1x7. Bölüm
çok önemli şeyler olmamakla birlikte yinede ilginç bir bölümdü
jonas geçmişe müdahale edecekti ama kendisininde yokolacağını anlayınca günümüze dönmeye karar verdi
charlotte un babası helge, şüpheliler listesinde.. bakalım o ihtiyar morukta neler çıkacak ? ulrich helgenin geçmişini bayağı kurcaladı? geçmişteki ihtiyar polis şefide ilginç bir tip kafayı satanistlerle bozmuş..
charlotte un keçi yolunda ne bulduğuna dair bir fikrim yok
son sahnede çıplak bir şekilde papaz noah ı gördük vücudunda dünya haritası vardı mübarek yine bu vatandaşta hem 86 da hem günümüzde aynı kılıkta dolaşıyor demekki tüneli yol geçen hanı yapmış ölümlerden ne şekilde sorumlu ne ayaktır bilinmez
ulrich in annesinin bahsettiği yaralı yüzlü adamda noah la aynı kaderi paylaşıyor? 86 dada aynı tiple dolaşıyormuş demekki oda tünelle bayağı haşır neşir
1x8. Bölüm
harikaydı ya her bölümde bir başka şok oluyoruz
bu bölüme ulrich damga vurdu
jonas tünele girdiğinde tam ortadan ikiye ayrılan tünelden sağa doğru gitmiş ve 1986 ya ulaşmıştı ..
bu kez ihtiyar helge nin peşinden tünele dalan Ulrich, tüneldeki çatalda sağa değil sola kaydı ve helgenin daha bir velet olduğu 1953 yılına doğru gitti
ulrich babasının ergenliğiyle karşılaştı babaannesiyle karşılaştı (babaannesi lezmiş çarşaf değiştirme sahnesine dikkat edin pas geçmeyin )
1986 da moruk olarak izlediğimiz polis şefi egon un 1953 teki gençlik halinide gördük
o dönemde de iki çocuk cesedi var ve aynı gözlerde morarma vakasıyla karşıkarşıyayız ? claudianın çocukluk hallerini ve ulrich in annesinin tıfıllığınıda gördük
konuya dönelim, helgeye nasıl pis kin bağlamışsa Ulrich, helgenin kafasını taşla patlatıp hangara attı ulrich in cinnet geçirdiği bu sahne favorimdir )
kafası patlayan helge veledi onca darbeye rağmen ölmedi sanırım çünkü bir önceki bölümde helge kafasının patladığı sahneyi anılarında görmüştü
tüneller yada solucan deliği artık ne haltsa beynimizi altüst etti işler bayağı karıştı? demekki tünelde dördüncü, beşinci bir çatal açılsa onlarda arada 33 yıl olmak kaydıyla dahada eskilere kadar gidecekler? tüneldeki yolları binlerce sayıya çıkarsak tee ademle havanın elma yedikleri sahneyi görebilmek mümkün gibi
şu yabancı kimdir? hanı profla solucan deliğinin incelikleri hakkında konuşan , profa makinayı tamir et solucan deliğini yokedeyim diyen , daha önce de jonas ın 1986 ya gidişine yol açan aynı zamanda jonas ın geçmişi değiştirmesine engel olan, gelecekten geldiğini söyleyen vatandaştan bahsediyorum burnunu her foka sokuyor
santraldeki patlama solucan deliğine yada zaman tüneline yol açmış onuda öğrendik sanırım
vee her 33 yılda bir karşımıza aynı yaşta çıkan papaz noah 1953 te de karşımızdaydı sanırım papaz kılığında dolaşan bir şeytan bu adam
S01B07
ben de @destere gibi önemli bişey olmamakla birlikte diyerek başlıyorum Aslında önemli olaylar oluyor ama o heycanı yakalayamıyoruz sanki
8/10Jonas herşeyi Mikkel'e açıklayacaktı ama yeşil parkalı adam durdurdu. Sanırım o adam Jonas? Yok olacaksın sen doğmamiş olacaksın diye celallendiğine göre ve (eve gizlice girme yollarını bildiğine göre) yeşil parkalı da Jonas mı acaba?
(yaşlı hasta adam da Jonas olabilir içinde kaldı. adamın derdi herseyi duzeltebilirim...BİLMİYORUM. BU DÖNGUNUN "ADEM"İ BİLE OLABİLİR)
Papaz Noah'ın sırtındaki dövme Mikkel'in elindeki çerceveli resimdekiyle aynıydı. 1953 yılının önemi ne?
7.BölümS01B08
Güzel bir bölümdü @destere 'nin favori sahnem dediği yer ben de 8 bölümdür bi gıdım heycan yaratmayan yerime dokundu Bi kıpırdadım, bi heycanlandım, bi ateş basti. Bişeyler oldu
8.3/10Ulrich'in Helge veledine acıyacaktır dedim ama acımadı. Garibim Ulrich'in tavsiyesini yaptı kendisini korumak için ısırdı Helge günümüzde yaşıyor ama? nasıl oluyor?Bişeyler değişmemiş. Son sahnede göz açar dedim ama bitti bölüm:/
Helge'nin annesi ne o öyle yaa? Soyun dedi cocuga ve bi iç çekiyordu. Sübyancımıdır nedir tövbe yarabbim😡 Başka cinsel tercihi olan da Ulrich'in babasının annesi Kadın yanlışlıkla mı dokun ona yoksa bilerek mi bilemem ama öbür kadın ne kadar heycanandı öyle
Kesinlik kanaati veriyorum. O yeşil parkalı adam, zaman makinesini tamir et diyen gizemli abimiz Jonas!!! Çünkü duvarda asılı duran resimlerin her neslin gençliği ve cocukluğu vardı ama Jonas boştu
Aaa Şu sakalı tapınakçı gibi giyinen adam sanırım jonasın büyük hali Son sahnede görünen 1953 yazanda Noah olabilir
Yaşlı adam aynı anda o küçük çocuk mu nasıl aynı anda çocuk ve yaşlı oluyor
Yaşlı adam aynı anda o küçük çocuk mu nasıl aynı anda çocuk ve yaşlı oluyor
Dedektif adam 1953 e gitti Yaşlı adamın çocukluğunu öldürdü ama 7.Bölümün başında Yaşlı adam bir şey hatırladı .Çocuk ölmüyor ve uyanıyor Yaşlı adamda onu hatırlıyor .Ozaman yaşlı adam o çocuğun gelecekti hali değil o çocuk ölmemiş
Dedektif adamın babasının çocukluğu ile karşılaşamsıda ayrı tuhaftı
Dedektif adamın babasının çocukluğu ile karşılaşamsıda ayrı tuhaftı