En Favori 90'lar Şarkısı | 1.Tur | A Grubu

Hangi 7 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Gece gece bu pos bıyık neden bana asıntı oluyor dedin sende bıyıklı avatar koyunca acaba hoşunamı gittim diye ürkmüşsün belli ama açıklık getirdim sanırım :A :A :A @S.G.A.T. @Tolstoyevski

Aaa bakmadım şuan diğer gruplara @destere kim napıyor bilmiyorum Binnaz şarkısınada gıcığım ilk okul da bana şarkıcı karısı Çiğdem diye az takılmıyordu oğlanlar :F :F :F
Kahraman abiyi arkama alarak kendimi koruma altına aldım :A

cukur-dizisi-kahramanin-mustafa-ustundag-boyu-kac.png

Gece gece bu pos bıyık neden bana asıntı oluyor dedin sende bıyıklı avatar koyunca acaba hoşunamı gittim diye ürkmüşsün belli ama açıklık getirdim sanırım :A :A :A @S.G.A.T. @Tolstoyevski

Aaa bakmadım şuan diğer gruplara @destere kim napıyor bilmiyorum Binnaz şarkısınada gıcığım ilk okul da bana şarkıcı karısı Çiğdem diye az takılmıyordu oğlanlar :F :F :F
kendi seçtiği guruplardan haberi yok hogathanın :) bende kime diyorum sanki neyse ilerleyen günlerde binnaza bişey olursa hırsımızı sandalyeden çıkarırız :)

Ali Güven - Yolcu
İbrahim Erkal - Canısı
Erkin KORAY - Çöpcüler
Yıldız Tilbe - El Adamı

mutlaka her gurupta yedi şarkı seçme zorunluluğu varmıydı :) yani isteyen üç beşte seçebilir sanırım çünkü bir iki gurup çok boş :)
Sınır 7 cnm 1-7 arası istediğin gibi kullan :A İyi ki @S.G.A.T. a sormadın 8 e kadar derdi sende 8 tane enden seçemiyoruz diye kafayı oynatırdın :A :A :A

@S.G.A.T.

Sınır 7 cnm 1-7 arası istediğin gibi kullan :A İyi ki @S.G.A.T. a sormadın 8 e kadar derdi sende 8 tane enden seçemiyoruz diye kafayı oynatırdın :A :A :A

@S.G.A.T.
hepsi 90 larda yokmuydu onuda araya sıkıştıraydın zaten diğer yarışmada hakları yendi kızların :)

seyyal taner - alladı pulladı
yıldız tilbe- el adamı
erkin koray - çöpcüler
çıtır kızlar - çıtırdıyor
emre altuğ- ibreti alem
hakan peker- bir efsane

Senlik 1 isim var ama şimdi söylemiyim Aaa belki elenir bilmem ama klibi kendisini seveceksin :A :A :A
@Bully nin emre altuğu pas geçmedim şimdi kulağı çınlamıştır pis codminin :)

seyyal taner - alladı pulladı
yıldız tilbe- el adamı
erkin koray - çöpcüler
çıtır kızlar - çıtırdıyor
emre altuğ- ibreti alem
hakan peker- bir efsane

@Bully nin emre altuğu pas geçmedim şimdi kulağı çınlamıştır pis codminin :)
Hem kız yok diyon hemde Çıtır Kızları oylamıyon :F

Bully u özledin değilmi bir gittin geldin yok :( :( :( @mrt-06

Erkin KORAY - Çöpcüler
Yıldız Tilbe - El Adamı
İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim
İbrahim Erkal - Canısı
Ali Güven - Yolcu
Emre Altuğ - İbret i Alem
Hakan Peker - Bir Efsane