Askere alınmamasının sebebi kimliğinde ev kızı yazması bence ben öyle düşünmeye başladım artık @destereBatırdın şuan.
Askere alınmamasının sebebi kimliğinde ev kızı yazması bence ben öyle düşünmeye başladım artık @destereBatırdın şuan.
Hayalimdeki kendisidir o.
İlgi görmüyor diyen @sokak sanati na gelsin bu misafirler
Birden sıfıra düştü çok ilginç.İlgi görmüyor diyen @sokak sanati na gelsin bu misafirler
Çocuk türkiyeye rezil oluyor şaka maka
1'i 11 mi gördün naptın konu şuan 0 kişi çünkü.
Bende gördüğümde 10 kişiydi Atacan doğru diyorBirden sıfıra düştü çok ilginç.
1'i 11 mi gördün naptın konu şuan 0 kişi çünkü.
Valla 11 kişiydi
Utandılarmı acaba onları gördüğümüzü söyleyince hemen çekirdekleri fırlatıp kaçtılarValla 11 kişiydi
Bir yerde paylaşılmış olabilir
Bilemiycem artık.Utandılarmı acaba onları gördüğümüzü söyleyince hemen çekirdekleri fırlatıp kaçtılar
@sokak sanati
@destere in profilinden bahsederken dolup taştı misafirler çocuğu sadece forum değil artık ziyaretçilerde merak ediyor demekBilemiycem artık.
Eeee popüler olmak böyle bir şey işte.@destere in profilinden bahsederken dolup taştı misafirler çocuğu sadece forum değil artık ziyaretçilerde merak ediyor demek
@destere in profilinden bahsederken dolup taştı misafirler çocuğu sadece forum değil artık ziyaretçilerde merak ediyor demek
dedikodulara karşıyım ama hakkımdaki güzel dedikoduları destekliyorum sonuna kadarEeee popüler olmak böyle bir şey işte.
Benle @Çiğdem-‘den kötü dedikodu çıkmaz zaten.dedikodulara karşıyım ama hakkımdaki güzel dedikoduları destekliyorum sonuna kadar
tamam senden çok nadir çıkar ama @Çiğdem- den gün içinde 10 kez çıkabilir yani hogathanın adına asla söz vermeBenle @Çiğdem-‘den kötü dedikodu çıkmaz zaten.
Teşekkürler. @sokak sanati fenadır iki kırıtıp insanları ayartıyor işte.hahaha bolume bak
Sokak sanati'na üzüldüm Benim merak ettigim bu adam erkekken nasil bu kadar hemcinsini istemeden bastan cikara biliyor
Deniz'e yazik oldu
Aserat yine fesatliklar pesinde
Ellerine saglik @mrt-06
O da iyi niyetinden hep.tamam senden çok nadir çıkar ama @Çiğdem- den gün içinde 10 kez çıkabilir yani hogathanın adına asla söz verme
Neyseki o yok bari 1 kişi 1 kişidir övme mesajları görmem
Sen hala kurtulamadınmı bundan ben bıraktın sanıyordum tövbe edip
Yani ne seviyorum ne sevmiyorum fark etmiyor bana.
Ya böyle bi şey olabilir mi? Ses, zarafet, asalet, yetenek, güzellik, tatlılık, çekicilik her şey bu kızda toplanmış ya. İnanılmaz
tamam senden çok nadir çıkar ama @Çiğdem- den gün içinde 10 kez çıkabilir yani hogathanın adına asla söz verme
Ben iyi konuşuyorum hep ama bu yer cücesi @xemrexxx laflarımı çarpıtıyor Iron Fısteki adama şey diyorum Emrede destere ye gidip Çiğdem sana topik dedi diyor destere de dedikoducu kocakarıya inanıyorBenle @Çiğdem-‘den kötü dedikodu çıkmaz zaten.