2017 On Body and Soul / Beden ve Ruh - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
marika

OnBody_Soul-Photo2-actressAlexandraBORBELY-800-800-450-450-crop-fill.jpg

ve beth
the-walking-dead-episode-504-beth-kinney-560-3.jpg

son cümleni kaçırmışım gözden @Forumdash :) sanırım TWD deki beth e benzettin aynı şeyi bende yaşadım marika biraz daha toplu olsada benziyorlar yalan yok :) @Çiğdem-
Birisi çocuk diğer koskoca kadın ayoll :A :A :A @Forumdash

marika

OnBody_Soul-Photo2-actressAlexandraBORBELY-800-800-450-450-crop-fill.jpg

ve beth
the-walking-dead-episode-504-beth-kinney-560-3.jpg

son cümleni kaçırmışım gözden @Forumdash :) sanırım TWD deki beth e benzettin aynı şeyi bende yaşadım marika biraz daha toplu olsada benziyorlar yalan yok :) @Çiğdem-
Aynen BEth'i diyordum :X Gözleri çok dudakları çok benzettim özellikle:X

Kız ne alaka benzemesi için yaş mı önemli :F

40 yaşında ablan olsa sen 26sın ve benziyorsunuz. Ne diceksin milete? "Ben ablama benzemiyorum ayoll o 40 yaşında ben 26 yaşındayım" mı dicen :F:F

hangisi çocuk şimdi tek tek araştırıp doğum tarihlerini bulurunm hogatha büyük dediğin belki daha çocuktur :))

40 yaşında ablan olsa sen 26sın ve benziyorsunuz. Ne diceksin milete? "Ben ablama benzemiyorum ayoll o 40 yaşında ben 26 yaşındayım" mı dicen :F:F
garip bir şekilde sadece bazı sahnelerde çok andırıyordu bazı yerlerde bayağı farklı görünüyorlardı :) şimdi tam neresi benziyor diye anlatamıyorum küvetteyken nereleri birbirlerine benziyordu o kısmı çıkaramadım onun için beth i de küvete sokmak şart :)

hangisi çocuk şimdi tek tek araştırıp doğum tarihlerini bulurunm hogatha büyük dediğin belki daha çocuktur :))

garip bir şekilde sadece bazı sahnelerde çok andırıyordu bazı yerlerde bayağı farklı görünüyorlardı :) şimdi tam neresi benziyor diye anlatamıyorum küvetteyken nereleri birbirlerine benziyordu o kısmı çıkaramadım onun için beth i de küvete sokmak şart :)

Beth 85 doğumluymuş bu filmdeki 86 yanı yanı beth daha büyükmüş 😱😱😱