Sayın @xemrexxx cevabınız merakla beklenmektedir.Koskoca Safiye Sultanı bilmiyorsun da bari kedisi Elizabeth ı bil.
Hakkaten kim o Safiye ya?
Fazilet basit şeylerle uğraşmaz. Emre lokmalik onun için.
Sayın @xemrexxx cevabınız merakla beklenmektedir.Koskoca Safiye Sultanı bilmiyorsun da bari kedisi Elizabeth ı bil.
Hakkaten kim o Safiye ya?
Fazilet basit şeylerle uğraşmaz. Emre lokmalik onun için.
Bilmemezlikten geldimForumun eski Kotuleri
Gidenin arkasından konuşmak günahtır. Cehenneme gidersin bak
Çok etkileyici bir yazı olmuş oldukça başarılı buldum emeğine sağlık @Halef iyi bir köşe yazısı olmuş
Eskisi gibi degilGidenin arkasından konuşmak günahtır. Cehenneme gidersin bak
O değilde takas hala burda
Teşekkür ederim
Bak ya yine algı yaratmaya başlamış, ben Lgbt falan değilim dinleme şu Emre'yi sen onun söylediklerinin %90'ı yalanMaşallah LGBTQ üyelerimiz kadın üyelerimizin 3 katı
Kiz zaten lgbtq dedim senle @destere Q oluyorsunuz daha belli degilsiniz yaniBak ya yine algı yaratmaya başlamış, ben Lgbt falan değilim dinleme şu Emre'yi sen onun söylediklerinin %90'ı yalan
O Q sen oluyorsun biz değil Parlak arşivi olan kim bir düşün istersenKiz zaten lgbtq dedim senle @destere Q oluyorsunuz daha belli degilsiniz yani
Bak ya yine algı yaratmaya başlamış, ben Lgbt falan değilim dinleme şu Emre'yi sen onun söylediklerinin %90'ı yalan
Bnm arsiv genis orasi seni ilgilendirmez ama gecen sene içerdeyi izletken en son seen sarp I @Çiğdem- umutu alacakti elti olacaktinizO Q sen oluyorsun biz değil Parlak arşivi olan kim bir düşün istersen
Simdi Ben bisi diyince insanlardir inaniyor napayim @destere yi nonos @Çiğdem- I bunak ve evde kalmis @Forumdash I faruk @Harunnn60 I egoist @vadikızı ni teyze @Aserat I kaknem saniyorlar bunlar bnm grorusum ama mantikli demek ki inaniyorBende diyorum allah allah bu da mı lgbt?
Neden herkes bunu bana söylüyor ya? Bence hepiniz kıskanıyorsunuz @xemrexxx 'yi. Çocuk forumun fenomeni sonuçta
Seni baştan uyarıyoruz işteBende diyorum allah allah bu da mı lgbt?
Neden herkes bunu bana söylüyor ya? Bence hepiniz kıskanıyorsunuz @xemrexxx 'yi. Çocuk forumun fenomeni sonuçta
Ben karakteri seviyordum sadeceBnm arsiv genis orasi seni ilgilendirmez ama gecen sene içerdeyi izletken en son seen sarp I @Çiğdem- umutu alacakti elti olacaktiniz
Bilemicem herkesin fantezi dunyasi kendine neticedeSeni baştan uyarıyoruz işte
Ben karakteri seviyordum sadece
Bnm arsiv genis orasi seni ilgilendirmez ama gecen sene içerdeyi izletken en son seen sarp I @Çiğdem- umutu alacakti elti olacaktiniz
Simdi Ben bisi diyince insanlardir inaniyor napayim @destere yi nonos @Çiğdem- I bunak ve evde kalmis @Forumdash I faruk @Harunnn60 I egoist @vadikızı ni teyze @Aserat I kaknem saniyorlar bunlar bnm grorusum ama mantikli demek ki inaniyor
Bnm arsiv genis orasi seni ilgilendirmez ama gecen sene içerdeyi izletken en son seen sarp I @Çiğdem- umutu alacakti elti olacaktiniz
Simdi Ben bisi diyince insanlardir inaniyor napayim @destere yi nonos @Çiğdem- I bunak ve evde kalmis @Forumdash I faruk @Harunnn60 I egoist @vadikızı ni teyze @Aserat I kaknem saniyorlar bunlar bnm grorusum ama mantikli demek ki inaniyor
bu meretin durdurma düğmesi yokmu durdururuz zamanı gelince hadi durmadı diyelim matkap olarak değerlendiririr mahsen duvarını deleriz kızlara bir faydamız olsun bari kaçsınlar şirretlerin gazabındanYalnız duracelle boşalmak mümkün mü ki patlar bence
şeytan diyor şu tosbağaya uçan tekmeyle bir dalResmen gol oldu icinde patliyor demek ki @destere nin
araştırmalarım devam ediyor bulamazsam zaten hogathayla idare edeceğim kaybedeceğim bişey yokAraştır bul reyiz