Kiz o kulübu Ben kurdum tepem atarsa kapatirim neticede Ben ve arsivim olmadan lgbtq de kalmaz forumdayim dimi @Çiğdem- @Forumdash
Lgbtq üyeleri kurmamış da sen niye kurdun? Sevap olsun diye mi
Kiz o kulübu Ben kurdum tepem atarsa kapatirim neticede Ben ve arsivim olmadan lgbtq de kalmaz forumdayim dimi @Çiğdem- @Forumdash
la konuyu okuyunca içime kurt düştü foruma gelen dişi üyeler kısa sürede ortadan kayboluyor ya bizim evde kalmış-cadoloz-çikinellalar üçlüsü @Dosi @Çiğdem- ve @vadikızı da foruma gelen genç kızlara aynısını yapıyorsa 😱 @MasacRE- @Harunnn60 @eskici @XanTier @S.G.A.T. @Sherlock @Yiğitt @Thequeer @Ahmed @xBUGRAx @Aserat @Forumdash @serhatt @ozmoturk
Biz Safiye Sultan olarak amaclarimiz icin her seyi yaparizLgbtq üyeleri kurmamış da sen nuye kurdun? Sevap olsun diye mi
artık teknoloji çok ilerledi kalp bile pil takılınca cillop gibi çalışıyor çalışmaya çalışıyor ama diyelimki çalışmadı duracell takarız hem uzun ömürlü hemde bitince çıkar at yenisini tak maksat işimiz görülsünZaten desterenin alt takimlar calismiyormus mecbur o gifteki gibi teselli edecek
Oo @destere cevabını merak ediyorumZaten desterenin alt takimlar calismiyormus mecbur o gifteki gibi teselli edecek
Biz Safiye Sultan olarak amaclarimiz icin her seyi yapariz
Ya aslında olay çook çook eski olduğu için o kısım uydurma da olabilir hem Türk hem de Alman kaynaklarında ama neticede birçok kişiyi öldürdüğü gerçeğini değiştirmiyorBen geniş çaplı bir araştırma yapmıştım bu konuyla ilgili... Söylediklerini bende okudum ama sadece bazı türk kaynaklarında öyle şeyler yazılıydı, alman kaynakları tıpkı benim anlattığım gibi anlatmışlardı. Alman kaynakları daha güvenilir olduğundan bende bunun doğru olduğundan emin oldum. @gözlemci
@Çiğdem- e sorarsan zaten üstteki gibi teselli et der ama fırça bile ne güzel dokunuyor yumuşak yumuşak ) neyse yani evet ilkini uygularız yeterki hogatha rahatsız olmasın
artık teknoloji çok ilerledi kalp bile pil takılınca cillop gibi çalışıyor çalışmaya çalışıyor ama diyelimki çalışmadı duracell takarız hem uzun ömürlü hemde bitince çıkar at yenisini tak maksat işimiz görülsün
Araştır bul reyizbizim forumdaki şirretler yeni üye olan kızları hangi mahzene atıyorlar acaba ? benide mahzene atsalar bari kızları orda teselli ederdim, şimdi karanlık mahzende ürkek ürkek bakışıyorlardır çevrelerine bir teselli şart
Resmen gol oldu icinde patliyor demek ki @destere ninYalnız duracelle boşalmak mümkün mü ki patlar bence
Val
Bu hanımefendi gibiler pek bulunmaz. @Çiğdem- istisna tabii. Ama bu hanımefendinin tam tersi olanı var.
Gaydırı gubbak Cemilenin eline düşesice seni.Lgbt liler neseli matrak insanlardir bunlar hep kavga- entrika pesinde.ss
Cemile yetmez. Fazilet de gelsin birlikte @xemrexxx 'nin ölüm fermanını imzalasınlarGaydırı gubbak Cemilenin eline düşesice seni.
Koskoca Safiye Sultanı bilmiyorsun da bari kedisi Elizabeth ı bil.Safiye sultan kim? Amaclariniz ne acaba
Fazilet basit şeylerle uğraşmaz. Emre lokmalik onun için.Cemile yetmez. Fazilet de gelsin birlikte @xemrexxx 'nin ölüm fermanını imzalasınlar