Meloş dıştan kadayıf gibi gözüküyor ama bazen çok sinsilikleri var.
ben çıktıktn sonra uyarı veriyor görümcekÇıkma da birazdan reyting konusu açacağım.![]()
Son günlerde senle denk gelemiyoruz zaten elticim.ben çıktıktn sonra uyarı veriyor görümcekyetişememişsin
![]()
Son günlerde senle denk gelemiyoruz zaten elticim.![]()
Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemdeben çıktıktn sonra uyarı veriyor görümcekyetişememişsin
![]()
Haccak ne demek. 😱Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemde![]()
![]()
![]()
Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemde![]()
![]()
![]()
giresunca karıştı işe acilen tercüman lazımHaccak ne demek. 😱
Bu mesaja kalp atarak çok büyük hata yaptın @Çiğdem-Meloş dıştan kadayıf gibi gözüküyor ama bazen çok sinsilikleri var.![]()
giresunca karıştı işe acilen tercüman lazım![]()
Hhahah size Giresunca tercuman yolluyorum hemenHaccak ne demek. 😱
Aaa bak konuna konuşucak adam arıyordun, adamın haccağı geldi hemde![]()
![]()
![]()
Haccak ne demek. 😱
Giresuncaymışgiresunca karıştı işe acilen tercüman lazım![]()
beni övmüş hogatham güzel ve hoş diyerekten bana karşı duygularını kusmuş resmen
yalnız senin tutuuğun tecümanda giresunca konuşacaksa tercümanada tercüman gerekirHhahah size Giresunca tercuman yolluyorum hemen![]()
![]()
karadeniz yöresel tabiri olup sevimli gözükene denir...
Ayrıca güzel , cana yakın gibi tabirler içinde geçerlidir![]()
Haccak kulağa hiç iltifat gibi gelmiyorbeni övmüş hogatham güzel ve hoş diyerekten bana karşı duygularını kusmuş resmenkendiside çok haccak bir kız takdir ediyorum hopgathayı
![]()
mesela bu sicir kelimeside giresunca
nacak gibi bişeyden bahsediyor sandım bir anHaccak kulağa hiç iltifat gibi gelmiyor![]()
beni övmüş hogatham güzel ve hoş diyerekten bana karşı duygularını kusmuş resmenkendiside çok haccak bir kız takdir ediyorum hopgathayı
![]()
Andır kalsından sonra birde haccağı forum alfabesine koydukHaccak ne demek. 😱
İyi tamam söyleyim de gelsin foruma bari
gideni rahat bırakmak lazım şimdi oraya alışmıştır habire yer değiştirmesi gaganın psikolojisini bozar bırakalım orda kalsınİyi tamam söyleyim de gelsin foruma bari![]()