dondu kaldı hogatha bişey yazdığınıda sanmıyorumdestan yazıyor bence şuan
hayal kırıklığına uğradı tabiki benden hediye beklerken pis düşmanlardan hediye geldi kim olsa kahrolur
dondu kaldı hogatha bişey yazdığınıda sanmıyorumdestan yazıyor bence şuan
hediye olarak jensen bekliyordur şimdi, hediye bir türlü gelmeyince hayal kırıklığına uğrayıp uyumaya gitti
sincap harika ama sandalye hediyesi gözlerimizi bozuyor
Bu çok güzel olmuş özellikle @Harunnn60Taç takıcağız sus bakayım.
Belki de kendisi çıkmak istemiştir, karışık işler ama biz eski bölümler ile idare etmeye çalışıyoruz.Böğüren adamı kovmasalardı keşke
dondu kaldı hogatha bişey yazdığınıda sanmıyorum
hayal kırıklığına uğradı tabiki benden hediye beklerken pis düşmanlardan hediye geldi kim olsa kahrolur
Yaşlandı artık destere Her şeyi geçn anlıyor her şeye geç uyguluyor filan güldürmüyor da. nerede o eski destereler...
bunumu beğendin
Yaşlandı artık destere Her şeyi geçn anlıyor her şeye geç uyguluyor filan güldürmüyor da. nerede o eski destereler...
Hahah benim kutlama konumda bile destereye laf sokacak bir şey buldunya bravo cnmdondu kaldı hogatha bişey yazdığınıda sanmıyorum
ne içirdi destere sana
Tacını geri alacağım ama bak.Hahah benim kutlama konumda bile destereye laf sokacak bir şey buldunya bravo cnm
Artık keyif vermiyor sanırım babam eskisi gibi izlemiyor artık komedi şovu sanırım akldırmışlar formattanBelki de kendisi çıkmak istemiştir, karışık işler ama biz eski bölümler ile idare etmeye çalışıyoruz.
bir kahve hatrı gibi hiç unutulmayacak bir anıAhhh çok tatlılar gerçekten , Deniz babası olarak Emir i seçmişti zaten , babamı vermem repliği hala kulaklarımda @sokak sanati
Çok tşşk cnm Sincap ve Mustim hayat anlamalrım tabikide @vadikızı
Tşşkler @Forumdash ilk geldiğim gün senle konuşmuştuk Supernaturala nasıl konu olamz diye açtırmıştık zaman ne çabuk geçiyor
bunumu beğendin
bu bir itiraftır, zaten gaganın konusundaki tek olumlu taraf bu kısmıydı diğer yerler batık
Aaa nasıl yani Harun kendi yapmamış mı 😱 Anlamayalım diyede hızlı resime yükleyip koymuş 😱😱😱ne içirdi destere sana
Tacını geri alacağım ama bak.
Aaa nasıl yani Harun kendi yapmamış mı 😱 Anlamayalım diyede hızlı resime yükleyip koymuş 😱😱😱
Ben yaptım diye bir şey demedim. Neyse kıymetimi anlamıyorsunuz siz hiç..
Bizim gözlemciysen tşk edecem ? Diğer içindeki gıcığa su bile yokTebrikler Çiğdem nice senelere
forumun dibine dinamit o gün konmuş desene o gün bugündür süper portakaldan kurtulmaya çalışıyoruzbir kahve hatrı gibi hiç unutulmayacak bir anı
batırmışsın la çık git konudan hem kim çağırdıki seni gül gibi konuyu rezil etmişsin birde kırkızlık yapıyorsun gugıl amcadan rezalet resmenBen yaptım diye bir şey demedim. Neyse kıymetimi anlamıyorsunuz siz hiç..
Can atarak girmediğim için mesajımda bi hayli tatsız görünebilir , Ben benim neyse 4.yılın kutlu olsunBizim gözlemciysen tşk edecem ? Diğer içindeki gıcığa su bile yok
Ya takılıyoruz niye şey yapıyorsun şimdi Öyle bir durum yok ki Ne güzel konu açmışsın. Bırak destereyi forumda Çiğdemin kendisi dışında hiç kimse jest konusunda seninle boy ölçüşemez zatenBen yaptım diye bir şey demedim. Neyse kıymetimi anlamıyorsunuz siz hiç..
senaryoyu sonlandırmışsın bari hediye olarak dolap koyaydın şurayaCan atarak girmediğim için mesajımda bi hayli tatsız görünebilir , Ben benim neyse 4.yılın kutlu olsun
Ahmet Çakar artık rüya, anı, hikaye anlatırsa komedi olur ama onun dışında bu komediyi devam ettirip üstüne bir şey koyacak adam yok, en fazla stüdyo kahkahalara boğulur o kadar. Yani, evet komedi iyice azaldı.Artık keyif vermiyor sanırım babam eskisi gibi izlemiyor artık komedi şovu sanırım akldırmışlar formattan