@mrt-06 nın da payı büyük bu işte bence ikisinin de yemeğine fare zehri katalım![]()
Zehire falan gerek yok Emre, destere birkaç gün gelmesin bu ikisi vicdan azabından intihar eder zaten
@mrt-06 nın da payı büyük bu işte bence ikisinin de yemeğine fare zehri katalım![]()
Zehire falan gerek yok Emre, destere birkaç gün gelmesin bu ikisi vicdan azabından intihar eder zaten
en büyük şeyli ecünnüler yarışması mı yapıcan
naptın kız oğlana gene😱 Dün seni istecektim az daha ne ara bozuldunuz
Hhaha aa başka işim gücüm yok onlara emek harcayamen büyük şeyli ecünnüler yarışması mı yapıcan![]()
ay resmen çocuğa hakaretleri saydılar abla-kardeşnaptın kız oğlana gene😱 Dün seni istecektim az daha ne ara bozuldunuz![]()
iyi bari seni bir güzel dövsün kadına şiddete karşıyız ama sen pek kadın sayılmazsın
sus kız ben planımı yaptım @vadikızı teyzem zehirli mantıları hazırlıyor bile![]()
foruma giremiyorum zırt pırt hata veriyor 505 gotaway diyor artık ne haltsa bilmiyorum
foruma giremiyorum zırt pırt hata veriyor 505 gotaway diyor artık ne haltsa bilmiyorum![]()
@xemrexxx @MasacRE- Beni suçluyorlar tam zamanında geldin şunların ağzının payını verZehire falan gerek yok Emre, destere birkaç gün gelmesin bu ikisi vicdan azabından intihar eder zaten![]()
önce foruma girmeyi bir becerebilirsem onlara roket takıp uzaya yollayacağım
ay bence hemen verme @destere yani afını verme hogathaya biraz sürünsün sana o ka topik demiş![]()
fırsattan istifade hogathama nasılda yüklenmişlerBeter olsun vicdan azabı çeksin bol bol@destere geri dönmezse bunun vebalini nasıl çekeceksin ha senin yüzünden kaçtı gitti çocuk mutlu musun şimdi Çiğdem
![]()
affetme sürünsün @Çiğdem- bence deönce foruma girmeyi bir becerebilirsem onlara roket takıp uzaya yollayacağımama foruma girmeyi bir türlü başaramıyorum
dün bulduğum mesajı şimdi hatırladımbende diyorum şu spoiler konusunda hogathayı suçluyorsunuz ama dün çok pis bir mesajını yakaladım benden sonra beni yerin dibine batırmış o söz için affetmeyeceğim
![]()
ben gece gece hiç atmıyım göbecikleri yormayayım kendimi
sevinçten totonuzla trampet çaldığınızı hissettim sanki yani inadınıza affettim gitti
ayol arkandan neler dedi neler hepsini ortaya çıkarayım dur zaten o ka lafa rağmen affedersen forumda alay konusu olursun hanım köylü derlersevinçten totonuzla trampet çaldığınızı hissettim sanki yani inadınıza affettim gitti@Çiğdem- in yanlışlıkla dili sürçmüştür yoksa bana karşı kötü söz kullanmaz
arada bir şaşırıyor sadece o kadar kusur kadı hogathasındada olur
![]()
ay sen yine de zehirli mantıları hazırla çiğdemle atacan yemezse @destere kesin yer hatta tencereyle yer![]()