Reytingin Yıldızları 3. Hafta Sohbet&Alışveriş Konusu

Taht Oyunları gibi sürekli savaşıyoruz seninle :A Dosi vs Gözlemci 3.Round bekleniyor :A

Umarım olmaz tabi :A :A
Olmasın. 3. olursa düzelmeyiz artık :A Seninle ortak fikirlere sahip olduğumuzu farkettiğim için belki başa sarıyoruz savaşları unutup :A

Güzeldi yazdıklarım ama zaten çok yaş farkımız yok gibi hisettim :A hemde sen kabul etmediğin için geri alıyorum :A Tek gerçek @vadikızı annemiz-ablamız :love1:

Bayanlara yaş erkeklere maaş sorulmazdı ama geçmişte kalmış sanki bu söz çünkü bana da maaş soruyorlar sürekli :A :A

Aynen yaşın önemi yok, önemli olan karşındakini anlamak eğlenmek :D

:kissingheart::love1:Kuzum benim ben yaşımı saklamam biliyosun bana sorabilirler yaşımı izninle yaşını @Dosi söylüyorum 24 yaşında enis :D

Eşkiyanın ve Çukurun anlamsız düşleri etkilemişti geçen haftayı ama Çukur bu hafta çok iyi sonuç aldı şimdi sıra Eşkiyam da oda iyi sonuç alırsa bu haftayı toparlarım , şuan 2.sıra gayet iyi @S.G.A.T. ın benden 1 fazla dizisi olduğunu düşünürsek gayet iyi :A :A :A
Bence taktik yapmalısın @vadikızı ablamız liderliğe doğru yürüyor benden söylemesi :F :F Sezon içinde 30 tane alım satım hakkınız var tekrar hatırlatayım :A

ben 2. hafta yoktum bile :A
Bu zaten 2.hafta sonucuydu ayoll 1.hafta dizilerin aynen devam etti tabloya falan baksana :F :F :F

Ama oklavayı dayadım sırtına ensendeyim tedirgin şekilde bekle 1.sırada :A :A :A @batuhankaralar
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak