TVen Bu Şarkı Benim 1.Hafta (2.Sezon)

Ben böyle anlatmadım lütfen hakkımı yeme :A .A Ayrıca özelden gayet net anlattığımı düşünüyorum en olmadı halen anlamadım diyorsan ver telefonunu sesli mesaj gönderecem :A :A
0900 909 444 ara beni her zaman görüşmelere açığım :))

Ben derdimi her köşe başına dökmüyorum :A Bana bu tarz numaralar sökmez :A
sende kafa yok işte strese girince direk başucunda olmalı U.H.M telefonu:) intihar mı edeceksin mesela sana hemen intihar etmen için uygun bir yer ve gerekli malzemeleri tedarik ediyorlar :) hizmette sınır yok :)

iyi geceler @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. ve şu an uyanık olan tüm ahali :)ben greenleaf izlemeye gidiyorum .. @Çiğdem- gelirse geciktiği için onu kınadığımı iletirsiniz kendisine :)

sende kafa yok işte strese girince direk başucunda olmalı U.H.M telefonu:) intihar mı edeceksin mesela sana hemen intihar etmen için uygun bir yer ve gerekli malzemeleri tedarik ediyorlar :) hizmette sınır yok :)

iyi geceler @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. ve şu an uyanık olan tüm ahali :)ben greenleaf izlemeye gidiyorum .. @Çiğdem- gelirse geciktiği için onu kınadığımı iletirsiniz kendisine :)
İyi geceler burada nöbette kal @Çiğdem- muhtemelen senin gece fıldır fıldır ne karıştırdığını öğrenmek için erken yatıp gece burada olacaktır :A :A

@Çiğdem-[/USER] gelirse geciktiği için onu kınadığımı iletirsiniz kendisine :)
Raad ol o iş bende :A

010520131250377836619_2.jpg

:Fİyi geceler selimcim iyi seyirler görüşürüz seve seve ileticez

Gece yatarken resmini atmış diyorlaar :A @XanTier

Biraz kulağını çektim :A
Kadircim benden korkmaz ama :A

İyi geceler burada nöbette kal @Çiğdem- muhtemelen senin gece fıldır fıldır ne karıştırdığını öğrenmek için erken yatıp gece burada olacaktır :A :A

@destere daha sabaha kadar hatta yarın öğlene kadar bir çok kez gelip gider buraya :F

Oylamam yarın hazır olacak.
6 ve 4 numaram belli :D
2 numarayı vermek için geri kalan şarkıları üst üste dinlemem gerekiyor.
Keşke 3 şarkıya değilde 8 şarkıya oy verme imkanımız olsaydı.

Çok cimrisin @gözlemci :T: ilk haftadan kimseye beğenmedim demek içime sinmiyor :T:

Puan veremediklerim "beğendim" lafına teselli bulsun, zor olacak 2 puanı kime vereceğime karar vermek :)
Herkese bol şans dilerim :D

hapı yuttuk desene :)

Oylamam yarın hazır olacak.
6 ve 4 numaram belli :D
2 numarayı vermek için geri kalan şarkıları üst üste dinlemem gerekiyor.
Keşke 3 şarkıya değilde 8 şarkıya oy verme imkanımız olsaydı.

Çok cimrisin @gözlemci :T: ilk haftadan kimseye beğenmedim demek içime sinmiyor :T:

Puan veremediklerim "beğendim" lafına teselli bulsun, zor olacak 2 puanı kime vereceğime karar vermek :)
Herkese bol şans dilerim :D
nasıl puan verdiğini özelden bana anlatsanda dosi bende senden kopya çekeyim :) @gözlemci çok şey anlattı ama hala kafam bidon gibi bişey anlamadım :)

yukardaki espri muhattabı ( @S.G.A.T. ) tarafında anlaşılmadığı için orjinal kelime hapı yuttuk olarak değiştirilmiştir :)

Son düzenleme:
hapı yuttuk desene :)

nasıl puan verdiğini özelden bana anlatsanda dosi bende senden kopya çekeyim :) @gözlemci çok şey anlattı ama hala kafam bidon gibi bişey anlamadım :)

yukardaki espri muhattabı ( @S.G.A.T. ) tarafında anlaşılmadığı için orjinal kelime hapı yuttuk olarak değiştirilmiştir :)
Ne oldugunu bilmiyorum ama bazen ana dili farkindan dolayi bazen anlamayabiliyorum. :D

Son düzenleme:
yok oylamada yokum, siz oylayacaksiniz :D Bu kadar efsane sarkiya doneceginu dusunuyorum :D
jüri oy verirken jüriyi etki altında bırakacak baskı ve tehtitlere karşıyız :) @gözlemci yarışmacılarına çeki düzen ver jüriyi şapıyorlar :) yani baskılıyorlar, ben bu stres altında oy veremem böyle çekilmek istiyorum:)

senin baski altina alinamayacagini biliyorum o yuzden rahatim :A
her insanın bir kırılma noktası vardır, olur ya hassas günümdeyimdir bakarsın etkilenirim baskıdan :) onun için bu tarz girişimlerini kınıyorum :) hadi tamam ben etkilenmedim diyelim yarın öbürgün diğer jürileri baskı altına almayacağın ne malum? mesela @Dosi baskılardan çabuk etkilenir :) en iyisimi @gözlemci size bir uyarı olsun diye puanınızdan 10 puan eksiltsin :)

Bu şarkısına fok atamazsın :A Son 20 yılın en iyileri arasında yer alacak şarkı :X @ozmoturk Tebrikler:clapping:
hande yenerin iki şarkısı yarışıyormuş biri güzel biri kötü :)

Erkin Koray
Sezen Aksu
Tarkan
Ahmet Kaya
ve daha bir sürü sevilen sanatçılar var. Seç güzel bir şarkı

ilk haftadan elenmezsin ama :A
@gözlemci vakit sıkıntım olmasaydı ilkkez müzik yarışmasında yarışabiliridm. Saç baş yolduruyor bazıları :F

Yani şuan en sevdiğin şarkı?
Bize oynamalısın :A ama daha dinlemedim tabi. Güzeldir kesin. Senle müzik zevkimiz pek uzak değil birbirinden :D
@serhatt uzun havayla gelmiş ama uzun hava @turkuazz ın zarasından sorulur :) aysun gültekin becerememiş bu işi :)

Son düzenleme:
her insanın bir kırılma noktası vardır, olur ya hassas günümdeyimdir bakarsın etkilenirim baskıdan :) onun için bu tarz girişimlerini kınıyorum :) hadi tamam ben etkilenmedim diyelim yarın öbürgün diğer jürileri baskı altına almayacağın ne malum? mesela @Dosi baskılardan çabuk etkilenir :) en iyisimi @gözlemci size bir uyarı olsun diye puanınızdan 10 puan eksiltsin :)

hande yenerin iki şarkısı yarışıyormuş biri güzel biri kötü :)
Zeynep'e oyle bir mesaj yazmam zaten :D