Bana konusunumu aç dedinde şimdi dır dır ediyorsun destere beyDark dizisinin konusunu kim açıyor ilk bölüm izledim yorum yapacak yer yok gidip yerli diziler konusunda yorum yaparım isterseniz açmayın siz bilirsiniz @MasacRE-
@Forumdash da izleyecekti o da kayıplarda yine the missing gibi pis bir diziyemi daldı naptıysa ses seda çıkmıyor
İyi geceler MeloşummmUykudan o uykudan. Ben yatıyorum. Malum, dün gece hiç uyumadım. İyi geceler @Çiğdem- @destere
Hadi cicili bicili rüyalar , rüya göremiyorum dedinya cicili bicili görürsün umarım panayır şeklindeUykudan o uykudan. Ben yatıyorum. Malum, dün gece hiç uyumadım. İyi geceler @Çiğdem- @destere
@MasacRE- ile @Forumdash ı etiketle birde topaç @xemrexxx yi etiketle izlemezde yinede ayıp olmasın tosbağaya onun haricinde dizi sever kimi bulursan etiketle işteBana konusunumu aç dedinde şimdi dır dır ediyorsun destere bey
Bakar birazdan açarım senle kimleri etiket edeyim
Tek kişi izliyorsa açmana gerek yok ablacım.Bana konusunumu aç dedinde şimdi dır dır ediyorsun destere bey
Bakar birazdan açarım senle kimleri etiket edeyim
Yok yarın izlicem. Bugun hiç uyumadım malasef. Yarın pirelene kadar uyucamDark dizisinin konusunu kim açıyor ilk bölüm izledim yorum yapacak yer yok gidip yerli diziler konusunda yorum yaparım isterseniz açmayın siz bilirsiniz @MasacRE-
@Forumdash da izleyecekti o da kayıplarda yine the missing gibi pis bir diziyemi daldı naptıysa ses seda çıkmıyor
ne pis bir admin ? böyle admin düşman başına ,bir veya iki farkedermi? birinde bir kalbi var bir veya iki olsun kırmamak lazım kalpleriTek kişi izliyorsa açmana gerek yok ablacım.
ilgi çekici bir konusu var güzel bir başlangıç yaptı ama biraz the missing havası sezdim darktaYok yarın izlicem. Bugun hiç uyumadım malasef. Yarın pirelene kadar uyucam
ne pis bir admin ? böyle admin düşman başına ,bir veya iki farkedermi? birinde bir kalbi var bir veya iki olsun kırmamak lazım kalpleri
Tuhaf dizi izleyenler kulübü yine toplanmış @mrt-06 @destere @MasacRE- @Forumdash birde @xemrexxx Dark mıdır nedirTek kişi izliyorsa açmana gerek yok ablacım.
Forum yönetirken kalbim ikinci planda kalıyor, tek kişi için dizi konusu açılmaz en az 4 kişi olmalı izleyen.ne pis bir admin ? böyle admin düşman başına ,bir veya iki farkedermi? birinde bir kalbi var bir veya iki olsun kırmamak lazım kalpleri
ilgi çekici bir konusu var güzel bir başlangıç yaptı ama biraz the missing havası sezdim darkta
Ecünücü Dizi desek de olur herhalde.Tuhaf dizi izleyenler kulübü yine toplanmış @mrt-06 @destere @MasacRE- @Forumdash birde @xemrexxx Dark mıdır nedir
sen okeye dönecek arkadaşlar arıyorsun dizi için hadi tek olmaz diyelimde iki olunca yeterli bence pişti oynarızForum yönetirken kalbim ikinci planda kalıyor, tek kişi için dizi konusu açılmaz en az 4 kişi olmalı izleyen.
Ecünücü Dizi desek de olur herhalde.
Forum yönetirken kalbim ikinci planda kalıyor, tek kişi için dizi konusu açılmaz en az 4 kişi olmalı izleyen.
Ecünücü Dizi desek de olur herhalde.
@xemrexxx topacının ilgi alanına girmez pek onun dizileri oynak hava taşımalı ? konu biraz ciddileşince kaçıyor dizilerden
Yalnız dizinin konusu ilgimi çekti CW Noel e girmişken bunun 1.bölümüne bende bakabilirim Dar kın @MasacRE-Yok yarın izlicem. Bugun hiç uyumadım malasef. Yarın pirelene kadar uyucam
Millet ST'ye benzetir sen neye benzettin Gerçi issingi kimse izlemediği için benzetecek bişey bulamamişlardır Dua et ki ben seni bulaştırdımne pis bir admin ? böyle admin düşman başına ,bir veya iki farkedermi? birinde bir kalbi var bir veya iki olsun kırmamak lazım kalpleri
ilgi çekici bir konusu var güzel bir başlangıç yaptı ama biraz the missing havası sezdim darkta
gizem kısmı ST ye benziyor ama ağır havası puslu ortam devamlı yağan yağmur insanın ruhunu karartan atmosfer the missing e daha yakın? birde alman yapımıymışMillet ST'ye benzetir sen neye benzettin Gerçi issingi kimse izlemediği için benzetecek bişey bulamamişlardır Dua et ki ben seni bulaştırdım
ilk sahneyi görsen zaten diziden ayrılmazsın ilk sahne güreşle başlıyorYalnız dizinin konusu ilgimi çekti CW Noel e girmişken bunun 1.bölümüne bende bakabilirim Dar kın @MasacRE-
Yağmur mu : kasvetli dizileri severim Yeter ki ağdalı diyaloğlar ve ağır tempoda ilerlemesingizem kısmı ST ye benziyor ama ağır havası puslu ortam devamlı yağan yağmur insanın ruhunu karartan atmosfer the missing e daha yakın? birde alman yapımıymış
Arrow da Noel tatiline girdi 9.bölümünü izle yorum yapmayı unutmuşum ,yorum yaparımYağmur mu : kasvetli dizileri severim Yeter ki ağdalı diyaloğlar ve ağır tempoda ilerlemesin
Kız @Çiğdem- ortak bölümlerden sonra Arrowun yeni böümü var mıydı? Yarın gunduz aradan cıkarayım
Görüşürüz elticim. Herkes çıktı @Çiğdem- de çıkmış.@XanTier uyku tutmadıysa mesaj yazabilirsin yani iyi geceler dedin diye uyumak zorunda değilsin yarım saattir sayfadan çıkamadı bir iyi geceler dedim şimdi konuşsam millet ayıplar beni diyemi düşünüyor nedir
neyse ben Dark izlemeye gidiyorum üç beş saat sonra görüşmek üzere gud nayt diyorum sizlere @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash
konu ne@xemrexxx topacının ilgi alanına girmez pek onun dizileri oynak hava taşımalı ? konu biraz ciddileşince kaçıyor dizilerden