İşte Abla Kardeş Uyumu :bhr:

Yahu sen öğretmensin senin işin bu zaten :A:A
Bak beni yine Azerbaycanlı ögrencimin yanına götürtme :A bence kabullen hata yaptığını :A
Kanıtlarla gelip rezil ederim seni :A kanıttan nasip almıştın daha önce.
Bizi kandırarak sıyrılamazsın böyle. Ikinci kez yemem bu numarayı (gerci ilkinide pek yediğim denilmez :A) @destere @mrt-06

@Ahmed göreve çağırıyorum yoksa gider öğrencimle bu meseleyi halederim :A

Ülkeler arası grammar farkı :A Türkiye vatandaşı olmadığımı unutuyorsunuz bazen :A:A

sgat tan yeni taktik :) mağdurumda mağdurum :)

@S.G.A.T. Bir süre foruma uğramasın bence :F @mrt-06 ile enle uğraşmaya çalışmamak gerektiğinide öğrenmiştir sanırım :A :A :A
bende dedim azerbaycana geri döner bir daha uğramaz buralarada mağdur taktiğine yatmış bu sefer :)

@mrt-06 beni örnek gösterebilirsiniz vatandaşa :A
ilk hatanı kolluyorum öğretmen falan dinlemem affetmem bilesin dosi:)

Bak beni yine Azerbaycanlı ögrencimin yanına götürtme :A bence kabullen hata yaptığını :A
Kanıtlarla gelip rezil ederim seni :A kanıttan nasip almıştın daha önce.
Bizi kandırarak sıyrılamazsın böyle. Ikinci kez yemem bu numarayı (gerci ilkinide pek yediğim denilmez :A) @destere @mrt-06

@Ahmed göreve çağırıyorum yoksa gider öğrencimle bu meseleyi halederim :A
aslında @Thequeer i çağır oda azerbeycan dolaylarında tur atıyordu sanırım :) @Ahmed de bir hemşeri kollama huyu var ama @Thequeer affetmeyecektir hemşeri falan dinlemeyip bodoslama dalar sgata :)

Son düzenleme:

bende dedim azerbaycana geri döner bir daha uğramaz buralarada mağdur taktiğine yatmış bu sefer :)

Ay dur hani diyor ya başka ülkedenim ondan gramatikler farklı, bende başka ülkeden olmama rağmen @S.G.A.T. ın bahanesini çürütüyorum.

@Thequeer Azerbaycanlı değil.
Evet @Ahmed kolluyor onu.
Buna benzer bir kandırma eylemi oldu Serhan'ın ve Ahmed onu ele vermedi ama ben durmadım. Azerbaycanlı bir öğrencimle meseleyi çözüp Serhan'ı rezil ettim :A
Hem bak yine rezil ederim deyince çıtı çıkmadı. Cevap vermedi o mesaja :A

aslında @Thequeer i çağır oda azerbeycan dolaylarında tur atıyordu sanırım :) @Ahmed de bir hemşeri kollama huyu var ama @Thequeer affetmeyecektir hemşeri falan dinlemeyip bodoslama dalar sgata :)
Ben sana dedim, ben seni gömmeden bi yere gitmem diye :A

Ay dur hani diyor ya başka ülkedenim ondan gramatikler farklı, bende başka ülkeden olmama rağmen @S.G.A.T. ın bahanesini çürütüyorum.
Sen türkçe öğretmenisin Zeynep :D

Utanma kalmamış bu gençlikte cnm @S.G.A.T. hala forumda dolaşabiliyor :A @batuhankaralar veda konuları açıyor ama forumdan 1 gün bile ayrılmıyor utanma arranma kalmamış bu yeni nesilde :A :A :A

Ben sana dedim, ben seni gömmeden bi yere gitmem diye :A

Sen türkçe öğretmenisin Zeynep :D
Hayır türkçe ögretmeni değilim :D yani türkçe öğretmenliğinin eğitimini almadım :) Branşım ayrı @mrt-06 @destere bir bahanesi daha çürüdü :Z
öğretmen kıtlığından bir süre yaptım türkçe öğretmenliği. Ana dilim türkçe değilki benim :A

@Thequeer Azerbaycanlı değil.
Evet @Ahmed kolluyor onu.
Buna benzer bir kandırma eylemi oldu Serhan'ın ve Ahmed onu ele vermedi ama ben durmadım. Azerbaycanlı bir öğrencimle meseleyi çözüp Serhan'ı rezil ettim :A
@Thequeer nereliydi gürcistanlımı :) ben orda hata yaptım oralarda bir yerdendi sanki :)
ahmed ele vermez tahmin etmiştim :) çok pis hemşericidir :)
bu arada @S.G.A.T mağdur edebiyatı yaparken bizim daha bir duygusallaşmamızı sağlamak için orda gramer e grammar demiş hanı diyelim vah vah bak gerçekten bu azericenin içinde debeleşiyor :) oysaki grammar da azerice değil ingilizce orası bile ofsayt :))

@Thequeer nereliydi gürcistanlımı :) ben orda hata yaptım oralarda bir yerdendi sanki :)
bu arada @S.G.A.T mağdur edebiyatı yaparken bizim daha bir duygusallaşmamızı sağlamak için orda gramer e grammar demiş hanı diyelim vah vah bak gerçekten bu azericenin içinde debeleşiyor :) oysaki grammar da azerice değil ingilizce orası bile ofsayt :))
Sesli güldüm :F
Çok mu gidiyoruz üstüne acaba? Kimsede savunmadı onu :F
@Ahmed bile bu saaten sonra destek vermez :F

Hayır türkçe ögretmeni değilim :D yani türkçe öğretmenliğinin eğitimini almadım :) Branşım ayrı @mrt-06 @destere bir bahanesi daha çürüdü :Z
öğretmen kıtlığından bir süre yaptım türkçe öğretmenliği. Ana dilim türkçe değilki benim :A
kendi cevabını vermişsin. :D
türkçede gramer olduğunu bilmiyordum :D Grammar yazmak bu yüzden çok daha mantıklı :D @Ahmed hiç dahil olmasın bu konulara gerek yok. :A
Ama böyle üstüste kendi kazdığın kuyulara düşersen pek benim bişey yapmama gerek kalmayacak gidişini kendin erkene almış olacaksın :)
olay basit. :D Siz işin gırgırındasınız :A
Sesli güldüm :F
Çok mu gidiyoruz üstüne acaba? Kimsede savunmadı onu :F
@Ahmed bile bu saaten sonra destek vermez :F
Kim üstüme gidiyor? :A

kendi cevabını vermişsin. :D

türkçede gramer olduğunu bilmiyordum :D Grammar yazmak bu yüzden çok daha mantıklı :D @Ahmed hiç dahil olmasın bu konulara gerek yok. :A

olay basit. :D Siz işin gırgırındasınız :A

Kim üstüme gidiyor? :A
Herifte utanma yokki hala üste çıkmaya çalışıyor @destere :A :A :A