ulrich in babaannesinin ismi neydi? agnesti sanırım o da güzel bir kadın ama işteS01B08
Güzel bir bölümdü @destere 'nin favori sahnem dediği yer ben de 8 bölümdür bi gıdım heycan yaratmayan yerime dokundu Bi kıpırdadım, bi heycanlandım, bi ateş basti. Bişeyler oldu
8.3/10Ulrich'in Helge veledine acıyacaktır dedim ama acımadı. Garibim Ulrich'in tavsiyesini yaptı kendisini korumak için ısırdı Helge günümüzde yaşıyor ama? nasıl oluyor?Bişeyler değişmemiş. Son sahnede göz açar dedim ama bitti bölüm:/
Helge'nin annesi ne o öyle yaa? Soyun dedi cocuga ve bi iç çekiyordu. Sübyancımıdır nedir tövbe yarabbim😡 Başka cinsel tercihi olan da Ulrich'in babasının annesi Kadın yanlışlıkla mı dokun ona yoksa bilerek mi bilemem ama öbür kadın ne kadar heycanandı öyle
Kesinlik kanaati veriyorum. O yeşil parkalı adam, zaman makinesini tamir et diyen gizemli abimiz Jonas!!! Çünkü duvarda asılı duran resimlerin her neslin gençliği ve cocukluğu vardı ama Jonas boştu
erkekleri değilde kadınları seviyor dediğin sahnede net bir şekilde kadının lezosfer olduğu anlaşılıyor çarşaf değiştirme sahnesinde egon un karısına ecel terleri döktürdü ama o da boş değil bence