Fakr etmeden yazıyorum destere demese Sarıoğlu diye bilerek geçiricektim ömrümü hiçte fark etmemişimya bu kelime oyunu şakaları çok soğuk geliyor artık bana 2013de zirvede bırakmalıydı bence herkes @XanTier
Ezbere yazınca böyle oluyor
Fakr etmeden yazıyorum destere demese Sarıoğlu diye bilerek geçiricektim ömrümü hiçte fark etmemişimya bu kelime oyunu şakaları çok soğuk geliyor artık bana 2013de zirvede bırakmalıydı bence herkes @XanTier
Çok sinir bozucu. İsimleri doğru telaffuz etmek önemli. Bakınız @TolstoyevskiBenim albümümde @ozgur2113 Pinhani ile yarışıyordu ben sürekli Pihanni diyip duruyorum sezon boyunca çocuk kafayı sıyırmıştı @destere pirana demiyorsun iyiki diyordu sanırım @S.G.A.T.
Soğuk esprileri deya bu kelime oyunu şakaları çok soğuk geliyor artık bana 2013de zirvede bırakmalıydı bence herkes @XanTier
Forum alıştı artık benim bu yöndeki saflıklarıma @soo Nilüfer Esmer Günler ile yarısıyordu Esmer Geceler yazmışım üyelerde öyle yazıyor soo uyarınca fark ettim zaten insan bile bile yarışmasın da hata yapmaz benide böyle kabullendiler @S.G.A.T.
kendin yaptığında saflık diyorsun ben yapınca sarhoş olmuyor ama
Estağfirullah. Yadırgamıyoruz hiç valla.
iyi geceler
Sizede Demet Sarıoğlu dedirttim sonuçta kör şaşı olayıEstağfirullah. Yadırgamıyoruz hiç valla.
Benim gözlerim kapanıyor artık uykudan, iyi geceler tatlı rüyalar size @S.G.A.T.
Senin ki saflık ya da pot kırmak gibi olmuyor nasıl oluyor dersen şarhoş tanımını ordan çıkardım zaten kafa gidik gibi oluyorkendin yaptığında saflık diyorsun ben yapınca sarhoş olmuyor ama
yok zaten inkar etmiyorum Bazen kafa gidiyor Ve şu anda da gidiyor Benim uyumam lazım Hadi iyi gecelerSenin ki saflık ya da pot kırmak gibi olmuyor nasıl oluyor dersen şarhoş tanımını ordan çıkardım zaten kafa gidik gibi oluyor
ama sonradan düzeltmekde hç sana yakışmamış bu düzeltme işleri 1920 de kalmıştıya bu kelime oyunu şakaları çok soğuk geliyor artık bana 2013de zirvede bırakmalıydı bence herkes @XanTier
ama sonradan düzeltmekde hç sana yakışmamış bu düzeltme işleri 1920 de kalmıştı
@destere min bu lafından sonra yatağa girip yorganı kafana geçir ve dahada çıkma zaten ayoll .Fyok zaten inkar etmiyorum Bazen kafa gidiyor Ve şu anda da gidiyor Benim uyumam lazım Hadi iyi geceler
Hataları düzeltmenin ayıbı olmazama sonradan düzeltmekde hç sana yakışmamış bu düzeltme işleri 1920 de kalmıştı
proğramın yapımında ve yayınında hogatha varsa dikkat emek lazım asla isimleri kopyalamamak lazım ben bu dersi çoktan almıştım artık tuzağa düşmüyorumHataları düzeltmenin ayıbı olmaz
Gereksiz zaman harcamayı pek sevememproğramın yapımında ve yayınında hogatha varsa dikkat emek lazım asla isimleri kopyalamamak lazım ben bu dersi çoktan almıştım artık tuzağa düşmüyorum
Hataları düzeltmenin ayıbı olmaz
Okadar şey yapmamak lazım yani pot kırmaktan hata etmekten korkmucan mesala bizim insanlarımız burnundan kıl aldırmıyor en ufak uyarmada kükrüyorlarama sonradan düzeltmekde hç sana yakışmamış bu düzeltme işleri 1920 de kalmıştı
Kendi başına gelince nasıl da hemen empati kurdunOkadar şey yapmamak lazım yani pot kırmaktan hata etmekten korkmucan mesala bizim insanlarımız burnundan kıl aldırmıyor en ufak uyarmada kükrüyorlar
Ben bu forumda 4 yıldır kendi hatalarımla hep başta kendim dalga geçip şamataya vurdum @S.G.A.T. de şarhoş anlarından kendiyle dalga geçebiliyor gece gece bukadar nasihat oluyor kısaca böyle devam edelim @XanTier
2 günde bir yaşıyorum zaten ben bu durumu ayoll sende örnek al diyomKendi başına gelince nasıl da hemen empati kurdun
Bende diyorum ne diyo, @Çiğdem- ib yaptığı işten de bu gelir anca. Kadınların eline böyle işleri vermemek lazımDemet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
burcu güneş - aşk yarası
barış manço - müsadenizle çocuklar
Emel Sayın - Ayrılmalıyız Artık
serdar ortaç- asrın hatası
@Çiğdem- burda giresuncasını bir veba gibi yaymış )
@S.G.A.T. @Yiğitt @batuhankaralar @vadikızı herkes peşinden sarıoğlu sarıoğlu demeye başlamışlar
harbiden hogatha bu demet ne zaman sarardıda sarıoğlu oldu
MS yarışmasından talimliyim, artık hogathanın mesajlarından isim falan kopyalamıyorumBende diyorum ne diyo, @Çiğdem- ib yaptığı işten de bu gelir anca. Kadınların eline böyle işleri vermemek lazım