Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
burcu güneş - aşk yarası
barış manço - müsadenizle çocuklar
Emel Sayın - Ayrılmalıyız Artık
serdar ortaç- asrın hatası
@Çiğdem- burda giresuncasını bir veba gibi yaymış )
@S.G.A.T. @Yiğitt @batuhankaralar @vadikızı herkes peşinden sarıoğlu sarıoğlu demeye başlamışlar
harbiden hogatha bu demet ne zaman sarardıda sarıoğlu oldu
tamam kendine has sakarlıkları var inkar etmiyorum ama işte aşk bu, hogatha pek bişeye benzemesede kovalıyoruz bir şekildeGörüyosun işte senin bu hogathan hepimizi şaşırtımış
tamam kendine has sakarlıkları var inkar etmiyorum ama işte aşk bu, hogatha pek bişeye benzemesede kovalıyoruz bir şekilde
MS yarışmasından talimliyim, artık hogathanın mesajlarından isim falan kopyalamıyorum
ib yaptığı ne bee in olacak Sizlerin de sonuçta kafasını karıştırdım önemli olan oBende diyorum ne diyo, @Çiğdem- ib yaptığı işten de bu gelir anca. Kadınların eline böyle işleri vermemek lazım
bu darbe @Yiğitt için çok fena olmuşturib yaptığı ne bee in olacak Sizlerin de sonuçta kafasını karıştırdım önemli olan o
Hhahaha @XanTier @Yiğitt @S.G.A.T. hepsine bir türkçe hatası yaptırdımbu darbe @Yiğitt için çok fena olmuştur
hem adamın türkçesini şaşırt hemde kurduğu cümleyi beğenme
bu arada harbiden ib olmayacak orda hogatha etkisi hala devam ediyor demekki
senin sarıoğlu açıkara farkla birinciliğe ulaşmış hogathaHicran ve Ayrılmalıyız Artık eşit oy aldılar . Düello yok 2.tura çıktılar
2.Tura Çıkanlar . Yarın diğer yeni 6 grup gelecek . İlginiz için teşekkürler
Burcu Güneş - Aşk Yarası
Ümit Sayin - Hicran
Serdar Ortaç - Asrın Hatası
Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar
Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
Burak Kut - Nereden Geldim Nerelere Gideceğim
Özcan Deniz - Yalan mı ?
Emel Sayın - Ayrılmalıyız Artık
görümceğim @mrt-06 i banlayabiliyormusun ? banlayamıyorsun ben böyle yetkiye yetki demem görümcek banlanmayınca