Meloş dıştan kadayıf gibi gözüküyor ama bazen çok sinsilikleri var.
ben çıktıktn sonra uyarı veriyor görümcek yetişememişsinÇıkma da birazdan reyting konusu açacağım.
Son günlerde senle denk gelemiyoruz zaten elticim.ben çıktıktn sonra uyarı veriyor görümcek yetişememişsin
Son günlerde senle denk gelemiyoruz zaten elticim.
Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemdeben çıktıktn sonra uyarı veriyor görümcek yetişememişsin
Haccak ne demek. 😱Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemde
Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemde
giresunca karıştı işe acilen tercüman lazımHaccak ne demek. 😱
Bu mesaja kalp atarak çok büyük hata yaptın @Çiğdem-Meloş dıştan kadayıf gibi gözüküyor ama bazen çok sinsilikleri var.
giresunca karıştı işe acilen tercüman lazım
Hhahah size Giresunca tercuman yolluyorum hemenHaccak ne demek. 😱
Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemde
Haccak ne demek. 😱
Giresuncaymışgiresunca karıştı işe acilen tercüman lazım
beni övmüş hogatham güzel ve hoş diyerekten bana karşı duygularını kusmuş resmen kendiside çok haccak bir kız takdir ediyorum hopgathayı
yalnız senin tutuuğun tecümanda giresunca konuşacaksa tercümanada tercüman gerekirHhahah size Giresunca tercuman yolluyorum hemen
karadeniz yöresel tabiri olup sevimli gözükene denir...
Ayrıca güzel , cana yakın gibi tabirler içinde geçerlidir
Haccak kulağa hiç iltifat gibi gelmiyorbeni övmüş hogatham güzel ve hoş diyerekten bana karşı duygularını kusmuş resmen kendiside çok haccak bir kız takdir ediyorum hopgathayı
mesela bu sicir kelimeside giresunca ama türkçeye çok yakın olduğu için rahatlıkla anlayabiliyoruzSen zaten Harun konusundan sabıkalısın şimdi buda sicirine işledi @mrt-06
nacak gibi bişeyden bahsediyor sandım bir anHaccak kulağa hiç iltifat gibi gelmiyor
beni övmüş hogatham güzel ve hoş diyerekten bana karşı duygularını kusmuş resmen kendiside çok haccak bir kız takdir ediyorum hopgathayı
Andır kalsından sonra birde haccağı forum alfabesine koydukHaccak ne demek. 😱
İyi tamam söyleyim de gelsin foruma bariSen zaten Harun konusundan sabıkalısın şimdi buda sicirine işledi @mrt-06
gideni rahat bırakmak lazım şimdi oraya alışmıştır habire yer değiştirmesi gaganın psikolojisini bozar bırakalım orda kalsınİyi tamam söyleyim de gelsin foruma bari