Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

''Pana Film TRT1 ile anlaşma yolunda.Eğer sıkıntı çıkmaz ise Ocak'ta çekimler Şubat'ta ise dizi olarak ''Kurtlar Vadisi Kaos'' başlayacak!!''

Necati Şaşmaz açıkladı :
TRT1 ile görüşüyoruz, Senaryosu bitti, çok yakında ekranlarda !!!

25498096_888132818029601_3360618684052499198_n.jpg
Arkadaki dayı İdris Koçovalıya benzemiyor mu? :A @takas @Polat Şaşmaz @Since2011 @MEnes

@takas @Polat Şaşmaz @Doğu @vadikızı @papuleoo @ömer karataş @Emin Özaltun ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her yıl yaptığı gibi ödül töreninin ardından Külliye'nin kış bahçesinde düzenlenen resepsiyona katılıp sanatçıların arasına karışarak onlarla uzun uzun sohbet etti.
Erdoğan ile resepsiyonda en uzun süre sohbet eden kişilerden biri de 'Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'dı. Malum, 'Kurtlar Vadisi', 15 Temmuz'a atıfta bulunduğu iddia edilen sahneleriyle gündem olmuş, bir daha da ekrana gelememişti. Görüşmenin ardından son derece mutlu ve umutlu gördüğüm Necati'yi şöyle bir yokladım. Olayı öğrendim ama Necati'ye söz verdiğim için yazamıyorum. Yine de şu kadarını söyleyebilirim: 'Kurtlar'ı özleyenlerin hasreti uzun sürmeyecek gibi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her yıl yaptığı gibi ödül töreninin ardından Külliye'nin kış bahçesinde düzenlenen resepsiyona katılıp sanatçıların arasına karışarak onlarla uzun uzun sohbet etti.
Erdoğan ile resepsiyonda en uzun süre sohbet eden kişilerden biri de 'Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'dı. Malum, 'Kurtlar Vadisi', 15 Temmuz'a atıfta bulunduğu iddia edilen sahneleriyle gündem olmuş, bir daha da ekrana gelememişti. Görüşmenin ardından son derece mutlu ve umutlu gördüğüm Necati'yi şöyle bir yokladım. Olayı öğrendim ama Necati'ye söz verdiğim için yazamıyorum. Yine de şu kadarını söyleyebilirim: 'Kurtlar'ı özleyenlerin hasreti uzun sürmeyecek gibi.

:Zçok sevindim valla şubatta diye konuşuluyor bakalım merakla bekliyoruzz

Vadi trt1 de obaaaaaaaaaa geliyoruz ulaaaaa

bu aralar diriliş in yapımcısı mehmet bozdağ ile necati şaşmaz organizasyonlarda birlikte takılıyorlar
25552357_890576264451923_9011530700219909893_n.jpg

Diriliş yapımcısıyla pek sanmıyorumda, Osman Sınav'la bir ihtimal olabilir gerçi oda tekrardan dizi çekmeye başladı, " Sen Anlat Karadeniz " dizisiyle devam edicek Osman Sınav.

Ama instagramda bir hesap var Osman Sınav Resmi hesabıdır yazıyor, onlarda KVP Resmi hesabı ve benim kullandıgım @kurtlarvadisivatan.tv ve @kurtlarvadisikaos.tv hesaplarını takip ediyor ve arada like atıyor :) Geçenlerde yorum atmıştım likeladı. Umarım tekrardan çalışırlar Osman Sınav'la

https://www.instagram.com/osmansinavstm/