümlerin ardı arkası kesilmez ve nice insanlık kraliçe için öldürülür , öldürülen kadınların arasında erkeklerin olduğu da söylenmekte, onlar da kraliçeyi güzel bulmayan genç erkekler . @Halef
@Çiğdem- e sorarsan zaten üstteki gibi teselli et der ama fırça bile ne güzel dokunuyor yumuşak yumuşak ) neyse yani evet ilkini uygularız yeterki hogatha rahatsız olmasınÜsttekini seçeneğinden eminim