- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Yok eskiden çirkin desen anlardım ama estetik baya yaramiş kadınane bahtsızım açar açmaz gaga çıktı
piyanoya lucifer ın kestiği kanatları takmış![]()
Yok eskiden çirkin desen anlardım ama estetik baya yaramiş kadınane bahtsızım açar açmaz gaga çıktı
piyanoya lucifer ın kestiği kanatları takmış![]()
kazma gibi yüz var gagada nasıl tanımazsınTaylorun olmaması harika
Aaa bu söyleyen Gagamı hiç fark etmemiştim![]()
mesela şu an söylediği şarkı kendini çok zorlamadan söylese aslında harika olacak ama çok yırtınıyor kulak gitti bendeYok eskiden çirkin desen anlardım ama estetik baya yaramiş kadınaKeşke şarkıları eskisi olsa da yeniden heycanlansam
![]()
kazma gibi yüz var gagada nasıl tanımazsıntaylor olsa şimdi buralar şenlenirdi olmaması büyük eksiklik
mesela şu an söylediği şarkı kendini çok zorlamadan söylese aslında harika olacak ama çok yırtınıyor kulak gitti bende![]()
Taylorun ödülleri silmesinden bıkmıştımYok eskiden çirkin desen anlardım ama estetik baya yaramiş kadınaKeşke şarkıları eskisi olsa da yeniden heycanlansam
![]()
bunlar birbirine girdi ya ikisinide dışlamışlar yarışmadan katır perinin olmaması harika ama işin ucu taylora dayanmış orası kötüTaylorun ödülleri silmesinden bıkmıştımAma Katy nasıl olmaz
@Harunnn60
Bir şey fark ettim Türkiye Altın Kelebekte açılıiş Ajda Pekkan Grammy de Gaga![]()
kazma gibi yüz var gagada nasıl tanımazsıntaylor olsa şimdi buralar şenlenirdi olmaması büyük eksiklik
mesela şu an söylediği şarkı kendini çok zorlamadan söylese aslında harika olacak ama çok yırtınıyor kulak gitti bende![]()
Adamı değil yanında Rihannayı tanırız biz ancakadam 18 grammy ödülü almış ve ben tanımıyorum @Forumdash @Çiğdem- biz bu grammy lere çok yabancıyız
oysa gremlinler daha bir tanıdıktı
![]()
bunlar birbirine girdi ya ikisinide dışlamışlar yarışmadan katır perinin olmaması harika ama işin ucu taylora dayanmış orası kötü![]()
bak burda taylor banamı diyorsun diye şaşırmış onun her hali mükemmel
ohh birde reklam giriyor araya yandıkAdamı değil yanında Rihannayı tanırız biz ancak
Zaten bizim tanıdıklarımızı almamışlar bu ne@Forumdash
Ben izliyorum diye kesin şansşlığım sizide vurdubak burda taylor banamı diyorsun diye şaşırmış onun her hali mükemmel
![]()
ohh birde reklam giriyor araya yandık![]()
adam 18 grammy ödülü almış ve ben tanımıyorum @Forumdash @Çiğdem- biz bu grammy lere çok yabancıyız
oysa gremlinler daha bir tanıdıktı
![]()
bunlar birbirine girdi ya ikisinide dışlamışlar yarışmadan katır perinin olmaması harika ama işin ucu taylora dayanmış orası kötü![]()
gaga değilde miley in konuk olmasını isterdim o da charlotte gibi şirret bişeyeskiden de jazzcıymış gagaAlişik değiliz jazza bence o yuzden yırtınıyır gibi gelmiştir sana
Lucifer kanatları dedin, keşke gaga konuk olsa @Çiğdem-
Merak etme ABD'de reklam veriyordurBen izliyorum diye kesin şansşlığım sizide vurdu@Forumdash
Gaga Horror Story'de oynamişti. Horror dizisi fox'un kardeş kanalı fx'tegaga değilde miley in konuk olmasını isterdim o da charlotte gibi şirret bişey![]()
kamu spotu bitti nihayet heyecan kaldığı yerden devam ediyorBen izliyorum diye kesin şansşlığım sizide vurdu@Forumdash
bu babun kılıklı sunucu kim ünlü birimi ?Merak etme ABD'de reklam veriyordur
Gaga Horror Story'de oynamişti. Horror dizisi fox'un kardeş kanalı fx'teFoxa gelmesi dah kolay ondan
Miley NBC'de şimdilik
![]()
kamu spotu bitti nihayet heyecan kaldığı yerden devam ediyor
bu babun kılıklı sunucu kim ünlü birimi ?![]()
Şu söyleyen oğlan iyiymiş adı neydi @ForumdashMerak etme ABD'de reklam veriyordur
Gaga Horror Story'de oynamişti. Horror dizisi fox'un kardeş kanalı fx'teFoxa gelmesi dah kolay ondan
Miley NBC'de şimdilik
![]()
Evet, talk show yapıyor cbs'de... Youtubeda görmüştr belki arabada sohbet ettiği bölümlerle youtubeda çok izleniyorkamu spotu bitti nihayet heyecan kaldığı yerden devam ediyor
bu babun kılıklı sunucu kim ünlü birimi ?![]()
Bu kaçta bitecek acaba 5 e kadar kesin kalırımdaparlağını seçti hogatha şimdi uykusuda kaçmıştır sabahlar artık![]()
hepsi senin parlak gibiyse sadece sen kalırsın zaten biz uyumaya giderizBu kaçta bitecek acaba 5 e kadar kesin kalırımda![]()
Geldi bir ecünnühepsi senin parlak gibiyse sadece sen kalırsın zaten biz uyumaya gideriz![]()
Şu söyleyen oğlan iyiymiş adı neydi @Forumdash![]()
sam smith![]()