Elizabeth Bathory (Kanlı Kontes)

O Q sen oluyorsun biz değil :A Parlak arşivi olan kim bir düşün istersen :A
Bnm arsiv genis orasi seni ilgilendirmez:A ama gecen sene içerdeyi izletken en son seen sarp I @Çiğdem- umutu alacakti elti olacaktiniz:A

Bende diyorum allah allah bu da mı lgbt? :A:A

Neden herkes bunu bana söylüyor ya? Bence hepiniz kıskanıyorsunuz @xemrexxx 'yi. Çocuk forumun fenomeni sonuçta :A:A
Simdi Ben bisi diyince insanlardir inaniyor napayim @destere yi nonos @Çiğdem- I bunak ve evde kalmis @Forumdash I faruk @Harunnn60 I egoist @vadikızı ni teyze @Aserat I kaknem saniyorlar bunlar bnm grorusum ama mantikli demek ki inaniyor:A

Bnm arsiv genis orasi seni ilgilendirmez:A ama gecen sene içerdeyi izletken en son seen sarp I @Çiğdem- umutu alacakti elti olacaktiniz:A

Simdi Ben bisi diyince insanlardir inaniyor napayim @destere yi nonos @Çiğdem- I bunak ve evde kalmis @Forumdash I faruk @Harunnn60 I egoist @vadikızı ni teyze @Aserat I kaknem saniyorlar bunlar bnm grorusum ama mantikli demek ki inaniyor:A

:F:FBen sadece senin teyzenim emree başka kimsenin teyzesi olmamm senden başkaa

Hahahaha sesli güldüm :F:FArkadaşımda neden kendi kendine gülüyorsun delirdin mi diyor :A
Sana inanıyorum. Söylediklerinin hepsi doğru bence :A:A

Yalnız duracelle boşalmak mümkün mü ki :A:A patlar bence
bu meretin durdurma düğmesi yokmu :) durdururuz zamanı gelince hadi durmadı diyelim matkap olarak değerlendiririr mahsen duvarını deleriz:) kızlara bir faydamız olsun bari kaçsınlar şirretlerin gazabından :)

Resmen gol oldu:A icinde patliyor demek ki @destere nin:A
şeytan diyor şu tosbağaya uçan tekmeyle bir dal :)

patada-voladora-gif.gif

Araştır bul reyiz :A
araştırmalarım devam ediyor bulamazsam zaten hogathayla idare edeceğim kaybedeceğim bişey yok :)