Salı 3 dizi var bunlar ilk 3 e hiçbir grupta giremezler%99999 SALI
Kanal D dizileri hep ilk üçte.Salı 3 dizi var bunlar ilk 3 e hiçbir grupta giremezler
Dua et de tutsun.
Yok o kadar da değil.Dua et de tutsun.
Kanal D antiliğinden bu dizinin tutmamasını bile isteyebilirsin.
Boşver Fazilet'i asıl heyecan burada.Ayy Farahın güzelliğe bakk off ya cumartesi olmayaydı Fazilet vardı ya
Yok o kadar da değil.
Ama Kanal D her sezon ortasında bir dizisini tutturuyor Adı Efsane, Poyraz ve Hayat Şarkısı gibi. İnşallah aynı kaderi Gülizar da yaşayacak.
Boşver Fazilet'i asıl heyecan burada.
Şerif Sezer de Karagül'deki imajından kurtulunca yüzü gözü açılmış.Ebru güzel çıkmış.
Dua et de tutsun.
Kanal D antiliğinden bu dizinin tutmamasını bile isteyebilirsin.
Yeni karalıcam dizi belli oldu
ikisi bir arada izleriz bir geceye iki dizi fazla değil nasıl olsa ilk beş dakikayla son beş dakikayı izliyorum benAyy Farahın güzelliğe bakk off ya cumartesi olmayaydı Fazilet vardı ya
Yeni karalıcam dizi belli oldu
Karşında ben varım, sıkıysa yap.Yeni karalıcam dizi belli oldu
Senin karşında da bombacı @pompy var gözlüğü kafana fırlatmışKarşında ben varım, sıkıysa yap.
Şu kadın dizilerinden arınmana sevindim Fazilet falan Hele Küçük cinayetleri izlememenede ayrı sevindim hiç bulaşma dahaikisi bir arada izleriz bir geceye iki dizi fazla değil nasıl olsa ilk beş dakikayla son beş dakikayı izliyorum ben
yerli dizi izleme alışkanlığını tekrar edinmem gerekiyor sanırım bayağı bir zorlanıyorum yerli dizilere başlarken? bir türlü kendimizi konuya veremiyoruz
Tek rakibim sensin, ayıq ol.Senin karşında da bombacı @pompy var gözlüğü kafana fırlatmış
Şu kadın dizilerinden arınmana sevindim Fazilet falan Hele Küçük cinayetleri izlememenede ayrı sevindim hiç bulaşma daha
boşuna çırpınma hogatha gülizarı izleyeceğimSenin karşında da bombacı @pompy var gözlüğü kafana fırlatmış
Şu kadın dizilerinden arınmana sevindim Fazilet falan Hele Küçük cinayetleri izlememenede ayrı sevindim hiç bulaşma daha
Tabii izleyeceksin Farah ve Ebru gibi iki çok güzel kadın var. Kaçırman hata olur.boşuna çırpınma hogatha gülizarı izleyeceğim
farahın olması yeterli bir sebep benim içinTabii izleyeceksin Farah ve Ebru gibi iki çok güzel kadın var. Kaçırman hata olur.
Bugün gündüz gitmiştin forumdan ve gündüz geldin sanırım hiç uyumadın dünden beridir @XanTier İle yarışırsınız bu konuda @Harunnn60boşuna çırpınma hogatha gülizarı izleyeceğim