Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

:F:Fhazır bile ne zaman alacaksın benden
eline sağlık teyzeciğim:bhr: neyse şu an @destere aynen böyle @Çiğdem- hogathası oka bas @mrt-06 nın kadırgalısı konişiyi:A

Bismillah geldi @destere 😱😱😱 @mrt-06
kız forum çöktü şopar gelince hep diyoru @destere nin totosu foruma sıpmıyor forum ondan çöküyor diye ay yine haklı çıktım :A @MasacRE- @mrt-06

Son düzenleme:
foruma giremiyorum zırt pırt hata veriyor 505 gotaway diyor artık ne haltsa bilmiyorum :)
eline sağlık teyzeciğim:bhr: neyse şu an @destere aynen böyle @Çiğdem- hogathası oka bas @mrt-06 nın kadırgalısı konişiyi:A

kız forum çöktü şopar gelince hep diyoru @destere nin totosu foruma sıpmıyor forum ondan çöküyor diye ay yine haklı çıktım :A @MasacRE- @mrt-06
Zehire falan gerek yok Emre, destere birkaç gün gelmesin bu ikisi vicdan azabından intihar eder zaten :A
@xemrexxx @MasacRE- Beni suçluyorlar tam zamanında geldin şunların ağzının payını ver :A :A :A

@xemrexxx @MasacRE- Beni suçluyorlar tam zamanında geldin şunların ağzının payını ver :A :A :A
önce foruma girmeyi bir becerebilirsem onlara roket takıp uzaya yollayacağım :) ama foruma girmeyi bir türlü başaramıyorum :)

ay bence hemen verme @destere yani afını verme hogathaya biraz sürünsün sana o ka topik demiş:A

dün bulduğum mesajı şimdi hatırladım :) bende diyorum şu spoiler konusunda hogathayı suçluyorsunuz ama dün çok pis bir mesajını yakaladım benden sonra beni yerin dibine batırmış o söz için affetmeyeceğim :)

Beter olsun vicdan azabı çeksin bol bol :A @destere geri dönmezse bunun vebalini nasıl çekeceksin ha senin yüzünden kaçtı gitti çocuk mutlu musun şimdi Çiğdem :(
fırsattan istifade hogathama nasılda yüklenmişler :) hogathayı kimseye yedirmeyiz daha ölmedik :)

önce foruma girmeyi bir becerebilirsem onlara roket takıp uzaya yollayacağım :) ama foruma girmeyi bir türlü başaramıyorum :)

dün bulduğum mesajı şimdi hatırladım :) bende diyorum şu spoiler konusunda hogathayı suçluyorsunuz ama dün çok pis bir mesajını yakaladım benden sonra beni yerin dibine batırmış o söz için affetmeyeceğim :)
affetme sürünsün @Çiğdem- bence de:A @vadikızı teyze attır göbecikleri:A

sevinçten totonuzla trampet çaldığınızı hissettim sanki yani inadınıza affettim gitti :) @Çiğdem- in yanlışlıkla dili sürçmüştür yoksa bana karşı kötü söz kullanmaz :) arada bir şaşırıyor sadece o kadar kusur kadı hogathasındada olur :)
ayol arkandan neler dedi neler hepsini ortaya çıkarayım dur zaten o ka lafa rağmen affedersen forumda alay konusu olursun hanım köylü derler :A