İşte Abla Kardeş Uyumu :bhr:

sgat tan yeni taktik :) mağdurumda mağdurum :)

bende dedim azerbaycana geri döner bir daha uğramaz buralarada mağdur taktiğine yatmış bu sefer :)

ilk hatanı kolluyorum öğretmen falan dinlemem affetmem bilesin dosi:)

aslında @Thequeer i çağır oda azerbeycan dolaylarında tur atıyordu sanırım :) @Ahmed de bir hemşeri kollama huyu var ama @Thequeer affetmeyecektir hemşeri falan dinlemeyip bodoslama dalar sgata :)
@Çiğdem- sapık eniştemize hakkımdaki bilgileri tam ver, farklı dünyalara girmiş :)

@Çiğdem- sapık eniştemize hakkımdaki bilgileri tam ver, farklı dünyalara girmiş :)
Hahah aa ona bilgi versem ne olacak boyu posu devrilmesin yine bildiğini okur @destere
:A :A :A Böyle kabulleniceksin artık baldızı olarak :F

zaten hogatham benim hakkımdada sana yanlış bilgiler vermiş :) bana sapık mapık diyor duygularımı rencide ediyor tamamen iftira bunlar? aha şimdi karşımda bir kız soyunsa dönüp yüzüne bile bakmam kızın yani o derece hassasım kızlar konusunda niye yüzüne bakıp rahatsız edeyimki kızı :) sıvadaşım @MasacRE- ve topaç @xemrexxx de benim kalbimin temizliğine şahittir:)
hem ben salakmıyım kız soyunsa yüzüne niye bakayımki :) bakılacak onca ter varken :) yüzünü zaten görüyoruz diğer yerleri önemli :)

zaten hogatham benim hakkımdada sana yanlış bilgiler vermiş :) bana sapık mapık diyor duygularımı rencide ediyor tamamen iftira bunlar? aha şimdi karşımda bir kız soyunsa dönüp yüzüne bile bakmam kızın yani o derece hassasım kızlar konusunda niye yüzüne bakıp rahatsız edeyimki kızı :) sıvadaşım @MasacRE- ve topaç @xemrexxx de benim kalbimin temizliğine şahittir:)
hem ben salakmıyım kız soyunsa yüzüne niye bakayımki :) bakılacak onca ter varken :) yüzünü zaten görüyoruz diğer yerleri önemli :)
Hahahahahahaha :F Takılıyorum enişteciğim istediğin yerine bakmakta özgürsün sonuçta gözlerimiz neden var dimi ? :)

Takip ettiğim bir oyuncu değil ama dergi ve gazetelerde denk geliyorum :D
Bright bu dizi başlayınca senide bekleriz aramıza :)

Tüm forumu etiketleyip beni unutman ilginç olmuş. :A

Konuyu kendi çabalarımla gördüm ama etiket kısmını fark edince görmez olaydım diyorum. :A
seni sevmiyor azeri vatandaşımız dışlamış resmen :) ben olsam banlarım yetkin var nasıl olsa bir iyilik yap bizide kurtar :) :)

Hahahahahahaha :F Takılıyorum enişteciğim istediğin yerine bakmakta özgürsün sonuçta gözlerimiz neden var dimi ? :)
Öhööö Öhööö okadarda özgür değil @Thequeer yanı yanlış yönelndirme @destere i sonra bir sürü oklava yiyecek kafasına :A :A :A

Adam 1 saattir sapık olmadığını anlatmaya çalışıyor sende bak bak diyorsun ayoll :F :F :F @destere
bakmak sapıklıkmı hem öyle olsa atalarımız güzele bakmak sevaptır demez :)
işte benim günahım çoktu bari üstüste sevap işleyelimde biraz hafiflesin diye düşündüm yanlışmı yaptım yani :)
Hahahahshs ay şaka yapıyorum bebekler ya :F Ama bacım ben sevdim enişteyi, zekice cümleler kuruyor içinde mizahta var, herkes yapamaz :A