Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

ayol arkandan neler dedi neler hepsini ortaya çıkarayım dur zaten o ka lafa rağmen affedersen forumda alay konusu olursun hanım köylü derler :A

:F:Fay ben destereye zehirli mantı yedirirmiyim hiççç
zaten yemeklerin tadına önce harem ağası yani emre bakacak :) zehirliysede ilk etkisini onda göreceğiz :)
bu arada biz fazilet konusunda ne yapıyoruz buraya nasıl düştüm ben :) faziletmi vardı bugün :)

önce foruma girmeyi bir becerebilirsem onlara roket takıp uzaya yollayacağım :) ama foruma girmeyi bir türlü başaramıyorum :)

dün bulduğum mesajı şimdi hatırladım :) bende diyorum şu spoiler konusunda hogathayı suçluyorsunuz ama dün çok pis bir mesajını yakaladım benden sonra beni yerin dibine batırmış o söz için affetmeyeceğim :)

fırsattan istifade hogathama nasılda yüklenmişler :) hogathayı kimseye yedirmeyiz daha ölmedik :)

affetme sürünsün @Çiğdem- bence de:A @vadikızı teyze attır göbecikleri:A
@MasacRE- @xemrexxx Çok sevindiler gerçekten dostunu düşmanını bu gece görmüşşündür cnm :A :A :A

@MasacRE- @xemrexxx Çok sevindiler gerçekten dostunu düşmanını bu gece görmüşşündür cnm :A :A :A
gördm gördüm senide gördüm nasıl heryerde beni yerle bir ettiğinide gördüm :)

Bırakıp gitmez o bizi biraz inceledim sanırım olay çözüme kavuşmuş bir yere gitmemiş. :A
sizi çoktan terkederdimde hogathama kıyamıyorum:) ne kadar ardımdan beni kalaylamış olsada yufka yürekliyim dayanamıyıp affediyorum her türlü :)

gördm gördüm senide gördüm nasıl heryerde beni yerle bir ettiğinide gördüm :)

sizi çoktan terkederdimde hogathama kıyamıyorum:) ne kadar ardımdan beni kalaylamış olsada yufka yürekliyim dayanamıyıp affediyorum her türlü :)
Vicdan azabı çekmeye başlamıştım bu gece gelmesen gerçekten üzülürdük @mrt-06 ile
:( :( :(

ay aşka bakın nasıl da üzülmüş ağlıyor ama bu hogatha ağlayınca ağlamaktan çok şuna benziyor sanki:A konuyu röntgenleyen @ozmoturk cadolozlar @Dosi @vadikızı ve diğerleri @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @MasacRE-
Yasemin gibi sende engereksin, tısssssss :A

perfect-zamanli-fotograflar-siralio-06.jpg

Ay bu bölüm, o Hazım bey ve hala öldüğü bölümden sonraki en iyi bölüm olacak. :F
denekler Dostlar Mahallesi ile Yeni Gelin'e bakacağından hak ettiğimiz ratingleri alamayacağız :A Sosyal medyada konuşuluruz biz de, YağHaz en çok konuşulan çift haftalardır :oley:

denekler Dostlar Mahallesi ile Yeni Gelin'e bakacağından hak ettiğimiz ratingleri alamayacağız :A Sosyal medyada konuşuluruz biz de, YağHaz en çok konuşulan çift haftalardır :oley:
Geçen bölüm bile 5,8 aldıydı. :A
6,5 gelecek bu bölüm. :Z

Queen Fazilet sahalara tam dönse asıl şov o zaman başlar. :Z
Yaseminin entrikaları olunca dizi düşmüştü, izleyici gerçek Queen'i istiyor. FAKE'LERE HAYIR! :Z