Birisi çocuk diğer koskoca kadın ayoll @Forumdashmarika
ve beth
son cümleni kaçırmışım gözden @Forumdash sanırım TWD deki beth e benzettin aynı şeyi bende yaşadım marika biraz daha toplu olsada benziyorlar yalan yok @Çiğdem-
Birisi çocuk diğer koskoca kadın ayoll @Forumdashmarika
ve beth
son cümleni kaçırmışım gözden @Forumdash sanırım TWD deki beth e benzettin aynı şeyi bende yaşadım marika biraz daha toplu olsada benziyorlar yalan yok @Çiğdem-
Aynen BEth'i diyordum Gözleri çok dudakları çok benzettim özelliklemarika
ve beth
Kız ne alaka benzemesi için yaş mı önemliBirisi çocuk diğer koskoca kadın ayoll @Forumdash
hangisi çocuk şimdi tek tek araştırıp doğum tarihlerini bulurunm hogatha büyük dediğin belki daha çocuktur )Birisi çocuk diğer koskoca kadın ayoll @Forumdash
garip bir şekilde sadece bazı sahnelerde çok andırıyordu bazı yerlerde bayağı farklı görünüyorlardı şimdi tam neresi benziyor diye anlatamıyorum küvetteyken nereleri birbirlerine benziyordu o kısmı çıkaramadım onun için beth i de küvete sokmak şartAynen BEth'i diyordum Gözleri çok dudakları çok benzettim özellikle
Kız ne alaka benzemesi için yaş mı önemli
40 yaşında ablan olsa sen 26sın ve benziyorsunuz. Ne diceksin milete? "Ben ablama benzemiyorum ayoll o 40 yaşında ben 26 yaşındayım" mı dicen
hangisi çocuk şimdi tek tek araştırıp doğum tarihlerini bulurunm hogatha büyük dediğin belki daha çocuktur )
garip bir şekilde sadece bazı sahnelerde çok andırıyordu bazı yerlerde bayağı farklı görünüyorlardı şimdi tam neresi benziyor diye anlatamıyorum küvetteyken nereleri birbirlerine benziyordu o kısmı çıkaramadım onun için beth i de küvete sokmak şart
Aynen BEth'i diyordum Gözleri çok dudakları çok benzettim özellikle
Kız ne alaka benzemesi için yaş mı önemli
40 yaşında ablan olsa sen 26sın ve benziyorsunuz. Ne diceksin milete? "Ben ablama benzemiyorum ayoll o 40 yaşında ben 26 yaşındayım" mı dicen
Sen ne diyordun az önce bi daha desene Cİdden 17lik gibi BethBeth 85 doğumluymuş bu filmdeki 86 yanı yanı beth daha büyükmüş 😱😱😱
Dizide ergen kız sanıyordum ben onu Boşuna Darly ona yaklaşmıyormus @destereSen ne diyordun az önce bi daha desene Cİdden 17lik gibi Beth
Yaa bırak öyle minyon kızla çıkmayı bırak asansörle bile üst kata çıkmam Kadın dediğin taş gibi olmalıDizide ergen kız sanıyordum ben onu Boşuna Darly ona yaklaşmıyormus @destere
Bende minyonum @destere sana haddinin bildirir 😕😕😕Yaa bırak öyle minyon kızla çıkmayı bırak asansörle bile üst kata çıkmam Kadın dediğin taş gibi olmalı
Sen niye üstüne alındın şimdi Merak etme senle aynı asansöre binerim kardeşimsin sonuçta
Beth 85 doğumluymuş bu filmdeki 86 yanı yanı beth daha büyükmüş 😱😱😱
yaşları bile nerdeyse aynı karıştırmamız normal hem küvette beth i, görseydik keşke ama hogathanın daryl ında hayır yoktuki bir küvet bile bulamadıki beth yıkansın boylu boyuncaSen ne diyordun az önce bi daha desene Cİdden 17lik gibi Beth