Mutlu Yıllar! (2018)

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061
mutlu-y%C4%B1llar-2018-1.jpg

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl olsun.

Başta ülkemiz olmak üzere herkes için mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçmesi dileğiyle..

Mutlu Yıllar!

:couplekiss::coupleheart::family::holdinghands::menholdinghands::nogood::okay::hearteyes::hearteyecat::tongueout::relaxed::relieved::clapping::clapping::dancer::dancers::dancers:

Sivilcesiz bir yıl geçirsem yeter.
sihirli annemde söylenen bir söz Dünya size Atalarınızdan miras kalmadı çocuklarınızdan ödünç aldınız
İnsanlar orkidelere koşarken kır çiçeklerini ezdiklerini farkına varmazlar @DarkLegenD bununla kutluyorum forumun yenilinı lütfen bakın koyduğum videoya Perilim ve periliçenin dediklerine @DarkLegenD @Harunnn60 @S.G.A.T.

Herkesin yeni yılı kutlu olsun, her şeyin başı sağlık öncelikle sağlıklı bir sene olsun hepimiz için, başarı ve bol kazanç da eksik olmaması dileğiyle...

Yeni yılı kutlamayanlara da 2017'de mutluluklar diliyorum.. 2018 daha kötü olursa bizi de 2017'ye aldırırsınız. :)

Ailelerimizle ve sevenlerimizle birlikte, sağlıklı ve güzel günler geçireceğimiz bir yıl diliyorum.

Forumda 4.yılımı kutluyorum ama 2013 yılbaşı olmadan foruma geldiğim için 2014,2015,2016,2017 ve 2018 olmak üzere 5. kez sizlerle yeni yıla giricem bu ailenin içinde olmaktan hep mutluyum aramızdan ayrılanlar , bizimle burada devam edenler , forum da tanıdığım herkesin yeni yılını kutlarım :bhr::bhr::bhr:

Cicili bicili yeni yıllar :Z:Z:Z
imam cemaat olayı
depositphotos_124489442-stock-video-artificial-squirrel-holding-a-new.jpg

Herkesin yeni yılı kutlu olsun, her şeyin başı sağlık öncelikle sağlıklı bir sene olsun hepimiz için, başarı ve bol kazanç da eksik olmaması dileğiyle...

Yeni yılı kutlamayanlara da 2017'de mutluluklar diliyorum.. 2018 daha kötü olursa bizi de 2017'ye aldırırsınız. :)
Ne olur ne olmaz ben 2017'de kalayım, duruma göre haberleşiriz. :A

Kendi adıma her sene bir öncekini aratıyor. İnşallah 2018, 2017’yi aratmaz. Herkese önce sağlık, başarı, huzur ve emeğinin karşılığı olacak şekilde bol para dolu bir yıl dilerim. Allah herkesin gönlüne göre versin. :)

Tüm İslam aleminin kardeş içinde yaşayacağı uzun yılların başlangıcı olur inşallah. Müslümanlar'ın üzerinde plan kurup insanları öldüren herkesin Allah belasını versin.

Ülkemiz adına da barış, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını Allah'tan diliyorum. İnşallah bütün sıkıntılarımız son bulur.

Herkese başta sağlık olmak üzere, mutluluk, huzur, başarı ve bol kazanç dolu bir yıl dilerim. Umarım 2018, kimseye 2017'yi aratmaz. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu yıllar. :)

Forumda 4.yılımı kutluyorum ama 2013 yılbaşı olmadan foruma geldiğim için 2014,2015,2016,2017 ve 2018 olmak üzere 5. kez sizlerle yeni yıla giricem bu ailenin içinde olmaktan hep mutluyum aramızdan ayrılanlar , bizimle burada devam edenler , forum da tanıdığım herkesin yeni yılını kutlarım :bhr::bhr::bhr:

Cicili bicili yeni yıllar :Z:Z:Z
imam cemaat olayı
depositphotos_124489442-stock-video-artificial-squirrel-holding-a-new.jpg
kız ala sana hediye favori ecünnülerimi hediye ediyorum @destere ile kullanırsın:A