Çocukların sokakta oyun oynadığı son dönem olan 90'lar birbirinden güzel şarkılarıyla sizlerle
1.Tur da 17 grup sizlerle olacak , bu gruptan 7 şarkı 2.tura ismini yazdıracak .
Ali Güven - Yolcu
Hayırlı olsun @Çiğdem-
- Hakan Peker - Bir Efsane
- İbrahim Erkal - Canısı
- Emre Altuğ - İbret i Alem
- İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim
- Yıldız Tilbe - El Adamı
sevmiyorsam değil saygı duymuyorsam ergen işidir Tabi benim içinSanırım forumda müzik zevki olarak taban tabana zıt olduğumuz tek kişi sensin, hemen bütün etkinliklerde bütün yarışmalarda bu denli zevk uzaklığında olmamıza şaşırdım. Fakat ben azından zevk diyorum, kalite - kalitesizlik kıyaslamasuna girmiyorum yani ben sevmiyorsam ergen işidir, kalitesizdir gibi yargılar çocukca gelir bana.
niye gizli kullandınki şimdi senden kopya çekecektimKullandım.
Hayırlı olsun @Çiğdem-
- Hakan Peker - Bir Efsane
- İbrahim Erkal - Canısı
- Emre Altuğ - İbret i Alem
- İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim
- Yıldız Tilbe - El Adamı
Sanırım forumda müzik zevki olarak taban tabana zıt olduğumuz tek kişi sensin, hemen bütün etkinliklerde bütün yarışmalarda bu denli zevk uzaklığında olmamıza şaşırdım. Fakat ben azından zevk diyorum, kalite - kalitesizlik kıyaslamasuna girmiyorum yani ben sevmiyorsam ergen işidir, kalitesizdir gibi yargılar çocukca gelir bana.
Erkin Koray a anket de oy vermiş @S.G.A.T. @Tolstoyevski Aaa niye listesine yazmamış ozaman diyorsan şarhoş anına denk geldi sanırım yineniye gizli kullandınki şimdi senden kopya çekecektim
listeler harika @Çiğdem- ama bazı guruplara çok kaliteli şarkılar yığmışsın bazı guruplarda sinek avlıyor araki kalite bulasın hiç elinin ayarı yok
cigulinin binnaz her gurupta favorimdir
tek tek gurupları inceledim oylarımı ilerleyen saatlerde kullanacağım ama dediğim gibi bazı guruplarda 7 yi bulmak için çırpınıp duruyoruz bazı guruplarsa hangisini seçeceğimizi şaşırıyoruzErkin Koray a anket de oy vermiş @S.G.A.T. @Tolstoyevski Aaa niye listesine yazmamış ozaman diyorsan şarhoş anına denk geldi sanırım yine
@destere Hhaha aa kura napalım 180 şarkıyı tek tek kağıta yazıp sonra tek tek 17 gruba seçtim ayoll tamamen el emeği var
90'lı yıllarda çekilen klibi cnm Erkinin ,Hakan da konuda ki klibi 98 yılında çıkardı . Bir çok şarkıcı bazı şarkıalrını yeniden klip ile tekrar hit yaptı 90'lı yıllarda İbonunda şarkısı gibi ve vsyleAli Güven - Yolcu
Hakan Peker - Bir Efsane (aslen 1989 çıkışlıdır)
Emre Altuğ - İbreti Alem
Çıtır Kızlar - Çıtır Kızlar
Erkin Koray - Çöpçüler (bu şarkı da sanki 1970'lerde çıkmıştı diye biliyorum)
Yıldız Tilbe - El Adamı
Seyyal Taner - Alladı Pulladı
ya ben de diyorum bu adam neden gecenin bir vakti bu mesajı yazdı @TolstoyevskiErkin Koray a anket de oy vermiş @S.G.A.T. @Tolstoyevski Aaa niye listesine yazmamış ozaman diyorsan şarhoş anına denk geldi sanırım yine
@destere Hhaha aa kura napalım 180 şarkıyı tek tek kağıta yazıp sonra tek tek 17 gruba seçtim ayoll tamamen el emeği var
ya ben de diyorum bu adam neden gecenin bir vakti bu mesajı yazdı @Tolstoyevski
Kopyalarken yanlışlıkla silmişim
Gece gece bu pos bıyık neden bana asıntı oluyor dedin sende bıyıklı avatar koyunca acaba hoşunamı gittim diye ürkmüşsün belli ama açıklık getirdim sanırım @S.G.A.T. @Tolstoyevskitek tek gurupları inceledim oylarımı ilerleyen saatlerde kullanacağım ama dediğim gibi bazı guruplarda 7 yi bulmak için çırpınıp duruyoruz bazı guruplarsa hangisini seçeceğimizi şaşırıyoruz
bak ciguli binnaz la elenirse aynı @S.G.A.T. a kin tuttuğum gibi sanada kin tutarım hogatha binnaza dokunma