60. Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu | (GÜNCELLENDİ)

Bruno Mars şuan en iyi performascıydı :X Beğendim :Z
gaganın oraya çıkmış olması bile büyük bir ödül onun için birde ödülmü alacaktı ? :)

bu sene varmı öyle bir isim ? :)
Bende mi diyorsun genel olarak mı? Şuan aklıma gelmedi :X

Comedi albümü ne ALLAH aşkına :F:F

bruno marsık çıktı çıkıştaki kız harikaydıda sonra marsık içine etti olayın seyirci kaçacak delik arıyor :)

sese bakmadınmı benim dediğim klipte seste muhteşemdi en az ecünnü kadar seste mükemmel :)
Bana kurbağa vıraklaması gibi geliyor vlla Tilki Kız gibi :A :A :A

Bana kurbağa vıraklaması gibi geliyor vlla Tilki Kız gibi :A :A :A
seninkinide gördük ördek gibi çığırıyordu onu seçtin .. :)
ha bu şimdi çıkan sarı sıçanıda sevrsin fransız aksanıyla söylüyor :)

Selülitli ablayı demiyorum :A Nasıl beğenirsin yaa :F Portakal kabukları bile daha düz :F

Yeni şarkısı çıkacakmiş galiba:X
olsun soyduktan sonra kabuktan kurtuluyoruz nasıl olsa :)

Ben portakal kabugunun şekerlemelerini severim ama bununki pörsümüş resmen :F
bu sarı oğlanla esmer oğlan ne diyor ya ? :) ne koyim newyork diyorlarda tam çıkaramadım umarım anladığım şekilde değildir :)

aha miley cyrus çıkacak birazdan @Çiğdem- işini gücünü hallet reklamdan sonra burda ol mutlaka :))

Ben kaçarım birazdan Rihanna gelmeden :A :A :A
dur hogatha daha miley gelecek sonra rihanna en güzel yerinden nereye kaçıyon :)

Ben kaçarım birazdan Rihanna gelmeden :A :A :A
Baban sabah mı kalkıyor? Uyuma adama kahvaltı hazırla yeni uyanmış gibi davran :F Uyuyamadım bu gece de :F

bu sarı oğlanla esmer oğlan ne diyor ya ? :) ne koyim newyork diyorlarda tam çıkaramadım umarım anladığım şekilde değildir :)

aha miley cyrus çıkacak birazdan @Çiğdem- işini gücünü hallet reklamdan sonra burda ol mutlaka :))

dur hogatha daha miley gelecek sonra rihanna en güzel yerinden nereye kaçıyon :)
Englishman şarkısını mı diyprsun? anlamadım :X

Ortam şenlensin :X:XX

Baban sabah mı kalkıyor? Uyuma adama kahvaltı hazırla yeni uyanmış gibi davran :F Uyuyamadım bu gece de :F

rİHANNA nesede miley cyrus hiç çekilmez :F

aynen o şarkıyı diyorum şarkı güzel ben sevdim ama sözleri çok sakıncalı yerlere gidebilir :)bir ara sütü seven kamyoncu veya esmeralda tarzı şarkılar vardı hanı onun gibi türkçeye çevirirlerse tam +18 olur :)

rİHANNA nesede miley cyrus hiç çekilmez :F
dur geldi gelecek muhteşem miley :)

rihanna geldi koş @Çiğdem- :))

aynen o şarkıyı diyorum şarkı güzel ben sevdim ama sözleri çok sakıncalı yerlere gidebilir :)bir ara sütü seven kamyoncu veya esmeralda tarzı şarkılar vardı hanı onun gibi türkçeye çevirirlerse tam +18 olur :)

dur geldi gelecek muhteşem miley :)

rihanna geldi koş @Çiğdem- :))
Rihanna iyidir @sokak sanati :A

Şowlarıda güzel görünüyor :A @Forumdash

rihanna kilomu almış banamı öyle geldi bunun annesi balon gibiydi gittikçe annesine benzerse hiç çekilmez :)

Ortam şenlensin :X:XX
Samsun Demir şişman halini paylaşmıştı :F

Rihannayıda izledim reklam gelmişken ben kaçıyorum japon kız moduna girdim gözler yarısı kapalı klavyeyi zaten ezbere yazıyorum :F

Cicili Bicili rüyalar sizlere :bhr::bhr::bhr:

Jazz ve Country'den boğuldum :(((

@destere film buldun mu? Filmlere ara verdiysek yeni bi dizi buldum :A Yarın akşam ona başlıcam. İlk bölümü izlim sizede söylücem:A

Son düzenleme: