kardeşim kaynak ?Kurtlar Vadisi Kaos, Mart ayında FOX'ta! Bu ayın sonunda çekimler başlayacak.
Şahsen Fox da olmasın istemiyorum. Kanal D Vadi için nasıl bir tehlikeydi Fox on katı tehlikedir.Kurtlar Vadisi Kaos, Mart ayında FOX'ta! Bu ayın sonunda çekimler başlayacak.
Şahsen Fox da olmasın istemiyorum. Kanal D Vadi için nasıl bir tehlikeydi Fox on katı tehlikedir.
TRT yeni dizi yayınlayacağı için TRT'yi otomatikman ekliyorum. Gönlüm ATV olması yönünde. Hem kanal ve dizinin aynı tarafta olması hemde biz izleyenlerin çoğunun kanalı sevmesi.
Öyle biŕşey olacaginı sanmam %3 ihtimal vrmek bile abartı olurŞahsen Fox da olmasın istemiyorum. Kanal D Vadi için nasıl bir tehlikeydi Fox on katı tehlikedir.
TRT yeni dizi yayınlayacağı için TRT'yi otomatikman ekliyorum. Gönlüm ATV olması yönünde. Hem kanal ve dizinin aynı tarafta olması hemde biz izleyenlerin çoğunun kanalı sevmesi.
Cool storyKurtlar Vadisi Kaos, Mart ayında FOX'ta! Bu ayın sonunda çekimler başlayacak.
Kurtlar Vadisi Kaos, Mart ayında FOX'ta! Bu ayın sonunda çekimler başlayacak.
bence yinede olmaz fox karagöz ile hacıvat kadar zıtlar çünküFox tv ile görüşmeler olmuştu bir ara ben olmaz diye düşünüyordum kafam karıştı şimdi
bence yinede olmaz fox karagöz ile hacıvat kadar zıtlar çünkü
Bende öyle düşünüyorum. Sende bilgiler yok mu aga kanal konusunda?Öyle biŕşey olacaginı sanmam %3 ihtimal vrmek bile abartı olur
Yok aga hiç dedikodu falan yok bilen de yok bende stres hakim bu konudaBende öyle düşünüyorum. Sende bilgiler yok mu aga kanal konusunda?
Beklemekten yorulduk la bizi biraz rahatlat vardır sende kulis bilgileriYok aga hiç dedikodu falan yok bilen de yok bende stres hakim bu konuda
Resmen kurumus aga ; adam bu kadar net konuşdu ama hicbir dedikodu bile yok şimdilik net olan kanal d , atv, star, show ve artık trt 1 olmuyor zaten ondan strese giriyorumBeklemekten yorulduk la bizi biraz rahatlat vardır sende kulis bilgileri
kanal d olmaz vatanım sensin var hem zaten ordan ayrıldı diziResmen kurumus aga ; adam bu kadar net konuşdu ama hicbir dedikodu bile yok şimdilik net olan kanal d , atv, star, show ve artık trt 1 olmuyor zaten ondan strese giriyorum
Tamam.bende onu diyorum saydığım 5 kanal olma ihtimali olmayan kanallar 🙂kanal d olmaz vatanım sensin var hem zaten ordan ayrıldı dizi
fox olursa nihat doğan ve onun gibi düşünenler daha çok saldırırlar vadiyeFOX olsun olucaksa hiç yoktan iyidir Kanal d alırsa yine Vadi totali kurtarır ab pert olur, Star Tv olabilir , Show Tv olabilir, Atv istemez TRT1 de Kütül Amare mi neyse o var ee geriye kalan Fox Tv
O kim kim takarda fox olmaz herseyi gectim reytingler hüsran olur o konu olablecek bir durum degil her acidanfox olursa nihat doğan ve onun gibi düşünenler daha çok saldırırlar vadiye
aynen iyi giden bizim hikaye dizisi var foxun hemO kim kim takarda fox olmaz herseyi gectim reytingler hüsran olur o konu olablecek bir durum degil her acidan
İşte yine aynı yerdeyiz o zaman nerede yayınlanacak? Soracağımız soru buaynen iyi giden bizim hikaye dizisi var foxun hem