Evet jüri ol sen yarışma mümkünseJuri mi ol diyosun bana?
Evet jüri ol sen yarışma mümkünseJuri mi ol diyosun bana?
Yarışmacı olarak katıl, bu bir emirdir.Jüri oldum ya ben daha ne yapayım
Sen kim oluyorsun da bana emir veriyorsunYarışmacı olarak katıl, bu bir emirdir.
Artık padişah olmaya karar verdim forumda. @Çiğdem-
@MasacRE- nin tepkisiSen kim oluyorsun da bana emir veriyorsun
Aaa yabancı şarkıcı seçebiliyormuyuz @gözlemcine kadar sunucu art niyetli olursa olsun eğer şarkıcılar göze hitap ediyorsa dalarım konuya göze hitap etmiyorsa zaten işim olmaz burda şarkıcı seçimi çok önemli
@Çiğdem- taylor swift in LWYMMD şarkısıyla gelsin ilk hafta, hogathama tüm kalbimle destek veririm o zaman
Artık padişah olmaya karar verdim forumda. @Çiğdem-
Beni de Halife ilan et, uçuralım forumu.Artık padişah olmaya karar verdim forumda. @Çiğdem-
Hahah trol ya.Kereste'nin, klibini çok seveceği bir şarkı ile geliyorum.
Beni de Halife ilan et, uçuralım forumu.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun.
@Çiğdem- senin kalbini fetheden birşey bulur ben adını yazıyorum o zaman?ne kadar sunucu art niyetli olursa olsun eğer şarkıcılar göze hitap ediyorsa dalarım konuya göze hitap etmiyorsa zaten işim olmaz burda şarkıcı seçimi çok önemli
@Çiğdem- taylor swift in LWYMMD şarkısıyla gelsin ilk hafta, hogathama tüm kalbimle destek veririm o zaman
Tamam jüri olarak alıyorum ? doğru dimiHerkese başarılar juri olabilir.
60 saniye sana bağlı şarkının en çarpıcı yerini bana bildirmen yeterli Düşünüyorsan kaçırma acele etbende katılırdım ama hiç bilmiyorum şarkıları 60.sn ayarlamak vs.
İlk hafta sınırsız demiştim ya neyse hadi elini çabuk tut
ben sana bildiririm sen ayarlarsın o zamanÇok teşekkür ederim
Forum çok yavaş yaa Buna bi çare bulmak lazım
@Çiğdem- senin kalbini fetheden birşey bulur ben adını yazıyorum o zaman?
Tamam jüri olarak alıyorum ? doğru dimi
60 saniye sana bağlı şarkının en çarpıcı yerini bana bildirmen yeterli Düşünüyorsan kaçırma acele et
Şarkıları gönderseniz artık sayfaya @vadikızı @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @Halef @Yiğitt @DarkLegenD recapları da bana özelden atın artık
Efsaneler albümümüzden İlk parçamız Türk Müzik Tarihinin en eğlenceli şarkılarından MFÖ - Ele Güne Karşı
@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @Dosi @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Yiğitt @Aserat
Niye buraya atıyoruz canım, millete sürpriz olsun recepte görünce.Şarkıları gönderseniz artık sayfaya @vadikızı @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @Halef @Yiğitt @DarkLegenD recapları da bana özelden atın artık