Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi Kaos, Mart ayında FOX'ta! Bu ayın sonunda çekimler başlayacak.
Şahsen Fox da olmasın istemiyorum. Kanal D Vadi için nasıl bir tehlikeydi Fox on katı tehlikedir.

TRT yeni dizi yayınlayacağı için TRT'yi otomatikman ekliyorum. Gönlüm ATV olması yönünde. Hem kanal ve dizinin aynı tarafta olması hemde biz izleyenlerin çoğunun kanalı sevmesi.

Şahsen Fox da olmasın istemiyorum. Kanal D Vadi için nasıl bir tehlikeydi Fox on katı tehlikedir.

TRT yeni dizi yayınlayacağı için TRT'yi otomatikman ekliyorum. Gönlüm ATV olması yönünde. Hem kanal ve dizinin aynı tarafta olması hemde biz izleyenlerin çoğunun kanalı sevmesi.

Öyle biŕşey olacaginı sanmam %3 ihtimal vrmek bile abartı olur

Beklemekten yorulduk la bizi biraz rahatlat vardır sende kulis bilgileri :A
Resmen kurumus aga :A ; adam bu kadar net konuşdu ama hicbir dedikodu bile yok şimdilik net olan kanal d , atv, star, show ve artık trt 1 olmuyor zaten ondan strese giriyorum

FOX olsun olucaksa hiç yoktan iyidir Kanal d alırsa yine Vadi totali kurtarır ab pert olur, Star Tv olabilir , Show Tv olabilir, Atv istemez TRT1 de Kütül Amare mi neyse o var ee geriye kalan Fox Tv