Mutlu Yıllar! (2018)

Mutlu yıllar hepinize. Sevdiklerimizle sağlıklı ve güzel günler geçirmemizi diliyorum.🙂

İnşallah güzel bir yıl geçiririz, hepimizin yeni yılı kutlu olsun. Hep birlikte nice güzel yıllara FF. :bhr:

mutlu yıllar angaranın gülü dur sana da hediye edeyim hangisini kullanırsın bilemedeğim için hem en güzel cıbırları hem en güzel oğlanları hediye ediyorum :A @Çiğdem- @MasacRE- @destere @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Dosi @vadikızı @cookies @S.G.A.T. @XanTier @Ahmed @berkann siz de beğenin alın :A
Aaaa Barış Arduç 15. sırada yer almış, maşallah ben boşuna beğenmiyorum adamımı. :bhr: @Çiğdem- @Ahmed

Çağatay Ulusoy ve Kerem Bursin de tatlış seçimler. :Z

2017 benim için pek güzel bir sene değildi, açıkçası gelecek seneden de umudumu kesecek kadar depresif geçirdim. Umarım 2018 yılı gideni aratmaz diyorum sadece.

Forum camiasına mutlu yıllar tabii ki. :)

2 yılbaşıdır o gece foruma döneceğim diyordum burdayım şükür. :A Bir daha aralar olmasın. Hepimize mutlu yıllar. :bhr:

Yeni yılımı kutlayan herkese teşekkür ederim.:) Yeni yılımdan sağlık para ve faydalı bi insan olmayı diliyorum.:Z

Allah hepimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin inşallah. Şükür bu günlere gelebilmemize.

2018 benim için birçok konuda hayatımın dönüm noktası olacak. Yoğun ve zorlu geçecek ilk 5 aydan sonra umarım sonrasında keyfini sonuna kadar çıkaracağım senenin.

Başta tüm Fav10 ailesinin ve tüm türkiyenin yeni yılını en içten en samimi duygularımla kutluyorum sağlıklı huzurlu mutlu bir yılımız ve sağlık dolu ömrümüz olsun yüce Allahin rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah nice yıllara Fav10 ailesi nice yıllara Türkiye😉:praying:

mutlu yıllar herkese:X

@Çiğdem- le @destere den ses yok acaba yeni yıla birlikte fantezi yaparak mı girdiler😱 @vadikızı teyzem ahlak polisine haber ver:A @Harunnn60 @mrt-06

:FAllah allah de get işine ben niye haber veriyormuşum delimi ne

herkese turp gibi sağlıklı ve sağlam bir yıl diliyorum :)

kız ala sana hediye favori ecünnülerimi hediye ediyorum @destere ile kullanırsın:A
bu hediyeyi havada karada kaparız kaçırılmayacak şeyler varmış içerikte :)

mutlu yıllar herkese:X

@Çiğdem- le @destere den ses yok acaba yeni yıla birlikte fantezi yaparak mı girdiler😱 @vadikızı teyzem ahlak polisine haber ver:A @Harunnn60 @mrt-06
hayır yine kutlamamız ayrı gayrı oldu :) platonik fantazide takılıp kaldık :)

Son düzenleme: