Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

1x7. Bölüm

çok önemli şeyler olmamakla birlikte yinede ilginç bir bölümdü
jonas geçmişe müdahale edecekti ama kendisininde yokolacağını anlayınca günümüze dönmeye karar verdi
charlotte un babası helge, şüpheliler listesinde.. bakalım o ihtiyar morukta neler çıkacak ? ulrich helgenin geçmişini bayağı kurcaladı? geçmişteki ihtiyar polis şefide ilginç bir tip :) kafayı satanistlerle bozmuş..
charlotte un keçi yolunda ne bulduğuna dair bir fikrim yok :)
son sahnede çıplak bir şekilde papaz noah ı gördük vücudunda dünya haritası vardı mübarek :) yine bu vatandaşta hem 86 da hem günümüzde aynı kılıkta dolaşıyor demekki tüneli yol geçen hanı yapmış ölümlerden ne şekilde sorumlu ne ayaktır bilinmez :)
ulrich in annesinin bahsettiği yaralı yüzlü adamda noah la aynı kaderi paylaşıyor? 86 dada aynı tiple dolaşıyormuş:) demekki oda tünelle bayağı haşır neşir :)

1x8. Bölüm

harikaydı ya her bölümde bir başka şok oluyoruz :)

bu bölüme ulrich damga vurdu :)

jonas tünele girdiğinde tam ortadan ikiye ayrılan tünelden sağa doğru gitmiş ve 1986 ya ulaşmıştı ..

bu kez ihtiyar helge nin peşinden tünele dalan Ulrich, tüneldeki çatalda sağa değil sola kaydı ve helgenin daha bir velet olduğu 1953 yılına doğru gitti :)
ulrich babasının ergenliğiyle karşılaştı babaannesiyle karşılaştı (babaannesi lezmiş :) çarşaf değiştirme sahnesine dikkat edin pas geçmeyin :) )
1986 da moruk olarak izlediğimiz polis şefi egon un 1953 teki gençlik halinide gördük
o dönemde de iki çocuk cesedi var ve aynı gözlerde morarma vakasıyla karşıkarşıyayız ? claudianın çocukluk hallerini ve ulrich in annesinin tıfıllığınıda gördük :)

konuya dönelim, helgeye nasıl pis kin bağlamışsa Ulrich, helgenin kafasını taşla patlatıp hangara attı :) ulrich in cinnet geçirdiği bu sahne favorimdir :))
kafası patlayan helge veledi onca darbeye rağmen ölmedi sanırım çünkü bir önceki bölümde helge kafasının patladığı sahneyi anılarında görmüştü :)

tüneller yada solucan deliği artık ne haltsa beynimizi altüst etti işler bayağı karıştı? demekki tünelde dördüncü, beşinci bir çatal açılsa onlarda arada 33 yıl olmak kaydıyla dahada eskilere kadar gidecekler? tüneldeki yolları binlerce sayıya çıkarsak tee ademle havanın elma yedikleri sahneyi görebilmek mümkün gibi :)

şu yabancı kimdir? hanı profla solucan deliğinin incelikleri hakkında konuşan , profa makinayı tamir et solucan deliğini yokedeyim diyen , daha önce de jonas ın 1986 ya gidişine yol açan aynı zamanda jonas ın geçmişi değiştirmesine engel olan, gelecekten geldiğini söyleyen vatandaştan bahsediyorum :) burnunu her foka sokuyor :)

santraldeki patlama solucan deliğine yada zaman tüneline yol açmış onuda öğrendik sanırım :)

vee her 33 yılda bir karşımıza aynı yaşta çıkan papaz noah 1953 te de karşımızdaydı :) sanırım papaz kılığında dolaşan bir şeytan bu adam :)

S01B07

ben de @destere gibi önemli bişey olmamakla birlikte diyerek başlıyorum :F Aslında önemli olaylar oluyor ama o heycanı yakalayamıyoruz sanki :X

Jonas herşeyi Mikkel'e açıklayacaktı ama yeşil parkalı adam durdurdu. Sanırım o adam Jonas? Yok olacaksın sen doğmamiş olacaksın diye celallendiğine göre ve (eve gizlice girme yollarını bildiğine göre) yeşil parkalı da Jonas mı acaba?
(yaşlı hasta adam da Jonas olabilir:A içinde kaldı. adamın derdi herseyi duzeltebilirim...BİLMİYORUM. BU DÖNGUNUN "ADEM"İ BİLE OLABİLİR)

Papaz Noah'ın sırtındaki dövme Mikkel'in elindeki çerceveli resimdekiyle aynıydı. 1953 yılının önemi ne?
8/10

S01B08

Güzel bir bölümdü @destere 'nin favori sahnem dediği yer ben de 8 bölümdür bi gıdım heycan yaratmayan yerime dokundu :X Bi kıpırdadım, bi heycanlandım, bi ateş basti. Bişeyler oldu :F

Ulrich'in Helge veledine acıyacaktır dedim ama acımadı. Garibim Ulrich'in tavsiyesini yaptı kendisini korumak için ısırdı :( Helge günümüzde yaşıyor ama? nasıl oluyor?Bişeyler değişmemiş. Son sahnede göz açar dedim ama bitti bölüm:/

Helge'nin annesi ne o öyle yaa? Soyun dedi cocuga ve bi iç çekiyordu. Sübyancımıdır nedir tövbe yarabbim😡 Başka cinsel tercihi olan da Ulrich'in babasının annesi :F Kadın yanlışlıkla mı dokun ona yoksa bilerek mi bilemem ama öbür kadın ne kadar heycanandı öyle :F

Kesinlik kanaati veriyorum. O yeşil parkalı adam, zaman makinesini tamir et diyen gizemli abimiz Jonas!!! Çünkü duvarda asılı duran resimlerin her neslin gençliği ve cocukluğu vardı ama Jonas boştu :X
8.3/10
7.Bölüm
Aaa Şu sakalı tapınakçı gibi giyinen adam sanırım jonasın büyük hali :F Son sahnede görünen 1953 yazanda Noah olabilir :F
Yaşlı adam aynı anda o küçük çocuk mu nasıl aynı anda çocuk ve yaşlı oluyor :F
8.Bölüm
Dedektif adam 1953 e gitti :F Yaşlı adamın çocukluğunu öldürdü ama 7.Bölümün başında Yaşlı adam bir şey hatırladı .Çocuk ölmüyor ve uyanıyor Yaşlı adamda onu hatırlıyor .Ozaman yaşlı adam o çocuğun gelecekti hali değil o çocuk ölmemiş :F
Dedektif adamın babasının çocukluğu ile karşılaşamsıda ayrı tuhaftı :A

7.Bölüm
Aaa Şu sakalı tapınakçı gibi giyinen adam sanırım jonasın büyük hali :F Son sahnede görünen 1953 yazanda Noah olabilir :F
Yaşlı adam aynı anda o küçük çocuk mu nasıl aynı anda çocuk ve yaşlı oluyor :F
8.Bölüm
Dedektif adam 1953 e gitti :F Yaşlı adamın çocukluğunu öldürdü ama 7.Bölümün başında Yaşlı adam bir şey hatırladı .Çocuk ölmüyor ve uyanıyor Yaşlı adamda onu hatırlıyor .Ozaman yaşlı adam o çocuğun gelecekti hali değil o çocuk ölmemiş :F
Dedektif adamın babasının çocukluğu ile karşılaşamsıda ayrı tuhaftı :A
tahminlerin harika :)

yalnız yaşlı adam o çocuk değil derken nasıl yani hatırladığına göre o çocuk olması gerekmiyormu ? :)

tahminlerin harika :)

yalnız yaşlı adam o çocuk değil derken nasıl yani hatırladığına göre o çocuk olması gerekmiyormu ? :)
Yani o çocuk öldü ve yaşlı adam onun gelecekti hali değil demek istedim dedektif adamın öldürdüğü çocuk yaşlı adam bence çocuk ölmemiş :F

Tapınakçı adamında Jones oldunu düşünüyorum Jones ona ben hayalmi görüyorum sen gerçek olamazsın dedi kendinin oldunu anladı :A

Yani o çocuk öldü ve yaşlı adam onun gelecekti hali değil demek istedim dedektif adamın öldürdüğü çocuk yaşlı adam bence çocuk ölmemiş :F

Tapınakçı adamında Jones oldunu düşünüyorum Jones ona ben hayalmi görüyorum sen gerçek olamazsın dedi kendinin oldunu anladı :A
tapınakçı adam dediğin hangisiydiki ? :)

benden çok daha iyi tahminlerde bulunuyorsun helal olsun valla :)
Aaa 5.bölümde beynim fena yanmıştı vlla ama bazen aşırı elektirik yüklemesi zihni açıyor 6.Bölümden sonra analiz yapmaya başladı :F

Bence o sakallı adam Jones evet çünkü Jones onu görür görmez ben hayalmi görüyorum sen gerçek olamazsın diye inanmadı kendisini gördü . O adamda babalarının kaderini değiştirmesine izinv ermedi kendi yaşamıda silinicek bence . Adam hem geçmişe gidiyor hem geleceğe gidiyor bilim adamı gibi birisinden bilgi alıyor dizinin ana karakteri Jones gibi düşünüyorum :A
@Forumdash

1x6

Jonas'ı da yolladık geçmişe hadi hayırlı olsun :A Ona yardım eden gizemli adam da kendisi o zaman sanırım? Babanla tanışıyorduk falan diyordu zaten adam geçmişten tanışmış olabilirler.

Hannah'ın foyası çıktı meydana. Ulrich öğrendi gitti benden uzak dur dedi ama Katharina da onu Hannah'la aldattığını öğrendi. Ulrich 2 kişiyi bir arada götürmeye çalışırken kimse kalmayacak gibi :A

Regina baya ön plana çıktı bu bölüm. Mads'den hoşlanıyormuş sanırım, onun kayboluşundan Katharina ile Ulrich'i sorumlu görüyor, onlara karşı baya öfke dolu.

Şu ölen çocuk da Mads'miş. Niye öldüğünü de ileride öğreniriz herhalde şimdi kurcalamaya gerek yok :D

cevap için teşekürler @legolas9900 dediğin mantıklı,
aslında çok ilginç bir dizi her cevap yeni bir soru ortaya çıkarıyor ..
böyle kaliteli bir diziyi pas geçmeyeceğini anlamalıydım:) keşke sessiz takılmasanda her bölüme yorum yapsaydın ama sanırım konu başlığı açılmadan izledin....
seni yakalamışken diğer bir aklıma takılan soruyuda sorayım :)
kuşlar ve koyunlar neden ölüyordu orasıda tam anlaşılamadı ..:) dediğin gibi noah la helgenin deneyleri yüzündenmi acaba ?

bu arada poldark ın yeni sezonunu izledinmi ben hala izleyemedim :)
[/spoiler]Hayvanlarin konusu biraz havada kaldi ya orasini bende pek cözemedim[/spoiler]

Bende Demelza dan uzagim bu aralar :(

1x7

Jonas gittiği gibi hiçbir şeye karışmadan geri döndü. Mikkel de denemişti aslında onu ama orada kapıyı bulamamıştı galiba, bir de bacağını kırmıştı. Belki sonra bir daha denese dönebilirmiş :D

Helge'nin baya büyük payı var bu işte o kesin. O zamandan bu zamana dolanıp duruyor :A Ulrich'in bir yerde sıkıştırıp konuşturması lazım. Olayı en iyi bilenlerden biri o anlaşılan. Zaten 86'da nükleer santralde çalışıyormuş.

Bir de iki zaman yetmiyor gibi en son 53 yılına gittik :A Noah orada da aynı görüntüde. Onun olayı ne acaba diğerleri yaşlı genç halleriyle farklı farklı görünüyor bu adam hangi zamana gitse değişmiyor?

1x9. Bölüm

hannah sen neymişsin öyle :) kadının boyuna bakmayın bir o kadarda yerde var :)yine güzel bir bölümdü ..
bölüm başlar başlamaz ulrich in egon tarafından yakalnışına şahit olduk helge veledine acımamıştı umarım 1953 te mahsur kalıp hapiste çürür :)
helge veledi ölmemiş o yüzündeki yaranın sebebinide çözdük ulrichden aldığı darbelermiş ?...
nükler santral şefi alexandr ın nasıl oraya yerleştiğinide görmüş olduk 1986 da daha bir ergenken claudia nın kızı reginanın gözüne girerek claudia dan santral giriş biletini aldı hergele :)
şeytan papaz noah yine heryerde :)
gelelim hannaha kadın milleti parmağında oynatıyor hem 1986 da hem günümüzde ulrich ve katharina ile dalğasını geçiyor:) hele bir katharinayı teselli edişi vardı ulrich le ilişkiyi ben bitirdim diyip kadına sarılışı falan insanın kanını dondurur cinsten :)
katharina kuvvetli izbandut gibi kadın ama hannahtaki zekayla başedecek durumda değil saftiriğim :)
yine aynı hannah 1986 da alexandr a ait sahte pasaportları ele geçirmiş şimdi onu koz olarak kullanıyor, ya ulrich i bitireceksin yada ben seni bitiririm diye okkalı bir tehtit savurdu? alexandrın haşmetine bakan adam sanır açığı yakalanınca hannah karşısında kuzuya döndü :)
claudianın köpeği gretchen 1953 yılında zaman tüneline kaçmıştı ve aynı gretchen 1986 yılında tünelden çıkıp claudianın kollarına koştu bu sahnede güzeldi :) yalnız bölümü izleyen arkadaşlara bir sorum olacak? köpek tünelden geçerken kapıyı nasıl açtı peki :) jonas o kapıyı ne zorla açabilmişti :)
claudia nın günümüzde torunu bartoşu ziyaret etmesiyle kadının daha ölmediğinide öğrenmiş olduk acaba finosu gretchende yaşıyormudur :)
jonas martha ile oynaşsınmı oynaşmasınmı karar veremiyor martha dünden razı ama jonas tereddütte nede olsa halası :)

1x10. Bölüm
Sezon Finali

harika bir sezon finali... kafam bayağı zonkluyor olaylar karşısında ama sezon boyu merak duygusunun hiç dinmediği güzel bir seri oluşturmuşlar :)
yaa demekki öyleymiş? diyordum şu gelecekten gelen yabancı kim? bir ara aklıma jonas olacağı gelmişti aslında ama pek benzemiyorlar:) yani olamaz falan dedimde öyleymiş! jonas gelecekten gelip ergen jonası tetiklemiş? ama şu patlamadan sonra herşey düzelecek hikayesini anlamadım yani tünel kapanırsa pek bişey değişmez herşey aynı kalır sadece yeni yolcular olmaz tüneli kevgire çeviremezlerdi ..:)
zaten gelecekten gelen jonas ın tüneli imhasıda pek bişeye yaramadı? daha önce olacaklardan papaz noah ın haberi varmış:)
papaz noah, ışık ve gölgeler var biz ışığız diyordu bartoşa :) ışık olanlar zamandaki değişimi aynı koruma taraftarı olanlarmış .... gölgeler denen noah ve claudia gibileri zamanı aslına çevirmeye çalışanlarmış onun mantığına göre ..
buraları geçelim zaten herkes izleyecek neyin ne olduğunu :)
ulrich in gördüğü işkenceler keyfimi yerine getirdi :)
charlotte un 1953 dönemindeki kayıtlarda ulrich in resmiyle karşılaştığında yaşadığı şaşkınlık görülmeye değerdi :)

ve anlamadığım onlarca nokta var hangi birini sorayımki şimdi ? :)
şu kuşlar koyunlar niye ölüyordu anlaşılamadı ?
noah ın herşeyden haberi vardıda jonas ı neden mahzene kapattı? anlaşılamadı
helge noah ın kullandığı bir vatandaşmış peki ölümlerden o mu sorumlu anlaşılamadı ?
ölü çocuklar neden zaman tünelinden geçiş yapıyor anlaşılmadı

neyse gelecek sezon herşeyi anlarız :)

son sahne güzel bitti jonas kendini gelecekte buldu ama ergen haliyle:) niye öyle olduki şimdi birde kafaya darbe aldıki sebebi belli değil :)

durun burda bir felsefe patlatayım :)
çinli düşünür zuang ın paradoksuymuş :)

----Rüyamda bir at sineği gördüm
--- peki ben atmıyım yoksa sinekmi :)
--- belkide hem atım hemde sinek :)
--- ya da çayırda otlayan inek :)

sanırım aslı böyle değildi bu lafında, artık orjinal çeviriyi @Tolstoyevski yapsın :)

S01B09
Yorumlayacak pek bişey yok. Ama

1953'te tünele giren köpeğin sahibine dönüşü :X Bomerang gibi :A
Sanırım Papaz efendi de zamana hükmetmek istiyor? O da ayrı zaman makinası yapmak istiyor? Ezin Helge'yi de baştan cıkarmiş. Günümüz ezik yardakçısı da Bartos denen oğlan olacak heralde?

Jonas ve halasının ilişkisi azcık G.o.T çakması gibi artık. Birlikte olmasınlar işte uzatmaya gerek yok. Zaten Jonas'a travesti 50 avroya teklif etti :F:F

Jonas'ın anası da ayrı bi entrika kraliçesi :X

8/10

S01B10 (Sezon Finali)
İlk bölümlerde baygınlık geçirmesem de içim geçiyordu ama harika bir dizi çıkmış ortaya :clapping::clapping::clapping: Artık alaman yapımları da izlerim tavsiyesi olan varsa önerilere açığım (ama hemen izlemem:A)

Yeşil parkalı adamın Jonas'ın geleceği oldugunu anlamiştim. Jonas herşeyi başlatan mı gerçekten? Noah gelecekte savaşı kaybetti de geçmişe giderek yeniden savaşı kazanmak için mi yapıyordu herşeyi? Ben inanmıyorum Noah'ın iyilik adına savaştiğina:X

Noah kimdir nedir? İn midir cin midir? Neden rahip? Noah böyle ana karakterse onu da bir irdeleseydik. Helge'nin de o odaya nasıl geldiğini, Noah'a nasıl yoldaş oldugunu gördük? Noah çok önceden beridir mi bu araştırmaları yapıyordu? Jonas da aslında bir kurbanmıydı?

Kısaca herşeyin ilki nasıl ne zaman kim ve nerede oldu? 33 yıl bekleyemem ben eyy senaristler!!!

Yeni favori artık DARK oldu:X İzlemeyen varsa izlesin, izlemeye başlayanlar sakın bırakmayın, izleyip sıkılanlar sıkın dişinizi bacılarım/gardaşlarim, sonunda mutluluk seni bekliyor :X

9.5/10
Dizi gerçekten çok güzel , Beyin yakan ama çok ilgi çekici bir senaryosu var @destere @Forumdash @MasacRE- :Z Veletlerden daha güzel bir dizi olmuş :A

9.Bölüm
Biraz boş bir bölümdü .Dedektif adam tahmin ettiğim gibi yaşlı adamın çocukluğunu öldürememiş . Acaba ölümsüzmü :A Yaşlı bir koca karı çıktı şimdi de zamanı düzeltecekmiş :A
10.Bölüm Sezon Finali
Aaa evet sakallı adam Jonas çıktı tahmin ettiğim gibi :A @Forumdash ta tamin etmiş ama @destere edememiş . Bakalım @MasacRE- edebilmiş mi :A

Noah olayı hala bilmece gibi kaldı ama sırrını koruması güzel :A

Jonas geleceğe gitti ama kaçıncı yıla , baya bir uzağa gitmişe benziyor :A

Dizi gerçekten çok güzel , Beyin yakan ama çok ilgi çekici bir senaryosu var @destere @Forumdash @MasacRE- :Z Veletlerden daha güzel bir dizi olmuş :A

9.Bölüm
Biraz boş bir bölümdü .Dedektif adam tahmin ettiğim gibi yaşlı adamın çocukluğunu öldürememiş . Acaba ölümsüzmü :A Yaşlı bir koca karı çıktı şimdi de zamanı düzeltecekmiş :A
10.Bölüm Sezon Finali
Aaa evet sakallı adam Jonas çıktı tahmin ettiğim gibi :A @Forumdash ta tamin etmiş ama @destere edememiş . Bakalım @MasacRE- edebilmiş mi :A

Noah olayı hala bilmece gibi kaldı ama sırrını koruması güzel :A

Jonas geleceğe gitti ama kaçıncı yıla , baya bir uzağa gitmişe benziyor :A
konusu gerçekten harika ne kadar kafa yorsa da hep merak duygusu uyandırıyor bir sonraki bölüme geçmek istiyorsun bitincede ortada kalıyor insan :) keşke biraz daha uzun olsaydı bölümler diyorum ..

1x6

Jonas'ı da yolladık geçmişe hadi hayırlı olsun :A Ona yardım eden gizemli adam da kendisi o zaman sanırım? Babanla tanışıyorduk falan diyordu zaten adam geçmişten tanışmış olabilirler.

Hannah'ın foyası çıktı meydana. Ulrich öğrendi gitti benden uzak dur dedi ama Katharina da onu Hannah'la aldattığını öğrendi. Ulrich 2 kişiyi bir arada götürmeye çalışırken kimse kalmayacak gibi :A

Regina baya ön plana çıktı bu bölüm. Mads'den hoşlanıyormuş sanırım, onun kayboluşundan Katharina ile Ulrich'i sorumlu görüyor, onlara karşı baya öfke dolu.

Şu ölen çocuk da Mads'miş. Niye öldüğünü de ileride öğreniriz herhalde şimdi kurcalamaya gerek yok :D
Dirk Gently's Holistic Detective Agency ikinci sezonu için seni bekliyorum :) seni beklerken ben kendi dizilerimdeki açığı kapatayım :)

1x1
İlk bölümü izledim yorumları görüp, dayanamadım :A @destere

Dizi şu anlık Stranger Things'in Almanca versiyonu gibi ilerliyor. Klasik, bir kasaba, bir okul, kayıp çocuk ve sırrı çözülemeyen military base/nükleer santralvari bir yerleşke.

Konu olarak aslında ilgi çekici denilebilir. Zaten dizi ikinci üçüncü bölümden sonra vites atıyormuş. Diziye başlamadan tam da izafiyet ve rölativite konularına merak salmıştım, araştırmalar yapıyordum. Girişte Einstein'ın sözlerini duyunca daha ilk dakikadan sardı. Fakat o Alman soğukluğu ve leş dil bir noktadan sonra göze batmaya başladı. Oyunculuklar Almanya kriterlerine göre fena sayılmaz (''Kaç Alman yapımı dizi izledin ulan?'' demeyin orası çok karışık :A :A)

Görüntü yönetmeni mükemmel. Dizideki her sekans kartpostallık resmen. Al ss'yi koy masaüstü wallpaperına o derece :A

Devam eder miyim bilmiyorum ama dizinin bende bıraktığı ilk intiba olumluya daha yakın.

6.5/10

1x1
İlk bölümü izledim yorumları görüp, dayanamadım :A @destere

Dizi şu anlık Stranger Things'in Almanca versiyonu gibi ilerliyor. Klasik, bir kasaba, bir okul, kayıp çocuk ve sırrı çözülemeyen military base/nükleer santralvari bir yerleşke.

Konu olarak aslında ilgi çekici denilebilir. Zaten dizi ikinci üçüncü bölümden sonra vites atıyormuş. Diziye başlamadan tam da izafiyet ve rölativite konularına merak salmıştım, araştırmalar yapıyordum. Girişte Einstein'ın sözlerini duyunca daha ilk dakikadan sardı. Fakat o Alman soğukluğu ve leş dil bir noktadan sonra göze batmaya başladı. Oyunculuklar Almanya kriterlerine göre fena sayılmaz (''Kaç Alman yapımı dizi izledin ulan?'' demeyin orası çok karışık :A :A)

Görüntü yönetmeni mükemmel. Dizideki her sekans kartpostallık resmen. Al ss'yi koy masaüstü wallpaperına o derece :A

Devam eder miyim bilmiyorum ama dizinin bende bıraktığı ilk intiba olumluya daha yakın.

6.5/10
mutlaka devam et ilk bir kaç bölüm alışma bölümleri olarak geçiyor sonra vazgeçemiyorsun :) görüntü yönetmenini överken sanırım görüntü olarak ulrich le hannah ın güreş tuttuğu sahne vardır aklında :)

mutlaka devam et ilk bir kaç bölüm alışma bölümleri olarak geçiyor sonra vazgeçemiyorsun :) görüntü yönetmenini överken sanırım görüntü olarak ulrich le hannah ın güreş tuttuğu sahne vardır aklında :)
İşin sanat kısmıyla ilgilenecek olursak, evet iyi sahneydi denilebilir. Çekimler, yerleştirmeler, açılar muazzamdı :A

İşin sanat kısmıyla ilgilenecek olursak, evet iyi sahneydi denilebilir. Çekimler, yerleştirmeler, açılar muazzamdı :A
o sahnede özellikle yerleştirmeler özenerek yapılmıştı:) oysa kimi dizide sağa sola yerleştirirler eşyaları :))

Son düzenleme:
1x2

Bölüm sıkıcıydı. Son 5 dakika başladı diyebilirim. Yavaş yavaş sarıyor.

Mikkel deliğe girip zamanda yolculuk etmiş :) Erik de buna benzer bir şey yaşamış ve kaybolmuş olmalı. Öyle tahmin ediyorum ki o mağaranın sonundaki radyoaktif kapının ardında büyük, karadeliğimsi bir enerji var. Fakat bu doğal mı yoksa insan eliyle zuhur eden bir enerji mi bilmiyoruz henüz.

Yine Stranger Thingsvari bir ışık yanıp sönme muhabbeti beni benden aldı :A Fakat bu güç hayvanları da katlediyor artık nasıl bişeyse :A

Şu Hannah yellozuna uyuz oldum ya. Mahalle yanarken saçını tarayan düşük karılar gibi aklı fikri bam gümde sürekli :A İzlerken ''abla bi dur allansen ortalık karışık'' diyip duruyorum :F Adamı rahat bıraksa olayı çözecek ama salmıyor ki iki dakka :A

Arada bazı yaşlı insanların sahnesi oluyor. Henüz kim kimdir çözemedim? O huzur evi sakinleri günümüzde mi yoksa mevcut karakterlerin gelecekteki halleri falan mı?

Bu arada müzik efekt seçimleri berbat ve düzeysiz. Sahne geçişlerinde öyle ayarsız, bassı yüksek tonlar kullanılmış ki hoparlörüm ağladı. İç gıcıklayan fon müzikleri de cabası.Görüntü yönetmeni ne kadar iyiyse ses miksajcısı da bir o kadar rezalet.

7/10

1x2

Bölüm sıkıcıydı. Son 5 dakika başladı diyebilirim. Yavaş yavaş sarıyor.

Mikkel deliğe girip zamanda yolculuk etmiş :) Erik de buna benzer bir şey yaşamış ve kaybolmuş olmalı. Öyle tahmin ediyorum ki o mağaranın sonundaki radyoaktif kapının ardında büyük, karadeliğimsi bir enerji var. Fakat bu doğal mı yoksa insan eliyle zuhur eden bir enerji mi bilmiyoruz henüz.

Yine Stranger Thingsvari bir ışık yanıp sönme muhabbeti beni benden aldı :A Fakat bu güç hayvanları da katlediyor artık nasıl bişeyse :A

Şu Hannah yellozuna uyuz oldum ya. Mahalle yanarken saçını tarayan düşük karılar gibi aklı fikri bam gümde sürekli :A İzlerken ''abla bi dur allansen ortalık karışık'' diyip duruyorum :F Adamı rahat bıraksa olayı çözecek ama salmıyor ki iki dakka :A

Arada bazı yaşlı insanların sahnesi oluyor. Henüz kim kimdir çözemedim? O huzur evi sakinleri günümüzde mi yoksa mevcut karakterlerin gelecekteki halleri falan mı?

Bu arada müzik efekt seçimleri berbat ve düzeysiz. Sahne geçişlerinde öyle ayarsız, bassı yüksek tonlar kullanılmış ki hoparlörüm ağladı. İç gıcıklayan fon müzikleri de cabası.Görüntü yönetmeni ne kadar iyiyse ses miksajcısı da bir o kadar rezalet.

7/10
demiştim bölümler ilerledikçe ısınırsın diziye :)
yalnız o erik nedir? sende @Çiğdem- gibi isimleri giresuncayamı çevirdin? bir ulrich var da erik veya kayısı yoktu dizide :)
hannah bana hitap eden bir karakter, benim tarzımdaki seyircileri mest etmeye çalışıyordu bölümde, ama ulrichte iş yok kadın napsın :)

demiştim bölümler ilerledikçe ısınırsın diziye :)
yalnız o erik nedir? sende @Çiğdem- gibi isimleri giresuncayamı çevirdin? bir ulrich var da erik veya kayısı yoktu dizide :)
hannah bana hitap eden bir karakter, benim tarzımdaki seyircileri mest etmeye çalışıyordu bölümde, ama ulrichte iş yok kadın napsın :)
Kaybolan elemanın adı erik değil miydi? Yoksa izlerken canım mürdüm eriği çekti de bilinç altım mı yazdırdı bana bu mesajları? :A

İkinci sezonda hannahın yanına seni düşünüyormuş Netflix. Önce bana geldiler seni sordular ben de beyin göçüne karşı olduğum için teklifi geri çevirdim :A Yine @Çiğdem-‘e kaldın hadi yine iyisin :A