Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

S01B08

Güzel bir bölümdü @destere 'nin favori sahnem dediği yer ben de 8 bölümdür bi gıdım heycan yaratmayan yerime dokundu :X Bi kıpırdadım, bi heycanlandım, bi ateş basti. Bişeyler oldu :F

Ulrich'in Helge veledine acıyacaktır dedim ama acımadı. Garibim Ulrich'in tavsiyesini yaptı kendisini korumak için ısırdı :( Helge günümüzde yaşıyor ama? nasıl oluyor?Bişeyler değişmemiş. Son sahnede göz açar dedim ama bitti bölüm:/

Helge'nin annesi ne o öyle yaa? Soyun dedi cocuga ve bi iç çekiyordu. Sübyancımıdır nedir tövbe yarabbim😡 Başka cinsel tercihi olan da Ulrich'in babasının annesi :F Kadın yanlışlıkla mı dokun ona yoksa bilerek mi bilemem ama öbür kadın ne kadar heycanandı öyle :F

Kesinlik kanaati veriyorum. O yeşil parkalı adam, zaman makinesini tamir et diyen gizemli abimiz Jonas!!! Çünkü duvarda asılı duran resimlerin her neslin gençliği ve cocukluğu vardı ama Jonas boştu :X
8.3/10
ulrich in babaannesinin ismi neydi? agnesti sanırım :) o da güzel bir kadın ama işte
erkekleri değilde kadınları seviyor :) dediğin sahnede net bir şekilde kadının lezosfer olduğu anlaşılıyor:) çarşaf değiştirme sahnesinde egon un karısına ecel terleri döktürdü ama o da boş değil bence :)

OZARK Breaking Bad çakması gibiydi. Bundan da Stranger Things cosplay havası alıyorum. Şu aralar yeni dizi arayışındayım. Bu da seçeneklerim arasında. Kararsızım.

OZARK Breaking Bad çakması gibiydi. Bundan da Stranger Things cosplay havası alıyorum. Şu aralar yeni dizi arayışındayım. Bu da seçeneklerim arasında. Kararsızım.
yanlış duyum almışsın :) stranger things e benzetenler yanlış yolda hiç alakası yok dizi arayışındaysan mutlaka buna başla harika bir dizi :) hem bizim anlamadığımız bazı yerleri belki sen çözersin :)
bu arada hoşgeldin sıvadaşım, bir sürü diziye etiketledim seni onlara hiç rastlamadınmı ? :)

S01B09
Yorumlayacak pek bişey yok. Ama

1953'te tünele giren köpeğin sahibine dönüşü :X Bomerang gibi :A
Sanırım Papaz efendi de zamana hükmetmek istiyor? O da ayrı zaman makinası yapmak istiyor? Ezin Helge'yi de baştan cıkarmiş. Günümüz ezik yardakçısı da Bartos denen oğlan olacak heralde?

Jonas ve halasının ilişkisi azcık G.o.T çakması gibi artık. Birlikte olmasınlar işte uzatmaya gerek yok. Zaten Jonas'a travesti 50 avroya teklif etti :F:F

Jonas'ın anası da ayrı bi entrika kraliçesi :X

8/10

S01B09
Yorumlayacak pek bişey yok. Ama

1953'te tünele giren köpeğin sahibine dönüşü :X Bomerang gibi :A
Sanırım Papaz efendi de zamana hükmetmek istiyor? O da ayrı zaman makinası yapmak istiyor? Ezin Helge'yi de baştan cıkarmiş. Günümüz ezik yardakçısı da Bartos denen oğlan olacak heralde?

Jonas ve halasının ilişkisi azcık G.o.T çakması gibi artık. Birlikte olmasınlar işte uzatmaya gerek yok. Zaten Jonas'a travesti 50 avroya teklif etti :F:F

Jonas'ın anası da ayrı bi entrika kraliçesi :X

8/10
benim sorduğum soruya yanıt vermemişsin burda :)

ulrich in babaannesinin ismi neydi? agnesti sanırım :) o da güzel bir kadın ama işte
erkekleri değilde kadınları seviyor :) dediğin sahnede net bir şekilde kadının lezosfer olduğu anlaşılıyor:) çarşaf değiştirme sahnesinde egon un karısına ecel terleri döktürdü ama o da boş değil bence :)
Laa 9.bölüm başlangıcında bi cenaze dolusu karakter yuzu gösterdiler sana bana Ulrich'in babaannesini adını soruyon :F Bilmiyorum :X

S01B10 (Sezon Finali)
İlk bölümlerde baygınlık geçirmesem de içim geçiyordu ama harika bir dizi çıkmış ortaya :clapping::clapping::clapping: Artık alaman yapımları da izlerim tavsiyesi olan varsa önerilere açığım (ama hemen izlemem:A)

Yeşil parkalı adamın Jonas'ın geleceği oldugunu anlamiştim. Jonas herşeyi başlatan mı gerçekten? Noah gelecekte savaşı kaybetti de geçmişe giderek yeniden savaşı kazanmak için mi yapıyordu herşeyi? Ben inanmıyorum Noah'ın iyilik adına savaştiğina:X

Noah kimdir nedir? İn midir cin midir? Neden rahip? Noah böyle ana karakterse onu da bir irdeleseydik. Helge'nin de o odaya nasıl geldiğini, Noah'a nasıl yoldaş oldugunu gördük? Noah çok önceden beridir mi bu araştırmaları yapıyordu? Jonas da aslında bir kurbanmıydı?

Kısaca herşeyin ilki nasıl ne zaman kim ve nerede oldu? 33 yıl bekleyemem ben eyy senaristler!!!

Yeni favori artık DARK oldu:X İzlemeyen varsa izlesin, izlemeye başlayanlar sakın bırakmayın, izleyip sıkılanlar sıkın dişinizi bacılarım/gardaşlarim, sonunda mutluluk seni bekliyor :X

9.5/10

yanlış duyum almışsın :) stranger things e benzetenler yanlış yolda hiç alakası yok dizi arayışındaysan mutlaka buna başla harika bir dizi :) hem bizim anlamadığımız bazı yerleri belki sen çözersin :)
bu arada hoşgeldin sıvadaşım, bir sürü diziye etiketledim seni onlara hiç rastlamadınmı ? :)
Hoşgördük eyvallah :) 120'ye yakın bildirim vardı vallaha aralarından seçemedim hepsini koyverdim gitti :A

Netflix'in -hype olan- neredeyse tüm özgün içeriklerini izledim. En son The Punisher'ı izledim büyük keyif aldım açıkcası Marveldan böyle nefis bir iş çıkacağına pek ihtimal vermiyordum. Punisher'ı bitirdikten sonra boşluğa düştüm izleyecek bir şey arıyorum. Bu dizi de sanırım yeni gelmiş Netflix'e? Belki başlayabilirim dediğim gibi kararsızım.

final tahminin muhteşemdi @Forumdash , benimde aklıma gelmişti ama o kadar emin olamamıştım :) aslında kalite netflixde bence, kore yapımlarını bile bana sevdirmişti :) dediğim o kore dizsinide mutlaka bir ara izle:) (hanı sun bak lı olan :)

Hoşgördük eyvallah :) 120'ye yakın bildirim vardı vallaha aralarından seçemedim hepsini koyverdim gitti :A

Netflix'in -hype olan- neredeyse tüm özgün içeriklerini izledim. En son The Punisher'ı izledim büyük keyif aldım açıkcası Marveldan böyle nefis bir iş çıkacağına pek ihtimal vermiyordum. Punisher'ı bitirdikten sonra boşluğa düştüm izleyecek bir şey arıyorum. Bu dizi de sanırım yeni gelmiş Netflix'e? Belki başlayabilirim dediğim gibi kararsızım.
o kadar sana tavsiye ediyoruz işte sen hala kararsızımda kararsızım diyorsun netleştir artık kararsızlaşma :) dark a başla hayatını yaşa pişman olmazsın :)

final tahminin muhteşemdi @Forumdash , benimde aklıma gelmişti ama o kadar emin olamamıştım :) aslında kalite netflixde bence, kore yapımlarını bile bana sevdirmişti :) dediğim o kore dizsinide mutlaka bir ara izle:) (hanı sun bak lı olan :)
Ama bu yapıma hiç özen göstermemiş tanıtım olarak. ST yorumlarında görmesem haberim yoktu. Kınıyorum o yuzden hep abd yapımları reklamını yapıyor. Bizim diziye ne muamelesi yapıcak bakalım:X

Bakıcam ona da mutlaka SUN için :bhr: Ama bu hafta 2017de merak ettiğim filmler vardı 1 hafta onlara bakmayı planlıyorum.

