o zaman benim desteklediğim şampiyon olmalıE hadi şimdi eşit oy alanları geçirirsin de final turlarında eşit oy çıkarsa ne yapacaksın
Tamamdir Bu tur hepsini gecir söz ben final turuna kadar bir sey bulup sana sunacagim
Oyunbozanlik yapma bende o is
Sorma ya, sanki şampiyon olacak Şebnem Paker, bir sonraki tur yiyecek tekmeyi sanki bilmiyoruz
3.Turda bencede şansı yok ilk 2 turu bile şey yapamadıo zaman benim desteklediğim şampiyon olmalı
Eurovision'da o klavyeci dayi havaya girip o garip dansini yapmasa sampiyondu Turkiye o seneSorma ya, sanki şampiyon olacak Şebnem Paker, bir sonraki tur yiyecek tekmeyi sanki bilmiyoruz
Tamam artık şampiyon oldu Şebnem Paker kutlama konusunu açabilirsin
Benim bir düşmanlığım yok kadına be sadece tercih etmedim banane çıkarsa çıksın üst turaoff beee
@MasacRE- çimleri yolsun artık sinirden
ama şampiyonluğa kadar gider böyle yoksa her türlü çirkefliği yaparız @S.G.A.T. la yemin ettik artık dönüş yok şebnem finali görmeli hatta dahada ilerisi hedefimmizBenim bir düşmanlığım yok kadına be sadece tercih etmedim banane çıkarsa çıksın üst tura
zaten kökenlerine baktım şebnemin, babaannesi japonmuş.. yani yabancı müziktede yarışması lazımEvet finali geçip En Favori Yabanci Muzik Grubunda da Sebnem Paker'i oylayacagiz Kadina ceyrek finalde yer aç @MasacRE-