Kraliçe Çiğdem'in Forumda 4.Yılı (Tacı Takılıyor)

Yaşlandı artık destere :A Her şeyi geçn anlıyor her şeye geç uyguluyor filan :( güldürmüyor da. :( nerede o eski destereler...
karpuz kafalı süper modüle bak sen :) burda bana laf vurmuş çaktırmadan bende mesajı kaçırmışım şu hale bak nerdeyse gümbürtüye gidiyorduk :)

konuya gelirsek eskiden karpuz idik şimdi döndük hıyara :)

Son düzenleme:
hayır @Harunnn60 da o kadarını becerecek yetenek bile yok gugıl amcanın yardımı olmadan iki eliyle şeyini yani şiirini bile doğrultamaz :))
o eser muhteşem görümcem son günlerin tripcan adamı @mrt-06 e ait :)
karpuz kafalı süper modüle bak sen :) burda bana laf vurmuş çaktırmadan bende mesajı kaçırmışım şu hale bak nerdeyse gümbürtüye gidiyorduk :)

konuya gelirsek eskiden karpuz idik şimdi döndük hıyara :)
Bittin artık kabul et :A Yerin eski saray :A @Çiğdem-

Jensen @Çiğdem- e bakmıyor benim kızıma bakıyor:A Buna ayrı magazin konusu @Çiğdem- sence sana bişey mi dedi bu :A
cümleyi yanlış anlamışsın :) o zaman jensen kovalar :) : (yani kızı süper portakal izlettirerek büyütürsen kız jensen kovalar yani jensenin peşinde koşturur :) )

lanet olsun bu türkçeyi elastik hale getirenlere :)

Aaa sizin yüzünüzden banada trip gelecek ben çok mutlu oldum @Harunnn60 a çok tşşk ettim ama size gıcık kaptı bir kere keyfi kaçtı haliyle :A :A :A

@S.G.A.T. Yiyip içmemiş Harun nereden kopyalıyor onu bulmuş :F

@Harunnn60
ama yalanmı yani ? :) sonuçta kopyalamış yapıştırmış sonra sanki marifetmiş gibi böbürleniyor lanet olasıca gaga :)

@Harunnn60 benden rahatsız mı 😱: Benden benden S.G.A.T.'cığından

rica ediyorum muhteşem beroşumu gagaya cevap verirken kullanma:) süper modülün çamuru beroşuma sıçrar :)

cümleyi yanlış anlamışsın :) o zaman jensen kovalar :) : (yani kızı süper portakal izlettirerek büyütürsen kız jensen kovalar yani jensenin peşinde koşturur :) )

lanet olsun bu türkçeyi elastik hale getirenlere :)
Hayır ben carpıttım:X Şuan canım acayip sıkılıyor. Dunkirk izlicem hiç film izleyesim yok ::T:

ama yalanmı yani ? :) sonuçta kopyalamış yapıştırmış sonra sanki marifetmiş gibi böbürleniyor lanet olasıca gaga :)
desterecim ben konu açtım uğraştım. Ya sen? Bir konu bile açmayı bırak gelip burada köstek olmaya başladın. :tongueclosed: burada kötüleyeceğine yeni skorlar için çalışmaya başla. :J

@Harunnn60 benden rahatsız mı 😱: Benden benden S.G.A.T.'cığından

Radarıma girdin malesef.😵

Aaa sizin yüzünüzden banada trip gelecek ben çok mutlu oldum @Harunnn60 a çok tşşk ettim ama size gıcık kaptı bir kere keyfi kaçtı haliyle :A :A :A

@S.G.A.T. Yiyip içmemiş Harun nereden kopyalıyor onu bulmuş :F

@Harunnn60
Ahh bende olmasam çiğdem. :A