Elizabeth Bathory (Kanlı Kontes)

la konuyu okuyunca içime kurt düştü foruma gelen dişi üyeler kısa sürede ortadan kayboluyor ya bizim evde kalmış-cadoloz-çikinellalar üçlüsü @Dosi @Çiğdem- ve @vadikızı da foruma gelen genç kızlara aynısını yapıyorsa 😱 @MasacRE- @Harunnn60 @eskici @XanTier @S.G.A.T. @Sherlock @Yiğitt @Thequeer @Ahmed @xBUGRAx @Aserat @Forumdash @serhatt @ozmoturk

@eskici :F Yusufa kurbal ol emi emree senden iyi tanıyoruz bizi bee pis totoşş

Zaten desterenin alt takimlar calismiyormus mecbur o gifteki gibi teselli edecek:A
artık teknoloji çok ilerledi kalp bile pil takılınca cillop gibi çalışıyor:) çalışmaya çalışıyor ama diyelimki çalışmadı duracell takarız hem uzun ömürlü hemde bitince çıkar at yenisini tak maksat işimiz görülsün :)

Ben geniş çaplı bir araştırma yapmıştım bu konuyla ilgili... Söylediklerini bende okudum ama sadece bazı türk kaynaklarında öyle şeyler yazılıydı, alman kaynakları tıpkı benim anlattığım gibi anlatmışlardı. Alman kaynakları daha güvenilir olduğundan bende bunun doğru olduğundan emin oldum. @gözlemci
Ya aslında olay çook çook eski olduğu için o kısım uydurma da olabilir hem Türk hem de Alman kaynaklarında ama neticede birçok kişiyi öldürdüğü gerçeğini değiştirmiyor :D

artık teknoloji çok ilerledi kalp bile pil takılınca cillop gibi çalışıyor:) çalışmaya çalışıyor ama diyelimki çalışmadı duracell takarız hem uzun ömürlü hemde bitince çıkar at yenisini tak maksat işimiz görülsün :)

Yalnız duracelle boşalmak mümkün mü ki :A:A patlar bence

bizim forumdaki şirretler yeni üye olan kızları hangi mahzene atıyorlar acaba ? :) benide mahzene atsalar bari kızları orda teselli ederdim, şimdi karanlık mahzende ürkek ürkek bakışıyorlardır çevrelerine bir teselli şart :)
Araştır bul reyiz :A