0900 909 444 ara beni her zaman görüşmelere açığımBen böyle anlatmadım lütfen hakkımı yeme.A Ayrıca özelden gayet net anlattığımı düşünüyorum en olmadı halen anlamadım diyorsan ver telefonunu sesli mesaj gönderecem
![]()
![]()
0900 909 444 ara beni her zaman görüşmelere açığımBen böyle anlatmadım lütfen hakkımı yeme.A Ayrıca özelden gayet net anlattığımı düşünüyorum en olmadı halen anlamadım diyorsan ver telefonunu sesli mesaj gönderecem
![]()
![]()
Bu nerenin müşteri hizmetleri no su0900 909 444 ara beni her zaman görüşmelere açığım)
umumi hizmetler müdürlüğü her soruya cevap verilen bir telefonBu nerenin müşteri hizmetleri no su![]()
![]()
Ben derdimi her köşe başına dökmüyorumumumi hizmetler müdürlüğü her soruya cevap verilen bir telefonkendini sıkıntıdamı hissediyorsun ara konuşalım derdinmi var ara çekinme
bir nevi halka hizmet
![]()
sende kafa yok işte strese girince direk başucunda olmalı U.H.M telefonuBen derdimi her köşe başına dökmüyorumBana bu tarz numaralar sökmez
![]()
İyi geceler burada nöbette kal @Çiğdem- muhtemelen senin gece fıldır fıldır ne karıştırdığını öğrenmek için erken yatıp gece burada olacaktırsende kafa yok işte strese girince direk başucunda olmalı U.H.M telefonuintihar mı edeceksin mesela sana hemen intihar etmen için uygun bir yer ve gerekli malzemeleri tedarik ediyorlar
hizmette sınır yok
iyi geceler @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. ve şu an uyanık olan tüm ahaliben greenleaf izlemeye gidiyorum .. @Çiğdem- gelirse geciktiği için onu kınadığımı iletirsiniz kendisine
![]()
sende kafa yok işte strese girince direk başucunda olmalı U.H.M telefonuintihar mı edeceksin mesela sana hemen intihar etmen için uygun bir yer ve gerekli malzemeleri tedarik ediyorlar
hizmette sınır yok
iyi geceler @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. ve şu an uyanık olan tüm ahaliben greenleaf izlemeye gidiyorum .. @Çiğdem- gelirse geciktiği için onu kınadığımı iletirsiniz kendisine
![]()
Gece yatarken resmini atmış diyorlaar@XanTier
Biraz kulağını çektim
Kadircim benden korkmaz ama![]()
sende kafa yok işte strese girince direk başucunda olmalı U.H.M telefonuintihar mı edeceksin mesela sana hemen intihar etmen için uygun bir yer ve gerekli malzemeleri tedarik ediyorlar
hizmette sınır yok
![]()
İyi geceler burada nöbette kal @Çiğdem- muhtemelen senin gece fıldır fıldır ne karıştırdığını öğrenmek için erken yatıp gece burada olacaktır![]()
![]()
@destere daha sabaha kadar hatta yarın öğlene kadar bir çok kez gelip gider burayaRaad ol o iş bende
![]()
hapı yuttuk deseneRaad ol o iş bende
![]()
nasıl puan verdiğini özelden bana anlatsanda dosi bende senden kopya çekeyimOylamam yarın hazır olacak.
6 ve 4 numaram belli
2 numarayı vermek için geri kalan şarkıları üst üste dinlemem gerekiyor.
Keşke 3 şarkıya değilde 8 şarkıya oy verme imkanımız olsaydı.
Çok cimrisin @gözlemciilk haftadan kimseye beğenmedim demek içime sinmiyor
Puan veremediklerim "beğendim" lafına teselli bulsun, zor olacak 2 puanı kime vereceğime karar vermek
Herkese bol şans dilerim![]()
Ne oldugunu bilmiyorum ama bazen ana dili farkindan dolayi bazen anlamayabiliyorum.
anladımNe oldugunu bilmiyorum ama dili farkindan dolayi bazen anlamayabiliyorum.![]()
bir kelime degisince anlam da degismisanladımzaten dili fakından dolayı derkende batırmışsın şive farkından dolayı olacaktı orası
ayrıca dili değil dil farkı olsa daha bir cillop gibi olacak sanki
![]()
oylamayı naptın @gözlemci bu akşama kadar oy beklyor bizden şarkıları tek tek kurcalamaya başladımbir kelime degisince anlam da degismisSen ne ara uyudun yav?
![]()
jüri oy verirken jüriyi etki altında bırakacak baskı ve tehtitlere karşıyızyok oylamada yokum, siz oylayacaksinizBu kadar efsane sarkiya doneceginu dusunuyorum
![]()
her insanın bir kırılma noktası vardır, olur ya hassas günümdeyimdir bakarsın etkilenirim baskıdansenin baski altina alinamayacagini biliyorum o yuzden rahatim![]()
hande yenerin iki şarkısı yarışıyormuş biri güzel biri kötü
@serhatt uzun havayla gelmiş ama uzun hava @turkuazz ın zarasından sorulurErkin Koray
Sezen Aksu
Tarkan
Ahmet Kaya
ve daha bir sürü sevilen sanatçılar var. Seç güzel bir şarkı
ilk haftadan elenmezsin ama
@gözlemci vakit sıkıntım olmasaydı ilkkez müzik yarışmasında yarışabiliridm. Saç baş yolduruyor bazıları
Yani şuan en sevdiğin şarkı?
Bize oynamalısınama daha dinlemedim tabi. Güzeldir kesin. Senle müzik zevkimiz pek uzak değil birbirinden
![]()
Zeynep'e oyle bir mesaj yazmam zatenher insanın bir kırılma noktası vardır, olur ya hassas günümdeyimdir bakarsın etkilenirim baskıdanonun için bu tarz girişimlerini kınıyorum
hadi tamam ben etkilenmedim diyelim yarın öbürgün diğer jürileri baskı altına almayacağın ne malum? mesela @Dosi baskılardan çabuk etkilenir
en iyisimi @gözlemci size bir uyarı olsun diye puanınızdan 10 puan eksiltsin
hande yenerin iki şarkısı yarışıyormuş biri güzel biri kötü![]()