Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Aşkını kalbine göm ve iyi abi olarak devam et Yağız. Fazilet ile Yasemin 'de olmasa herkes başına gelenleri kabul etmeye yeminli :A

Sinan - Hazan aşkı tehlikede çünkü Nil manyağı geri dönüyormuş :X

Aşkını kalbine göm ve iyi abi olarak devam et Yağız. Fazilet ile Yasemin 'de olmasa herkes başına gelenleri kabul etmeye yeminli :A

Sinan - Hazan aşkı tehlikede çünkü Nil manyağı geri dönüyormuş :X

Nil gerimi dönüyor yapmasınlar aynı şeyleri yazmasınlar ya :D

@destere bile bırakmış bu diziyi sen hala izliyormusun :A :A :A
kız resmen @mrt-06 ile senin laflarından sonra @destere de böyle kaldı hazım bey gibi :A
DQoipKBX4AMFo0J.jpg

@destere çıldırıp profil mesajlarını silip gitmiş :A :A :A @xemrexxx

şimdi bu hogatha cadolozu destere şoparına topiksin demiş üstüne @mrt-06 da ağır konuşmuş çocuğa sonra destere profilindeki mesajların hepsini silip gtimiş herhalde küstü çocuk haber alınamıyor ahan da bak profile sadece pompy kalmış :A
https://fav10.net/forum/members/destere.85887/
Haydaa demek abla kardeş bizim sıvacı dostumuzu kızdırdınız ha @mrt-06 ile :A @MEnes görüyor musun şunların yaptıklarını, yoldaşımız geri dönmezse bunun hesabını sizden sorarız ama haberiniz olsun :A

destere şu an bir soda şişesine oturmuş intihar etmeyi deniyordur kesin:A
Haydaa demek abla kardeş bizim sıvacı dostumuzu kızdırdınız ha @mrt-06 ile :A @MEnes görüyor musun şunların yaptıklarını, yoldaşımız geri dönmezse bunun hesabını sizden sorarız ama haberiniz olsun :A
Ben ona dememiştim ama Iron Fısteki adama demiştim tam erkek değil diye :A Atacan da profilde yazdığı gerçek spoi değilmiş şaka etmiş yanı biz masumuz @mrt-06 :( :( :(

Dön @destere dön :( :( :(

Ben ona dememiştim ama Iron Fısteki adama demiştim tam erkek değil diye :A Atacan da profilde yazdığı gerçek spoi değilmiş şaka etmiş yanı biz masumuz @mrt-06 :( :( :(

Dön @destere dön :( :( :(

ay aşka bakın nasıl da üzülmüş ağlıyor ama bu hogatha ağlayınca ağlamaktan çok şuna benziyor sanki:A konuyu röntgenleyen @ozmoturk cadolozlar @Dosi @vadikızı ve diğerleri @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @MasacRE-

Beter olsun vicdan azabı çeksin bol bol :A @destere geri dönmezse bunun vebalini nasıl çekeceksin ha senin yüzünden kaçtı gitti çocuk mutlu musun şimdi Çiğdem :(