60. Grammy Ödülleri Sahiplerini Buldu | (GÜNCELLENDİ)

ne bahtsızım açar açmaz gaga çıktı :)

piyanoya lucifer ın kestiği kanatları takmış :)
Yok eskiden çirkin desen anlardım ama estetik baya yaramiş kadına :A Keşke şarkıları eskisi olsa da yeniden heycanlansam:A

Taylorun olmaması harika :A

Aaa bu söyleyen Gagamı hiç fark etmemiştim :F
kazma gibi yüz var gagada nasıl tanımazsın :) taylor olsa şimdi buralar şenlenirdi olmaması büyük eksiklik :)

Yok eskiden çirkin desen anlardım ama estetik baya yaramiş kadına :A Keşke şarkıları eskisi olsa da yeniden heycanlansam:A
mesela şu an söylediği şarkı kendini çok zorlamadan söylese aslında harika olacak ama çok yırtınıyor kulak gitti bende :)

kazma gibi yüz var gagada nasıl tanımazsın :) taylor olsa şimdi buralar şenlenirdi olmaması büyük eksiklik :)

mesela şu an söylediği şarkı kendini çok zorlamadan söylese aslında harika olacak ama çok yırtınıyor kulak gitti bende :)
Taylorun ödülleri silmesinden bıkmıştım :A Ama Katy nasıl olmaz :F @Harunnn60

Bir şey fark ettim Türkiye Altın Kelebekte açılıiş Ajda Pekkan Grammy de Gaga :F

adam 18 grammy ödülü almış ve ben tanımıyorum @Forumdash @Çiğdem- biz bu grammy lere çok yabancıyız :)
oysa gremlinler daha bir tanıdıktı :)
gremlins-gizmo.jpg

Taylorun ödülleri silmesinden bıkmıştım :A Ama Katy nasıl olmaz :F @Harunnn60

Bir şey fark ettim Türkiye Altın Kelebekte açılıiş Ajda Pekkan Grammy de Gaga :F
bunlar birbirine girdi ya ikisinide dışlamışlar yarışmadan katır perinin olmaması harika ama işin ucu taylora dayanmış orası kötü :)

:A:A:A
6a00d8341c00c753ef0147e2e17139970b-pi

Asıl güzelik çıktı Rİhanna @xBUGRAx

adam 18 grammy ödülü almış ve ben tanımıyorum @Forumdash @Çiğdem- biz bu grammy lere çok yabancıyız :)
gremlins-gizmo.jpg

bunlar birbirine girdi ya ikisinide dışlamışlar yarışmadan katır perinin olmaması harika ama işin ucu taylora dayanmış orası kötü :)
Adamı değil yanında Rihannayı tanırız biz ancak :F

Zaten bizim tanıdıklarımızı almamışlar bu ne :F @Forumdash

gremlins-gizmo.jpg

eskiden de jazzcıymış gaga :X Alişik değiliz jazza bence o yuzden yırtınıyır gibi gelmiştir sana:X Lucifer kanatları dedin, keşke gaga konuk olsa @Çiğdem-

parlağını seçti hogatha şimdi uykusuda kaçmıştır sabahlar artık :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,352
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06