Kraliçe Çiğdem'in Forumda 4.Yılı (Tacı Takılıyor)

Uykum var şu anda. Buna da çare olur mu? :A

Yarın paylaşsam olur mu? Çok uykum var şimdi. :(
Ben yatıyorum, iyi geceler :bhr::bhr::bhr: @Harunnn60
Olur tabikide yarın @XanTier bakalım ne hediye edecek @Harunnn60 senide kara listesine ekleyecekmi @S.G.A.T. @destere gibi :A :A :A

Çiko daha duvar fotoğrafını bilmiyor :A Sonra öküz deyince de de hakaret olarak kabul ediyor :A @Çiğdem-

baktım sincaptan başka bişey yok :)
Yalnız duvar fotomu sende bilmiyorsun @S.G.A.T. :F Bilmiş bilmiş konuşup @mrt-06 ın doğum günü hediyem oldunu sende bilmiyormuşsun @destere sana güler şimdi :F

@destere sana ne içirdi deyip konuyu geçiştirmeye çalışmasaydı :A Resmen bana dikkate alınmayacak adam muamelesi yapıp konuyu geçiştirmeye çalıştı 😱 Bencillik bu :D
Ben sana sarhoş akfayla yazıyorsun diyorumya onun etkileri hep işte millet ayyaş sanacak seni bu gidişle :A :A :A
ayyas-deyince-ilk-akla-gelen-kisi_975590.jpg

Ara sıra içerim yalan değil sağlam da içerim de hiç sarhoş olmadım :A Ne kadar içsem de etki etmiyor bana :A O yüzden sarhoş muhabbeti mantıksız, Levent Kırca'ya saygımız sonsuz :A

maxresdefault.jpg
Sen bazen aşırı saçmalıyorsun yanı o anların sarhoş analrın işte :F Yoksa mantıklımı konusuyorum sanıyorsun ayoll :A Zaten sarhoş insan mantıksız konustunu bilmezki biz anlıyoruz , ben anladım en azından :A :A :A

Sen bazen aşırı saçmalıyorsun yanı o anların sarhoş analrın işte :F Yoksa mantıklımı konusuyorum sanıyorsun ayoll :A Zaten sarhoş insan mantıksız konustunu bilmezki biz anlıyoruz , ben anladım en azından :A :A :A
Bazen derin konuşuyorum inemiyorsun o kadar :A O yüzdendir o takma kafana :A Neyse ben uyur sana iyi geceler :bhr: Rüyanda sincaplar kovalasın da belki profil resmini değiştirirsin :A:A

@destere sana ne içirdi deyip konuyu geçiştirmeye çalışmasaydı :A Resmen bana dikkate alınmayacak adam muamelesi yapıp konuyu geçiştirmeye çalıştı 😱 Bencillik bu :D
uyarman iyi oldu @Harunnn60 gugıldan hırsızlık yaparken yakaladık :)

Hhaha işe yaramıyorsa vur kellesini diyorsun :F

Bu arada @gözlemci de bundan sonra kurutlamıcak onada Hulk diyecem artık üstüne yapıştı sizin gibi kurtulamaz @XanTier @MasacRE- :A :A :A @Harunnn60 @destere

Herif meğerse içindeki Hulku gözlemliyormuş nicki oradan geliyormuş :A
giphy.gif

@Doğu ile @MEnes seni kutlamamış şunların kafasına bir oklava geçir :)

uyarman iyi oldu @Harunnn60 gugıldan hırsızlık yaparken yakaladık :)

@Doğu ile @MEnes seni kutlamamış şunların kafasına bir oklava geçir :)
Konuyu görmedim tam konu açıldığı sıralarda film izliyordum, sonra uyudum geç olduğu için foruma giremedim ama kutlarız bir ara. :A
@MEnes @Doğu @MasacRE- e gibi kütük değiller :A cici hediyeler ile kutlarlar :Z

Tebrikler Çiğdem kırgın çiçekler izlemen dileklerimle. :A
Finali izleyecem :A :A :A