Gülizar - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Bence de Unutursam Fısılda ya benziyor ama gelelim ki fragman çok kötü aşırı hem de

o3 Medya'ya göre zayıf görünüyor. :A

Çok beğendim tanıtımı Farah süperr görünüyor Berklede uyumları süper kesin izlicem bu diziyi:Z

+1 :X ama şu kızıl teyzefavorim şimdiden :A @mrt-06 @Çiğdem-

Elçin olsa izleyecektim şimdi izlemem :A

@Yiğitt Ayıp ettiniz kıza , Kanal D i bu dizi için seçiyor ve siz ona vermeyip bu kanı çekilmiş öcü suratlı Feraha verdiniz :A

Yıldızlar Şahidim'e benzettim tutmayacak kesin. :D

Oha. Fragman şahane. Valla film tadında ki zaten Çağan Irmak var yani. Ama dizide Unutursam Fısılda havası var buram buram.

Güzel ama ki iddialı değil. :D

Zaten bu başrollerle olmaz. O kız en fazla 2. kız olur, aynen Hazar Ergüçlü gibi başrole yetersiz.

Güzel ama ki iddialı değil. :D

Zaten bu başrollerle olmaz. O kız en fazla 2. kız olur, aynen Hazar Ergüçlü gibi başrole yetersiz.

Bence de Unutursam Fısılda ya benziyor ama gelelim ki fragman çok kötü aşırı hem de
Yeni fragman çok iyi olmuş. Çağan Irmak kalitesiyle güzel bir dizi geliyor belli. :Z

Benim hangi diziyi izleyip de bıraktığım görülmüş? :A

VS'yi söyleyeceksen mecburi bıraktım, yoksa 16 bölüm boşuna izlemezdim herhalde. :A
Poyraz Karayel başlamadan önce ölümüne savunup birkaç bölüm izledikten sonra bırakman ve hala izlememiş olmanı ne çabuk unuttun. :A

Poyraz Karayel başlamadan önce ölümüne savunup birkaç bölüm izledikten sonra bırakman ve hala izlememiş olmanı ne çabuk unuttun. :A
Forumdakilere 7-8 reyting alacak dediğimde benimle dalga geçiyorlardı, ben direnip diziyi tutturdum. Herkes şok olmuştu, bu daha önemli. :bhr: İzin aldığımda Poyraz'ı izlemeyi düşünüyorum şahsen ama 1 ayda biter mi orası sıkıntı. :bilmem:

Forumdakilere 7-8 reyting alacak dediğimde benimle dalga geçiyorlardı, ben direnip diziyi tutturdum. Herkes şok olmuştu, bu daha önemli. :bhr: İzin aldığımda Poyraz'ı izlemeyi düşünüyorum şahsen ama 1 ayda biter mi orası sıkıntı. :bilmem:
Valla sen bayağı hızlısın biter bence. :A

Sanki benim planımmış gibi keyif aldım:A ST izliyordun (yanlış hatılamıyrsam) devam edersin umarım hatta onla başla:Z
Öyle çok sarmamıştı kanka beni. Dexter'ı yeniden izlemek, Prison Break'ı yeniden izlemek istiyorum. Aynı zamanda Friends'i de 3 sezon ilerletmek. 8 kitap da hedefim. :bhr:

Hepsinin finallerini yayınlandıktan 24 saat sonra izledim ama hiç bi bölüü dahai açıp izlemedim:( Gerçi Dexter değiyor:X
Dexter'ı iki aya yayıp izlemiştim, harikaydı. Her bölümü ayrı muhteşemdi, Prison Break da yine çok iyiydi, heyecanı hiç bitmeden...

İkisi de izlemeye değer, TWD de güzel ama 2. kez izledim. Yaza izin kullandığımda izlerim hem son iki sezonu da izlemedim, onları da katarım. :D