sen ismini söyle belki ben izlemişimdir bileABD dizisi değil amaonu söylim. Şimdi söylesem benden önce izlersin
Ama güzelmiş. Öyle yorumlar okudum
![]()
kesha tik tok tan bu yana bayağı değişmiş artık ağırbaşlı bir kadın havası var
sen ismini söyle belki ben izlemişimdir bileABD dizisi değil amaonu söylim. Şimdi söylesem benden önce izlersin
Ama güzelmiş. Öyle yorumlar okudum
![]()
Tamam bi 24 saat sabretsen ismini söyle belki ben izlemişimdir bile![]()
Tecavüz maduru o yuzdensen ismini söyle belki ben izlemişimdir bile
kesha tik tok tan bu yana bayağı değişmiş artık ağırbaşlı bir kadın havası var![]()
dr luke kazmasıyla olan dava hala devam ediyormuydu? tayloru sevmemin bir nedenide bu kadına olan destekleridir kızın insaniyetide harika yine olay nasıl taylora geldi diye sorma hiç gitmediki eksikliği hissediliyor her anTamam bi 24 saat sabretİzlememiştir izlesen öle yakına izletirdin
Tecavüz maduru o yuzdenEskisi gibi olsa keşke
Camila güme gitti bu arada:/
evet niye gözlük takmış anlamdım.dr luke kazmasıyla olan dava hala devam ediyormuydu? tayloru sevmemin bir nedenide bu kadına olan destekleridir kızın insaniyetide harika yine olay nasıl taylora geldi diye sorma hiç gitmediki eksikliği hissediliyor her an
senin camila kübalıymış aslen ..şu gözlüğü çıkarsa daha bir hoş duracak![]()
U2 amaelinde megafonla çığıran vatandaş robin williams a benzemiyormu @Forumdash ?![]()
sanırım yılın potu senden geliyor diyecektimde heralde robbie williams la karıştırdın benim dediğimiU2 amaRobin kendi havasında takılıyor artık
Şarkı çıkarsa bile etkisi kendi etrafındakilere ancak
![]()
Ne bilim aklım ona gitti sonuçta müzik ödülleri izliyoruzsanırım yılın potu senden geliyor diyecektimde heralde robbie williams la karıştırdın benim dediğimi
ben benziyor derken robinden bahsetmiştim oyuncu olan hanı üç yıl önce vefat eden vatandaş![]()
neyse ben çıkıyorum canlı yayından iyice sıkılmaya başladım mileyde gelmediDespacito varken bu şarkı mı
Ne bilim aklım ona gitti sonuçta müzik ödülleri izliyoruzGözlüklü benzetemedim
![]()
Tamam ben de konuyu düzenliyimneyse ben çıkıyorum canlı yayından iyice sıkılmaya başladım mileyde gelmedi![]()
tüh anna söylemiyormuş bişeyTamam ben de konuyu düzenliyimAha Elton çıktı miley bunla söylemicekmıydı?
anna kendrick i görünce vazgeçtim çıkmaktan belki cups şarkısını söyler
tüh anna söylemiyormuş bişey![]()
Senin video uçmuş güncellede @sokak sanati da görsün Rihannayı
en önemli yer kayıp ortada yok gözükmüyor
tam miley çıktı kırmızı elbiseler arasında savruluyordu öylece proğramda bitti @Harunnn60 gagası batırdı proğramı yoksa dörtdörtlk ilerliyorduSenin video uçmuş güncellede @sokak sanati da görsün Rihannayı
Sabaha kadar Gagayı destekledim @Harunnn60 görsün![]()
![]()
Aaa bu arada yorumunuzdan anladım kadarıyla , ben gittitken sonra daha iyi şeyler olmamış yani ben gitmişim bitmiş@destere @Forumdash
Sinirden kudurduğuna göre gagam gecenin yıldızı olmuşen önemli yer kayıp ortada yok gözükmüyorsakıncalı video falanmı paylaştın yoksa
tam miley çıktı kırmızı elbiseler arasında savruluyordu öylece proğramda bitti @Harunnn60 gagası batırdı proğramı yoksa dörtdörtlk ilerliyordu![]()
Ödül alamadı ama ödül alanalrdan daha çok şarkı söyledien önemli yer kayıp ortada yok gözükmüyorsakıncalı video falanmı paylaştın yoksa
tam miley çıktı kırmızı elbiseler arasında savruluyordu öylece proğramda bitti @Harunnn60 gagası batırdı proğramı yoksa dörtdörtlk ilerliyordu![]()
bir ses var kadında böğürmeye başlayınca salon boşaldı tek kişi kalmadı nasıl kıskanmayayım
Ödül alamadı ama ödül alanalrdan daha çok şarkı söyledi
@Forumdash paylaştığı video Rihannanın videosuydu @destere![]()
Gagam benden gönlümün ödülü aldı yeter iştebi
bir ses var kadında böğürmeye başlayınca salon boşaldı tek kişi kalmadı nasıl kıskanmayayım![]()
ödül alanlara baktınmı ödüllerin yarısını marsık almış diğer yarısınıda lama almışÖdül alamadı ama ödül alanalrdan daha çok şarkı söyledi
@Forumdash paylaştığı video Rihannanın videosuydu @destere![]()
ona bakarsan bende taylor a ödül verdim hemde kendimi adadım ona umarım değerini bilirGagam benden gönlümün ödülü aldı yeter işteKıskanmaya çatlamaya devam
![]()
ödül alanlara baktınmı ödüllerin yarısını marsık almış diğer yarısınıda lama almış
@sokak sanati bir yerde bana olmamış atmış ama sebebini anlayamadıms anırım bir ara rihannaya şişko dedim ona kızmış olabilir![]()
Haahah Aaa hangi mesajına atmıs bilmiyorum ki Rihanna şişko mesajınadırGagam benden gönlümün ödülü aldı yeter işteKıskanmaya çatlamaya devam
![]()