ustaaaaaaaaaaaaa ölüyoruz özlemden gel artık be''Pana Film TRT1 ile anlaşma yolunda.Eğer sıkıntı çıkmaz ise Ocak'ta çekimler Şubat'ta ise dizi olarak ''Kurtlar Vadisi Kaos'' başlayacak!!''
''Pana Film TRT1 ile anlaşma yolunda.Eğer sıkıntı çıkmaz ise Ocak'ta çekimler Şubat'ta ise dizi olarak ''Kurtlar Vadisi Kaos'' başlayacak!!''
Uzun bir aradan sonra muhteşem bir haber oldu. İnşallah anlaşırlar.''Pana Film TRT1 ile anlaşma yolunda.Eğer sıkıntı çıkmaz ise Ocak'ta çekimler Şubat'ta ise dizi olarak ''Kurtlar Vadisi Kaos'' başlayacak!!''
nerde dedi ??Necati Şaşmaz açıkladı :
TRT1 ile görüşüyoruz, Senaryosu bitti, çok yakında ekranlarda !!!
Aynen hem kel hem bıyıklı hem de yüzü benziyor ilginç bir raslantı olmuş.
@takas @Polat Şaşmaz @Doğu @vadikızı @papuleoo @ömer karataş @Emin Özaltun ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, her yıl yaptığı gibi ödül töreninin ardından Külliye'nin kış bahçesinde düzenlenen resepsiyona katılıp sanatçıların arasına karışarak onlarla uzun uzun sohbet etti.
Erdoğan ile resepsiyonda en uzun süre sohbet eden kişilerden biri de 'Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'dı. Malum, 'Kurtlar Vadisi', 15 Temmuz'a atıfta bulunduğu iddia edilen sahneleriyle gündem olmuş, bir daha da ekrana gelememişti. Görüşmenin ardından son derece mutlu ve umutlu gördüğüm Necati'yi şöyle bir yokladım. Olayı öğrendim ama Necati'ye söz verdiğim için yazamıyorum. Yine de şu kadarını söyleyebilirim: 'Kurtlar'ı özleyenlerin hasreti uzun sürmeyecek gibi.
Vadi trt1 de obaaaaaaaaaa geliyoruz ulaaaaa@takas @Polat Şaşmaz @Doğu @vadikızı @papuleoo @ömer karataş @Emin Özaltun ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, her yıl yaptığı gibi ödül töreninin ardından Külliye'nin kış bahçesinde düzenlenen resepsiyona katılıp sanatçıların arasına karışarak onlarla uzun uzun sohbet etti.
Erdoğan ile resepsiyonda en uzun süre sohbet eden kişilerden biri de 'Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'dı. Malum, 'Kurtlar Vadisi', 15 Temmuz'a atıfta bulunduğu iddia edilen sahneleriyle gündem olmuş, bir daha da ekrana gelememişti. Görüşmenin ardından son derece mutlu ve umutlu gördüğüm Necati'yi şöyle bir yokladım. Olayı öğrendim ama Necati'ye söz verdiğim için yazamıyorum. Yine de şu kadarını söyleyebilirim: 'Kurtlar'ı özleyenlerin hasreti uzun sürmeyecek gibi.
Şu bi kesinleşip resmi açıklama gelse de hep bir agızdan bu ses yükselse 😀Vadi trt1 de obaaaaaaaaaa geliyoruz ulaaaaa
Şu bi kesinleşip resmi açıklama gelse de hep bir agızdan bu ses yükselse 😀
Benzetme konusunda çok iyiyimdir bilirsinAynen hem kel hem bıyıklı hem de yüzü benziyor ilginç bir raslantı olmuş.
bu aralar diriliş in yapımcısı mehmet bozdağ ile necati şaşmaz organizasyonlarda birlikte takılıyorlar
Gelsin senaryoyu yazsınbu aralar diriliş in yapımcısı mehmet bozdağ ile necati şaşmaz organizasyonlarda birlikte takılıyorlar
zaten yazıyo herkesinki kendisine o değil de bence olmazda olursa da bu olur diyeceğim osman sınav la necati şaşmazın bir araya gelmesi lazım ikisininde buna ihtiyacı varGelsin senaryoyu yazsın