Ama bu yapıma hiç özen göstermemiş tanıtım olarak. ST yorumlarında görmesem haberim yoktu. Kınıyorum o yuzden hep abd yapımları reklamını yapıyor. Bizim diziye ne muamelesi yapıcak bakalım:X

Bakıcam ona da mutlaka SUN için :bhr: Ama bu hafta 2017de merak ettiğim filmler vardı 1 hafta onlara bakmayı planlıyorum.
peki stranger things benzetmesine ne diyorsun ben aralarında bir bağ kuramadım :)

80'lerin olması paralel evrenler olarak o yönden benziyorlar. Şimdi bi dizi daha söylicem de tüy diktin dicen :F Ama @Çiğdem- bayılacaktır :A

aman fallafoş dizisine benzettim deme pilli çocuğa kılım zaten :)
bu diziyi lady gaga @Harunnn60 a tekrar bir tavsiye edeyim :) gerçi kaliteli dizileri pek sevmez ama yinede bizden günah gitsin bir ara twitterdan buraya teşrif ederse bir göz atar artık :)

aman fallafoş dizisine benzettim deme pilli çocuğa kılım zaten :)
bu diziyi lady gaga @Harunnn60 a tekrar bir tavsiye edeyim :) gerçi kaliteli dizileri pek sevmez ama yinede bizden günah gitsin bir ara twitterdan buraya teşrif ederse bir göz atar artık :)
Ahaha nasıl da biliyorsun :F Ama öyle zamana gidip gelip bişeyleri değiştirmek filan olunca konu, haliyle önce yapılan yapımla bi karşilaştirilir :X Ama bunun kurgusu fenaydı. Castlar muhteşemdi seçilmiş :X

@Harunnn60 fantastik bilim kurgu izlemez :A Seni kırmamak için hee izlerim der derse artık :A şimdi bu yazımı görüp hemen başlıyormuş :A

Ahaha nasıl da biliyorsun :F Ama öyle zamana gidip gelip bişeyleri değiştirmek filan olunca konu, haliyle önce yapılan yapımla bi karşilaştirilir :X Ama bunun kurgusu fenaydı. Castlar muhteşemdi seçilmiş :X

@Harunnn60 fantastik bilim kurgu izlemez :A Seni kırmamak için hee izlerim der derse artık :A şimdi bu yazımı görüp hemen başlıyormuş :A
dünden beri diyorum bir dizi vardı onun reklamını yapacaktım sana dizide kol gibi isim var bir türlü aklıma gelmedi şimdi buldum onu :)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency

bu dizide çok iyiydi ilk sezonunu izlemiştim ikinci sezon netflixde yoktu kaldı öyle şimdi baktım ikinci sezonda çıkmış :) konusu fantastik bilimkurgu herşey var :)

aynı diziyi @MasacRE- ve @Çiğdem- e de tavsiye edeyim ama önce dark ı bitirmeleri lazım:) bu arada masacre baskılara dayanamayıp forumdan kaçtı sanırım :)

dünden beri diyorum bir dizi vardı onun reklamını yapacaktım sana dizide kol gibi isim var bir türlü aklıma gelmedi şimdi buldum onu :)

bu dizide çok iyiydi ilk sezonunu izlemiştim ikinci sezon netflixde yoktu kaldı öyle şimdi baktım ikinci sezonda çıkmış :) konusu fantastik bilimkurgu herşey var :)

aynı diziyi @MasacRE- ve @Çiğdem- e de tavsiye edeyim ama önce dark ı bitirmeleri lazım:) bu arada masacre baskılara dayanamayıp forumdan kaçtı sanırım :)
Yok heycanlandırmadı fragmanı :X Yazın sıcağında komedi olarak belki izlerim şuan izlenecek daha iyiler vardir:X Sen forumdan Netflixi keşfetmeye mi gittin onca ay :F @Çiğdem-

1x1 1x2

Baya gizemli bir diziymiş. Hoşuma gitti. Bakalım sonunda bir şey anlayabilecek miyiz :D

Dizide zaman kavramını sürekli gözümüze gözümüze sokuyorlar. Onunla ilgili bir şeyler beklerken 2. bölümün sonunda Mikkel, kaybolduktan sonra Ulrich'in kardeşinin kaybolduğu zamana geldi. Diğer kayıp oğlanın üstünde de deneyler yapıyorlar. Bir de mektup var tabi, orada yazanı göstermediler.

Bir de Ulrich, karısını Jonah'ın anasıyla aldatıyor. Onların dışında garip garip hareketlerde bulunan bazı tipler var. Diziden anladıklarım bu kadar, gerisini izledikçe anlarız artık :D

Yok heycanlandırmadı fragmanı :X Yazın sıcağında komedi olarak belki izlerim şuan izlenecek daha iyiler vardir:X Sen forumdan Netflixi keşfetmeye mi gittin onca ay :F @Çiğdem-
Söz verdiğim üzere çarşamba akşamı izledim 2 bölüm. Siz bitirmişsiniz tabi bu arada yine denk getiremedik :A

Dirk Gently'i izledim bu arada ben. Hatta ben sana söylemiştim izle diye destere, başrolde iki tane kazmanın olduğu diziyi izlemem demiştin :A 2. sezonu ben de izlemedim bu arada bakarız ona beraber o zaman :D