Bak beni yine Azerbaycanlı ögrencimin yanına götürtmeYahu sen öğretmensin senin işin bu zaten![]()
Vlla senin Matematik hesabını ilk okul bile bu şekilde yapmıyor sen Ana okul terk olmalısın ilk defa gördüm böyle bir hesapBurada konu matematik değil konu anlatımı%76lık dereceyle girdim ben üniversiteye beni delirtmeyin
![]()
Ülkeler arası grammar farkıTürkiye vatandaşı olmadığımı unutuyorsunuz bazen
![]()
bende dedim azerbaycana geri döner bir daha uğramaz buralarada mağdur taktiğine yatmış bu sefer
ilk hatanı kolluyorum öğretmen falan dinlemem affetmem bilesin dosi@mrt-06 beni örnek gösterebilirsiniz vatandaşa![]()
aslında @Thequeer i çağır oda azerbeycan dolaylarında tur atıyordu sanırımBak beni yine Azerbaycanlı ögrencimin yanına götürtmebence kabullen hata yaptığını
Kanıtlarla gelip rezil ederim senikanıttan nasip almıştın daha önce.
Bizi kandırarak sıyrılamazsın böyle. Ikinci kez yemem bu numarayı (gerci ilkinide pek yediğim denilmez) @destere @mrt-06
@Ahmed göreve çağırıyorum yoksa gider öğrencimle bu meseleyi halederim![]()
Ay dur hani diyor ya başka ülkedenim ondan gramatikler farklı, bende başka ülkeden olmama rağmen @S.G.A.T. ın bahanesini çürütüyorum.sgat tan yeni taktikmağdurumda mağdurum
bende dedim azerbaycana geri döner bir daha uğramaz buralarada mağdur taktiğine yatmış bu sefer
ilk hatanı kolluyorum öğretmen falan dinlemem affetmem bilesin dosi![]()
Ben sana dedim, ben seni gömmeden bi yere gitmem diyesgat tan yeni taktikmağdurumda mağdurum
ilk hatanı kolluyorum öğretmen falan dinlemem affetmem bilesin dosi
aslında @Thequeer i çağır oda azerbeycan dolaylarında tur atıyordu sanırım@Ahmed de bir hemşeri kollama huyu var ama @Thequeer affetmeyecektir hemşeri falan dinlemeyip bodoslama dalar sgata
![]()
Sen türkçe öğretmenisin ZeynepAy dur hani diyor ya başka ülkedenim ondan gramatikler farklı, bende başka ülkeden olmama rağmen @S.G.A.T. ın bahanesini çürütüyorum.
Utanma kalmamış bu gençlikte cnm @S.G.A.T. hala forumda dolaşabiliyorsgat tan yeni taktikmağdurumda mağdurum
ilk hatanı kolluyorum öğretmen falan dinlemem affetmem bilesin dosi
aslında @Thequeer i çağır oda azerbeycan dolaylarında tur atıyordu sanırım@Ahmed de bir hemşeri kollama huyu var ama @Thequeer affetmeyecektir hemşeri falan dinlemeyip bodoslama dalar sgata
![]()
Boşuna uğraşmayın beni böyle yıldıramazsınızUtanma kalmamış bu gençlikte cnm @S.G.A.T. hala forumda dolaşabiliyor@batuhankaralar veda konuları açıyor ama forumdan 1 gün bile ayrılmıyor utanma arranma kalmamış bu yeni nesilde
![]()
![]()
![]()
Hayır türkçe ögretmeni değilimBen sana dedim, ben seni gömmeden bi yere gitmem diye
Sen türkçe öğretmenisin Zeynep![]()
@Thequeer nereliydi gürcistanlımıAy dur hani diyor ya başka ülkedenim ondan gramatikler farklı, bende başka ülkeden olmama rağmen @S.G.A.T. ın bahanesini çürütüyorum.
@Thequeer Azerbaycanlı değil.
Evet @Ahmed kolluyor onu.
Buna benzer bir kandırma eylemi oldu Serhan'ın ve Ahmed onu ele vermedi ama ben durmadım. Azerbaycanlı bir öğrencimle meseleyi çözüp Serhan'ı rezil ettim![]()
Seni göndermeye ne meraklıymışız @mrt-06 @destere ben sonra @MasacRE- @Forumdash seni gömmeye nekadar istekliymiş bir hata yaptın ama dost düşman ortaya çıktı her şey de bir hayır var işteBoşuna uğraşmayın beni böyle yıldıramazsınız![]()
Ama böyle üstüste kendi kazdığın kuyulara düşersen pek benim bişey yapmama gerek kalmayacak gidişini kendin erkene almış olacaksınBen sana dedim, ben seni gömmeden bi yere gitmem diye
Sen türkçe öğretmenisin Zeynep![]()
Sesli güldüm@Thequeer nereliydi gürcistanlımıben orda hata yaptım oralarda bir yerdendi sanki
ahmed ele vermez tahmin etmiştimçok pis hemşericidir
bu arada @S.G.A.T mağdur edebiyatı yaparken bizim daha bir duygusallaşmamızı sağlamak için orda gramer e grammar demiş hanı diyelim vah vah bak gerçekten bu azericenin içinde debeleşiyoroysaki grammar da azerice değil ingilizce orası bile ofsayt
)
@batuhankaralar sözünün eridir ben kefilim onu kimseye yedirmemUtanma kalmamış bu gençlikte cnm @S.G.A.T. hala forumda dolaşabiliyor@batuhankaralar veda konuları açıyor ama forumdan 1 gün bile ayrılmıyor utanma arranma kalmamış bu yeni nesilde
![]()
![]()
![]()
@batuhankaralar @pompy den bile ilginç bir üye@batuhankaralar sözünün eridir ben kefilim onu kimseye yedirmemzaten bir günlüğüne ayrılmıştı forumdan dediğinide yaptı işte bir gün yoktu
bugün gelmiş
![]()
kendi kazdığı tuzak biz sadece biraz itekledik tam içine düşsün diyeSesli güldüm
Çok mu gidiyoruz üstüne acaba? Kimsede savunmadı onu
@Ahmed bile bu saaten sonra destek vermez![]()
kendi cevabını vermişsin.
türkçede gramer olduğunu bilmiyordum@Thequeer nereliydi gürcistanlımıben orda hata yaptım oralarda bir yerdendi sanki
ahmed ele vermez tahmin etmiştimçok pis hemşericidir
bu arada @S.G.A.T mağdur edebiyatı yaparken bizim daha bir duygusallaşmamızı sağlamak için orda gramer e grammar demiş hanı diyelim vah vah bak gerçekten bu azericenin içinde debeleşiyoroysaki grammar da azerice değil ingilizce orası bile ofsayt
)
olay basit.Ama böyle üstüste kendi kazdığın kuyulara düşersen pek benim bişey yapmama gerek kalmayacak gidişini kendin erkene almış olacaksın![]()
Kim üstüme gidiyor?Sesli güldüm
Çok mu gidiyoruz üstüne acaba? Kimsede savunmadı onu
@Ahmed bile bu saaten sonra destek vermez![]()
Ben de aynı şeyleri senin için düşünüyordum kalp kalbe karşıymış