mutlu yıllar angaranın gülü dur sana da hediye edeyim hangisini kullanırsın bilemedeğim için hem en güzel cıbırları hem en güzel oğlanları hediye ediyorum @Çiğdem- @MasacRE- @destere @Yıldırım @Forumdash @xBUGRAx @Dosi @vadikızı @cookies @S.G.A.T. @XanTier @Ahmed @berkann siz de beğenin alınİnşallah güzel bir yıl geçiririz, hepimizin yeni yılı kutlu olsun. Hep birlikte nice güzel yıllara FF.
Aaaa Barış Arduç 15. sırada yer almış, maşallah ben boşuna beğenmiyorum adamımı. @Çiğdem- @Ahmed
Bu da kedine dilemiş insan birazını da bizim adımıza dilerYeni yılımı kutlayan herkese teşekkür ederim. Yeni yılımdan sağlık para ve faydalı bi insan olmayı diliyorum.
Bu da kedine dilemiş insan birazını da bizim adımıza diler
Iyy bencillik akıttığın 1 km uzaklıktan bile belli oluyor Egoizimi savunanları sevmiyorum prensibim gereğiBen kazanırsam herkes kazanır o yüzden gerek yok size dilemeye
mutlu yıllar herkese
@Çiğdem- le @destere den ses yok acaba yeni yıla birlikte fantezi yaparak mı girdiler😱 @vadikızı teyzem ahlak polisine haber ver @Harunnn60 @mrt-06
Iyy bencillik akıttığın 1 km uzaklıktan bile belli oluyor Egoizimi savunanları sevmiyorum prensibim gereği
Kendi kendimin tezini çürüttüm Egoizim candırKendini seç, kendini savun, kendini sev
Kendi kendimin tezini çürüttüm Egoizim candır
bu hediyeyi havada karada kaparız kaçırılmayacak şeyler varmış içerikte
hayır yine kutlamamız ayrı gayrı oldu platonik fantazide takılıp kaldıkmutlu yıllar herkese
@Çiğdem- le @destere den ses yok acaba yeni yıla birlikte fantezi yaparak mı girdiler😱 @vadikızı teyzem ahlak polisine haber ver @Harunnn60 @mrt-06