En Favori 90'lar Şarkısı | 1.Tur | F Grubu

Hangi 7 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
ya bu kelime oyunu şakaları çok soğuk geliyor artık bana :A 2013de zirvede bırakmalıydı bence herkes :A @XanTier
Fakr etmeden yazıyorum destere demese Sarıoğlu diye bilerek geçiricektim ömrümü hiçte fark etmemişim :F

Ezbere yazınca böyle oluyor :A

Benim albümümde @ozgur2113 Pinhani ile yarışıyordu ben sürekli Pihanni diyip duruyorum sezon boyunca çocuk kafayı sıyırmıştı :F @destere pirana demiyorsun iyiki diyordu sanırım :F @S.G.A.T.
Çok sinir bozucu. İsimleri doğru telaffuz etmek önemli. Bakınız @Tolstoyevski :F

ya bu kelime oyunu şakaları çok soğuk geliyor artık bana :A 2013de zirvede bırakmalıydı bence herkes :A @XanTier
Soğuk esprileri de :T::T:

Çok sinir bozucu. İsimleri doğru telaffuz etmek önemli. Bakınız @Tolstoyevski :F

Soğuk esprileri de :T::T:
Forum alıştı artık benim bu yöndeki saflıklarıma :F @soo Nilüfer Esmer Günler ile yarısıyordu Esmer Geceler yazmışım üyelerde öyle yazıyor soo uyarınca fark ettim zaten insan bile bile yarışmasın da hata yapmaz benide böyle kabullendiler :A :A :A @S.G.A.T.

Forum alıştı artık benim bu yöndeki saflıklarıma :F @soo Nilüfer Esmer Günler ile yarısıyordu Esmer Geceler yazmışım üyelerde öyle yazıyor soo uyarınca fark ettim zaten insan bile bile yarışmasın da hata yapmaz benide böyle kabullendiler :A :A :A @S.G.A.T.
kendin yaptığında saflık diyorsun ben yapınca sarhoş olmuyor ama :A:A

Forum alıştı artık benim bu yöndeki saflıklarıma :F @soo Nilüfer Esmer Günler ile yarısıyordu Esmer Geceler yazmışım üyelerde öyle yazıyor soo uyarınca fark ettim zaten isnan bile bile yarışamsıdna hata yapmaz benide böyle kabullendiler :A :A :A @S.G.A.T.
Estağfirullah. Yadırgamıyoruz hiç valla. :A:A

Benim gözlerim kapanıyor artık uykudan, iyi geceler tatlı rüyalar size @S.G.A.T. :bhr:

Sizede Demet Sarıoğlu dedirttim sonuçta kör şaşı olayı :A :A :A
:A:A

3-maymun.jpg

Hataları düzeltmenin ayıbı olmaz :D
ama sonradan düzeltmekde hç sana yakışmamış :) bu düzeltme işleri 1920 de kalmıştı :)
Okadar şey yapmamak lazım yani pot kırmaktan hata etmekten korkmucan mesala bizim insanlarımız burnundan kıl aldırmıyor en ufak uyarmada kükrüyorlar :F

Ben bu forumda 4 yıldır kendi hatalarımla hep başta kendim dalga geçip şamataya vurdum :F @S.G.A.T. de şarhoş anlarından kendiyle dalga geçebiliyor gece gece bukadar nasihat oluyor kısaca böyle devam edelim :F :F :F @XanTier

Okadar şey yapmamak lazım yani pot kırmaktan hata etmekten korkmucan mesala bizim insanlarımız burnundan kıl aldırmıyor en ufak uyarmada kükrüyorlar :F

Ben bu forumda 4 yıldır kendi hatalarımla hep başta kendim dalga geçip şamataya vurdum :F @S.G.A.T. de şarhoş anlarından kendiyle dalga geçebiliyor gece gece bukadar nasihat oluyor kısaca böyle devam edelim :F :F :F @XanTier
Kendi başına gelince nasıl da hemen empati kurdun :bhr::A

Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
burcu güneş - aşk yarası
barış manço - müsadenizle çocuklar
Emel Sayın - Ayrılmalıyız Artık
serdar ortaç- asrın hatası

@Çiğdem- burda giresuncasını bir veba gibi yaymış :))
@S.G.A.T. @Yiğitt @batuhankaralar @vadikızı herkes peşinden sarıoğlu sarıoğlu demeye başlamışlar :)

harbiden hogatha bu demet ne zaman sarardıda sarıoğlu oldu :)
Bende diyorum ne diyo, @Çiğdem- ib yaptığı işten de bu gelir anca. Kadınların eline böyle işleri vermemek lazım :A