Constantine mi? Tabi ki de izledim. Ne ara unuttun?Sendemi izlemiştin o diziyi
Constantine mi? Tabi ki de izledim. Ne ara unuttun?Sendemi izlemiştin o diziyi
Ben @destere ile izledik diye aklımda kalmış seni unutmuşum çoktanConstantine mi? Tabi ki de izledim. Ne ara unuttun?
tmm ver Gideyim flash ve spn izlim. Bİ bitiremedim ortak bölümleriBen @destere ile izledik diye aklımda kalmış seni unutmuşum çoktan
Ozaman Tomorrowa Constantine gelicne size haber ederim
cw nin dizisi atacan çiğdem ve faruk biliyordurYine bilinmeyen bir dizi. @Çiğdem-
evde bak veronicacığıma erkeklerin soyunma odasına nasıl dalıyorNerde izlenir bu
Veronicacığın da baya güzelmiş tam @destere ye göre bir dizi aslında bucw nin dizisi atacan çiğdem ve faruk biliyordur
evde bak veronicacığıma erkeklerin soyunma odasına nasıl dalıyor
Ahahah ona ağır gelir bu be
Sahne güzelde sahne işte herkes yapamaz rüyasında belki yapıyordur ona bir şey diyememne güzel sahne işte @Çiğdem- de bu fantezileri yapıyormuş rüyalarında
Onu bilmemde insanları bildirim manyağı yaptığını unutmadım gelir gelmez de gösterdi zaten@eskici Uuzun aralar veriyor ama senin algıcı oldunu unutmamıştır
@Halef Birisi @destere den kız olarak bahsetti onu kız sanıyordum diyordu kesin bu @xemrexxx in mesajlarını gördü daha bunu tanımadı içinde kandı @Harunnn60 @ForumdashOnu bilmemde insanları bildirim manyağı yaptığını unutmadım gelir gelmez de gösterdi zaten
Ahahaahh @destere biliyor mu bari bunu@Halef Birisi @destere den kız olarak bahsetti onu kız sanıyordum diyordu kesin bu @xemrexxx in mesajlarını gördü daha bunu tanımadı içinde kandı @Harunnn60 @Forumdash