Hahahaha.Ozaman Cingöz gibi Kanalınızıda batırsında görün @xemrexxx
Eşkiya ya dadanmıştı zor kovduk , konuk geldi gitmiyor
Hahahaha.
Ortada kaldı, bakalım kim kapacak?
geçmiş olsun hogathaOzaman Cingöz gibi Kanalınızıda batırsında görün @xemrexxx
Eşkiya ya dadanmıştı zor kovduk , konuk geldi gitmiyor
Yalan haberlere inanma.geçmiş olsun hogatha
neyse kadronun sizi çatlatan kısımlarına bakalım
bu diziyi fatih ten önce başlatıcan gibi total d'ndeYalan haberlere inanma.
Cingöz Recai'de Kanal D ile anlaşmışlardı sonuçta, şaşırmam D'de olmasına. Barış Falay ile de yakışırlar.bu diziyi fatih ten önce başlatıcan gibi total d'nde
zaten meryoşumun yanınan memeli jön oğlanlar yakışmıyor onun yerine olgun ve yetenekli oyuncular olmalı partnerleriCingöz Recai'de Kanal D ile anlaşmışlardı sonuçta, şaşırmam D'de olmasına. Barış Falay ile de yakışırlar.
destere benden erotik sahne istedi bende yazmadım yazsaydım Aserattan ceza yerdim Atacanla konuştum o izin verdide am ayrılınca aserata geçince değişiklik yapmak zorunda kaldım destere beni oyüzden protesto ediyor ve feneri bitirdi bide kendisi hem fenerli hem balık burcu böyle erotik erotik düşünmeye giderse kız bile bulamaz ben düşünmediğim için şanşlıyım bu konuda bodrum lisesinde okurken bile ışık ilköğretim okulunda bile şimdi üniversitedeki kızlarla bile iyi anlaşıyorum çünkü erotik düşünmüyorum. @xemrexxx @desteregeçmiş olsun hogatha
Kanal D faktörüyle 12-13 reyting alacaktır, rahat ol.zaten meryoşumun yanınan memeli jön oğlanlar yakışmıyor onun yerine olgun ve yetenekli oyuncular olmalı partnerleri
reyis yanlız mesajında @mrt-065 ya ağır hakaret etmişsin farketmeden 😱destere benden erotik sahne istedi bende yazmadım yazsaydım Aserattan ceza yerdim Atacanla konuştum o izin verdide am ayrılınca aserata geçince değişiklik yapmak zorunda kaldım destere beni oyüzden protesto ediyor ve feneri bitirdi bide kendisi hem fenerli hem balık burcu böyle erotik erotik düşünmeye giderse kız bile bulamaz ben düşünmediğim için şanşlıyım bu konuda bodrum lisesinde okurken bile ışık ilköğretim okulunda bile şimdi üniversitedeki kızlarla bile iyi anlaşıyorum çünkü erotik düşünmüyorum. @xemrexxx @destere
benim tarzım değil onu ben atacanla konuştum o gün dediki kandil rasathanesi yazarsan bir şey demem dedi ama bodrumda nasıl yazıyım en son yazdığımda bodrumda deprem 6.9 şiddetinde Amerikanın dediğine göre 7.1 şiddetinde @xemrexxx
geçmiş olsun hogatha
ay neyse bu da meryoşun oğlu buradan da @Sherlock @Forumdash ve @Aserat ı çekerim diziye
Avcı da olacak Barış Falay yine matbaandan dizi uydurup hayali kadro kurma ayollYalan haberlere inanma.
Yeni sezon gelsin de hele Gölgesi görünen bi fragman vardı sadece köfte neye heycanlanıyor anlmadımAvcı da olacak Barış Falay yine matbaandan dizi uydurup hayali kadro kurma ayoll
@Forumdash
Hahahhaha Aaaa doğru dedin vllaBiri pırt yapsa bu Meryemin kokusu diyecek öyle bişey oldu @xemrexxx
Avcı da olacak Barış Falay yine matbaandan dizi uydurup hayali kadro kurma ayoll
@Forumdash
kız biri burçin terzioğlunun dizisi biri meryoşumun dizisi ikisi de total d diyolla @Yiğitt o yüzden gözlük atma .ss çiğdeme yumruk at onun yerineBiri pırt yapsa bu Meryemin kokusu diyecek öyle bişey oldu @xemrexxx
Kanal D faktörüyle 12-13 reyting alacaktır, rahat ol.
biricik dizim elif kolombiyada ilk 10 a girmis bunu yapan ilk türk dizisi oldu resmen efsane mefsane manifesto @Dosi @ozmoturk @Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @kerem @S.G.A.T.Hahahhaha Aaaa doğru dedin vlla
Kanal D'ye transfer mi etsek acaba?biricik dizim elif kolombiyada ilk 10 a girmis bunu yapan ilk türk dizisi oldu resmen efsane mefsane manifesto @Dosi @ozmoturk @Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 58604
biricik dizim elif kolombiyada ilk 10 a girmis bunu yapan ilk türk dizisi oldu resmen efsane mefsane manifesto @Dosi @ozmoturk @Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 58604
Bu velet hala ölmedimi yaaa Şu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi @eskici @gözlemci @ForumdashKanal D'ye transfer mi etsek acaba?